Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.706
Cevap
45
Favori
211.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliak81.81

iyi günler
    kullanıcı arkadaşlara t50 ile ilgili bir sorum olacaktı.
    bu telefon gerçekten sorunlumu yoksa
    bir forum sitesi olduğu için sadece telefonu sorunlu arkadaşlar mı konuya dahil oluyor.
    telefonu almayı düşünüyorum.
    f/p olarak alınır mı

teşekkür ederim.

F/p olarak iyi bir cihaz ama bir T50 kullanıcısı olarak yazıyorum , tavsiyem Asus Zenfone serisine bakmanız. Bunun sebebi ise arkasında ASUS var ve güncelleme desteği bol.
  • Arkadaş benim telefon kendi kendine wifi açıyor. Ben kapatıyorum sonra guru programı wifi yönetimi durduruldu diyor. Bir zaman sonra kendisi açır. Sorun iki gündür var. Bunun ayarı falan nerdedir arkadaşlar. Her yerden kapatiyorum bazen yine açılıyor. Ayrıca şarzım 3 gún 5 saat gdiyor. Günlúk topplamda yarim saat göşme 15 dakika falan internet lazım oldukça fotoğraf çekiyorum. Kullanıma göre iyi mi yoksa daha fazla mı gitmesi lazım. Yardímcı olursanız sevinirim. Akıllı telefonun yabncıyım. İyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2005 Scenic II
    1.6 Pirivelige
  • Bende dun aldim arkadaslar bisey soracam . antuu benchnark yaptim 13bin cikti. Baska sitelerde resimlerde 18 yada 19 bin civarlari gozukuyordu. Bi gariplik olbilir mi

Ayrica sarjim epey az gidiyor. Oyun felan oynamiyorum 5 yada 6 tane oyun kurdum ekstra bisey yok. Ama hani sabah 9.30 da sarjdan cikarttim saat 15.30a geliyor sarj yuzde 30 kaldi.. Batary guru ogrnme asamasinda bi kac gun daha bekliyimi?

Root ettigimizde garanti disi mi kaliyor mu ?

Birde kamera yakindan makro cekrken odaklamiyor cit diye bi ses cikiyor gri atiyor odagi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suheylbas -- 12 Eylül 2014; 15:18:01 >

Orijinalden alıntı: karaaagac

Arkadaş benim telefon kendi kendine wifi açıyor. Ben kapatıyorum sonra guru programı wifi yönetimi durduruldu diyor. Bir zaman sonra kendisi açır. Sorun iki gündür var. Bunun ayarı falan nerdedir arkadaşlar. Her yerden kapatiyorum bazen yine açılıyor. Ayrıca şarzım 3 gún 5 saat gdiyor. Günlúk topplamda yarim saat göşme 15 dakika falan internet lazım oldukça fotoğraf çekiyorum. Kullanıma göre iyi mi yoksa daha fazla mı gitmesi lazım. Yardímcı olursanız sevinirim. Akıllı telefonun yabncıyım. İyi günler dilerim.

Battery guru gittiğiniz yerlerdeki wi fi alanlarını öğrenip duruma göre otomatik açıp kapatır. Ayarlarda wi fi yönetimini kapatabilirsiniz. Ben en kısa yoldan programı kaldırdım rahatladım. Bi işe yaramıyo gibime geliyodu. Sürekli gps açık olsun istiyo bu da batarya tüketimi demek.
    Kaldırın gitsin. Widgetlarda wifi mobil veri gps gibi şeyleri kontrol edebileceğiniz bi widget var. Onu ana ekrana getirin. Elle kapatıp açın.

• Telefonu modem haline getirmek icin girdigim yerde kimlik bilgileri deposu icin sifreyi yazin ne sifresi ki bu ? Önceden istememisti

• Telefonu alanlar nasil bir fiyatlandirmayla aldilar acaba? Sitede 42*24 seklinde fiyatlandirma var. İcinde sadece internet paketi var sanirim. Ve bunun icin faturali mi faturasiz mi olmak gerekiyor? 3 ay sonra alacagim bir telefon. Onceden telefonlari arastiriyordum simdi operator fiyatlandirmalarini arastirmam daha iyi sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DELİANLI

quote:

Orijinalden alıntı: wwwkral

Turkcell T50 FM RADIO Kurulum [ROOT-SUZ]

root yapmaya gerek olamadan sadece FM radio yükleyici.
    DOWNLOAD

http: //www.mediafire.com/download/ryg0xtn5upclqy5/XMAX_T50_FM_RADIO_FIX.rar

linkin dogru çalışması için adres cubuğuna yazarken http: dan sonra boşlukları silin.

şifre xmax

rar dosyasını çıkarın telefon debug modu açık şekilde ve driver kurulu halde olacak şekilde XMAX_T50_FM_RADIO_FIX.bat
    çalıştırın telefon 2 defa kapanıp açılacaktır. hayırlı olsun root yapmadan FM radio nun kurulmuş olmuştur .

rardan çıkarıp sd karta klasörü ykledim ancak yapamadım arkadaşım yardımcı olabilirmisin. debug modu açık olacak ne demek birde ....bat dosyasını nasıl çalıştıracağız. apk uzantısını denedim olmadı.

Beyler bende beceremedim şu radio olayını yapabilen varsa bir yardımcı olsun radiomuz olsun

soundcloud.com/beykoz
    AKARYAKIT EYLEMİNE DESTEK OL, ARTIK YetER !

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Micro usb flash bellekle t50 uyumluymuş. otg kablo çalışmamış ama bu tip bir belleği t50 görmüş.

http://forum.turkcell.com.tr/t5/turkcell/t50-hafiza-sorunu-nasil-cozulebilir/td-p/5635

http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-16gb-dt-microduo-usb-20-micro-usb-otg-dtduo-16gb/productDetails.aspx?productId=bd500949&categoryId=970

Siz de dener misiniz? ğer sorunsuzca çalışıyorsa, bu kesin çözüm.

yok görmüyor ben HI-LEvel Platinum 16 gb lik flaş var verdiğin forum turkcell linkinde fotosu olan ile aynı ama t50 bunu tanımıyor hiç bir tepki vermiyor.

• Harika bir cihaz saniyodum ama değilmiş az daha aliyodum asus z5 aldim harika z5 bakmadan almayin arkadaslar

Orijinalden alıntı: hitman298

quote:

Orijinalden alıntı: karaaagac

Arkadaş benim telefon kendi kendine wifi açıyor. Ben kapatıyorum sonra guru programı wifi yönetimi durduruldu diyor. Bir zaman sonra kendisi açır. Sorun iki gündür var. Bunun ayarı falan nerdedir arkadaşlar. Her yerden kapatiyorum bazen yine açılıyor. Ayrıca şarzım 3 gún 5 saat gdiyor. Günlúk topplamda yarim saat göşme 15 dakika falan internet lazım oldukça fotoğraf çekiyorum. Kullanıma göre iyi mi yoksa daha fazla mı gitmesi lazım. Yardímcı olursanız sevinirim. Akıllı telefonun yabncıyım. İyi günler dilerim.

Battery guru gittiğiniz yerlerdeki wi fi alanlarını öğrenip duruma göre otomatik açıp kapatır. Ayarlarda wi fi yönetimini kapatabilirsiniz. Ben en kısa yoldan programı kaldırdım rahatladım. Bi işe yaramıyo gibime geliyodu. Sürekli gps açık olsun istiyo bu da batarya tüketimi demek.
    Kaldırın gitsin. Widgetlarda wifi mobil veri gps gibi şeyleri kontrol edebileceğiniz bi widget var. Onu ana ekrana getirin. Elle kapatıp açın.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Gurunun gidilen yerlerdeki wifi alanlarını öğrenme modu zaten hep kapalı. Ayarlardan kapatıyorum, ekranda çift parmak ile indirilen yerden kapatıyorum ama tel beklemede iken kendisi yine açıyor anlamış değilim. Aslında bende kaldırmayı düşünüyordum ama telefon programlarına zararı olur diye kaldırmıyordum. Eğer bir zararı yoksa kaldıracağım. Ben ondan daha iyi pil tasarrufu yaparım.. Konum ayarı açıkken kapalı diyor, kapalıyken açık zannediyor ne yaptığını bilmiyor. Bu gidişle kaldıracağım. Tekrar teşekkür ederim.

Ayrıca kamerada HDR modda odada ışık altında ve ya gece 12 mpixselde çekim yapmıyor. Kaydediyor yazıyor sonra kapanıyor ana ekrana dönüyor. Daha alt mpxsellerde sorun olmuyor. Gündüz dışarda denedim 12 mpixselde HDR modda sorunsuz çekiyor. Deneyen olursa lütfen bilgilendirsin. Bizimkinde mi arıza var yok sa hepsi mi öyle bilelim.

Bir de arkadaşlar kamerayı hangi modda kullanalım. En kolay en iyi hangi modda kullanır. Ayrıca bir çok kamera programı kullandım ama yine en iyisi kendi programı. Hepsinde odaklanma sorunu oluyor ve bulanık çekiyor. Kendi programında da var ama yine de en iyisi o.

2005 Scenic II
    1.6 Pirivelige

• yaklaşık olarak 1 ay önce aldığım ve aşırı memnun olduğum f/p telefon. nazar degmesin diyorum

Orijinalden alıntı: Bawikal

Harika bir cihaz saniyodum ama değilmiş az daha aliyodum asus z5 aldim harika z5 bakmadan almayin arkadaslar

Şarz durumu nedir z5in?

Orijinalden alıntı: suheylbas

Bende dun aldim arkadaslar bisey soracam . antuu benchnark yaptim 13bin cikti. Baska sitelerde resimlerde 18 yada 19 bin civarlari gozukuyordu. Bi gariplik olbilir mi

Ayrica sarjim epey az gidiyor. Oyun felan oynamiyorum 5 yada 6 tane oyun kurdum ekstra bisey yok. Ama hani sabah 9.30 da sarjdan cikarttim saat 15.30a geliyor sarj yuzde 30 kaldi.. Batary guru ogrnme asamasinda bi kac gun daha bekliyimi?

Root ettigimizde garanti disi mi kaliyor mu ?

Birde kamera yakindan makro cekrken odaklamiyor cit diye bi ses cikiyor gri atiyor odagi.

Bakabilirmisiniz

Orijinalden alıntı: DELİANLI

quote:

Orijinalden alıntı: wwwkral

Turkcell T50 FM RADIO Kurulum [ROOT-SUZ]

root yapmaya gerek olamadan sadece FM radio yükleyici.
    DOWNLOAD

http: //www.mediafire.com/download/ryg0xtn5upclqy5/XMAX_T50_FM_RADIO_FIX.rar

linkin dogru çalışması için adres cubuğuna yazarken http: dan sonra boşlukları silin.

şifre xmax

rar dosyasını çıkarın telefon debug modu açık şekilde ve driver kurulu halde olacak şekilde XMAX_T50_FM_RADIO_FIX.bat
    çalıştırın telefon 2 defa kapanıp açılacaktır. hayırlı olsun root yapmadan FM radio nun kurulmuş olmuştur .

rardan çıkarıp sd karta klasörü ykledim ancak yapamadım arkadaşım yardımcı olabilirmisin. debug modu açık olacak ne demek birde ....bat dosyasını nasıl çalıştıracağız. apk uzantısını denedim olmadı.

Arkadaşlar hata ayıklama açık halde bilgisayara usb kabloyla bağlıyorsunuz sadece şarj etme modunda ve indirdiğiniz dosyayı bilgisayarda açıyorsunuz gerisi otomatik.

OnePlus 6T Kullanıcıları

• Real racing 3 oynarken sağ sol dokunarak yönlendirme ayarlandığında sağa veya sola basarken tepki vermiyo. Sağa gidicek örneğin sağa basıyorum ama araç dönmüyo. Böyle sorun yaşayan var mı?

Orijinalden alıntı: burak1732

T50 icin kılıf onerebilecek varmı sadece arka kapagı korusun yetet .

T50 için kılıflar mevcut zaten çoğu telefoncuda buluna bilir http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/turkcell-t50-kilif-esnek-silikon-kilif-126237034 bu istediğin tarzda bir kılıf
    bide yanına ekran koruyucu almanı tavsiye ederim ister istemez ekranını korumaz isen zamanla çizilmeye başlar
    Ben bunu kullanıyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/turkcell-t50-kilif-cift-pencereli-flip-cover-126713993
    tabi artarnatif olarak cüzdanlı olanıda bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mikrooop

quote:

Orijinalden alıntı: burak1732

T50 icin kılıf onerebilecek varmı sadece arka kapagı korusun yetet .

T50 için kılıflar mevcut zaten çoğu telefoncuda buluna bilir http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/turkcell-t50-kilif-esnek-silikon-kilif-126237034 bu istediğin tarzda bir kılıf
    bide yanına ekran koruyucu almanı tavsiye ederim ister istemez ekranını korumaz isen zamanla çizilmeye başlar
    Ben bunu kullanıyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/turkcell-t50-kilif-cift-pencereli-flip-cover-126713993
    tabi artarnatif olarak cüzdanlı olanıda bulunuyor

Bende kullandıgından almayı dusunuyordum ne renk kullanıyosun

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.