Şimdi Ara

T50 Bir Kez Titriyor ve Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • T50 sahibiyim. Birkaç gündür şöyle bir sorunum var. Telefon bir kere kapandı mı bir daha açılmyor. Açma kapama tuşuna basılı tutuyorum. Normalde açılması gereken sürede açılmıyor ancak biraz daha basılı tutarsam üstteki kırmızı ışık yanıp sönüyor ve aynı anda telefon bir kez titriyor sonrası yine aynı. Şarja takılıyken deniyorum yine aynı şekilde. Dediğim gibi birkaç gündür var. Birkaç kez uzun uğraşlar sonucu (sürekli açma tuşuna basarak, şarj kablosunu çıkarıp takarak, oynatarak vs.) açmayı başardım. Açıldıktan sonra da normal şarj oluyor ancak kapandı mı dediğim sorunlar oluşuyor. Şimdi yine öyle oldu ve açamıyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Yoksa direkt servise mi yollayayım? Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Teşekkür ederim.

Güncelleme: Şu anda da basılı tutuyorum, kırmızı ışık yanıp sönüyor bir süre sonra yine açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyildizi345 -- 23 Ağustos 2015; 16:14:21 >

• Rootlu değilse yolla uğraşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rootlu işte
  • Senin telefon azer Bülbül moduna geçmiş:D

• quote:

Orijinalden alıntı: çaysigara

Senin telefon azer Bülbül moduna geçmiş:D

Valla ne moduna geçtiğini bi' bilsem. Az çok anlarım da bu işlerden böylesiyle ilk defa karşılaştım. Garanti yolu gözüktü gibi. İnşallah root olayına falan bakmazlar. Gerçi telefon açılmıyor bile nereden anlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyildizi345

quote:

Orijinalden alıntı: çaysigara

Senin telefon azer Bülbül moduna geçmiş:D

Valla ne moduna geçtiğini bi' bilsem. Az çok anlarım da bu işlerden böylesiyle ilk defa karşılaştım. Garanti yolu gözüktü gibi. İnşallah root olayına falan bakmazlar. Gerçi telefon açılmıyor bile nereden anlayacak

Temizinden serviste bir baksınlar en iyisi:) Çıkarın pillerimi kurtulayım bu hayattan demiş😁

• Yarın vereceğim garantiye. Telefonda son zamanlarda fark ettiğim bir başka sorun da vardı. Siyah ekranda yeşil noktalar şeklinde belli olan ölü pikseller. Bir hayli fazlalar. Şimdi ben bu telefonu bu iki sorunu da yazıp iade veya değişim talep edebilir miyim? Yoksa önce tamir olur akabinde sorun olursa mı yapabilirim? Ölü pikseller yüzünden değişim alabilirsem sıfır olarak telefonu satıp bu beladan kurtulmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.