Bildirim
T5 Ampulden Küçük Bu Ampulün Çeşidi Nedir? (Fotoğraflı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Oto teyplerinde, göstergelerinde veya ışıklı butonlarda kullanılan 12v ampullerden. Boyutlarına göre T3 veya T4 olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elektrikçilerde yaygın olarak bulunur mu?
Elektronik yedek parçacılarda olma şansı var. Daha evvel benzerlerini görmüştüm elektronikçilerde. -
teşekkür ederim. elimdeki örnekle elektrikçiye gittim ısrarla 12v olduğunu belirterek aynısından istedim. 6v bulup onu verdi hiç bir şey olmaz bak kontrol ediyorum yakıp dedi. ampulu aldım geldim 10 dakika çalıştı, ampulun camı bile eridi ampul zift siyahına döndü. arabada kullanmıştım neredeyse arabayı yakacaktık her yeri yanık kokusu sardı. 6v olması bu kadar önemli mi? ne biçim esnaf bunlar anlamadım
Maalesef yaptığı işe, ekmek yediği mesleğe cahil kalanlar yüzünden illallah ediyor insanlar. Ne demek al tak bir şey olmaz. Bilmiyorsan yapmayacaksın kardeşim bu işi, kimsenin günahına girmeyeceksin.
Fesubhanallah...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X