Şimdi Ara

T3-T4-T5 Tank önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba gençler, daha önceden 2-3 hafta gibi bir süre wot oynamıştım. Oyunu beğenmiştim fakat yapımcı şirketin ellerinde çok güzel bir fikir olmasına rağmen kötü bir oyun yaptığını düşünüyorum. Şimdi tank savaşları olacak ta ben 2. dünya savaşını canlı canlı tekrar yaşayamayacak mıyım ? Sovyet-nazi, fransız-nazi savaşları gibi ikili ya da üçlü kapışmalar falan gerekirdi kesinlikle.
    Oyuna bir şans daha verdim ve 2 gün önce tekrar oynamaya başladım.
    Alman ağacından ilerleyip sıkılıp silmiştim tankları daha sonradan sovyetlerde t4 t50 ye kadar geldim. Fakat bu tank canımı sıkıyor, haritalara yeteri kadar hakim olamadığımdan dolayı daha düşük seviye tanklarla oynayınca çok daha başarılı oluyorum. Mesela bt-7 alıp düşük seviye haritalarda önüme geleni tokatlıyorum.
    Şimdi amerikan ağacında m2 medium dan ilerliyorum ama ondan da sıkılacağım sanırım. Aradığım şey iyi ateş gücünün yanında yeterince hız. M2 medium'da 190 hasarları gördükten sonra neden 100 hasar bile vuramayan sovyet hafif tanklarına katlanmışım dedim kendi kendime.
    Ne önerirsiniz ?







  • Tier 3 için Alman Pz1c, tier 5 için kv1 derdim ama sen hız dediğin için Rus t34 diyorum. Yine de bu seviyelerde takılmak bence hiç keyifli değil günde 1 2 maç anca atılır. Son olarak 5 tier için ABD t67 deneyebilirsin,t34 gibi düşmanın etrafında dönemezsin çünkü senin döndüğün hıza taret hızı yetişemiyor ama uzak mesafede t34 den daha iyi iş yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SilasGrives kullanıcısına yanıt
    Hocam amerikan m2 mediumdan yürüyüp m3 lee açtım ama böyle gerizekalı bir tank görmedim ya. Topçulardaki gibi döner kuleye sahip değil, topu çevirmek için tankın hepsini çevirmek gerekiyor çok aptalca. Oynayamıyorum. Bana hızı çok düşük olmayan zırhı ve ateş gücü yüksek bir orta tank lazım. Ya da hasarı da iyi olan bir hafif tank lazım.
  • Tankta zırh olursa ağır olur böylece hızlı gidemez. Mesela maus un 50km ile gittiğini düşünsene. Hem yemiyor hem 500 500 vuruyor hem de psikopat gibi peşine düşüyor. Mutlaka birinden biri (zırh,hız,iyi top) olmaz tanklarda. Bi de sen düşük tier istiyorsun, bu dediklerin benim bildiğim kadarıyla yok. Anladığım kadarıyla sen hem yemiyim hem vurayım diyosun yani biraz trollük yapmak istiyorsun. 5 tier de abd m4 İngiliz sherman 3 var. Hız iyi zırh yok gibi topları da troll. 4 5 tier e tek atacak 105 lik topları var. Zevkine deneyebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de artık tier yükseltmeye karar verince Çin hafiflerini bir dene derim. 7 ve 8 tier bence çok iyi. Seviyesinin orta tanklarına denk ateş güçleri ve delişleri var. Mesela t25 pilot 240 vurup 190 deliyor Wz132 250 vurup 189 deliyor. Hızları da çok iyi neticede hafif. 7 tier wz 131 de yine 250 vurup 175 deliyor bu da çok iyi. Mesela o yola devam da edebilirsin. Wz 120 de 440 falan vuran bi top var. Orta tankta ağır tank topu yani. Ha şöyle bişey var. Bu tankın sevenine ben rastlamadım bunu da göz önüne almalısın. O yolun sonunda 121 var 10 tier. Aynı ağır tank topu onda da var. Şimdi diyebilirsin niye herkes onu almıyor. Çünkü topun eğilmesi -3 derece. İşte oyunda bu tarz dengelemeler yapmaya çalışmışlar 440 vuran 250 küsür delen topu sana kolay kolay kullandırmıyor oyun. Eğilen top istiyorsan 390 vuran almanlara (e50m de zırh fena değil leopard da zırh yok), zırh istiyorsan da ruslar a ( o da 320 vuruyor ) gideceksin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilasGrives -- 18 Nisan 2017; 10:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekrem_Abi E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, tam da böyle bir tank var mı diye merak ediyordum. İşlerimi halledip bir an önce o tanka doğru ilerleyeceğim.
  • SilasGrives kullanıcısına yanıt
    Bu arada birkaç gün daha oynayınca oyundaki dengeyi anlamaya başladım yavaş yavaş. O sevmediğim t50 ile çatur çutur tank avlamaya başladım. Olay tanktaki askerleri güçlendirme ile çözülüyormuş. 3 tanesi 100'ün üstünde şuan ve tankımın tüm özelliklerini kullanabiliyorum.
    T34'ü açtım biraz para biriktirip, fakat tank aşırı yavaş geliyor şuan. 8 saniye yükleme süresi vardı %75'e güçlendirdim topçuyu gene 6 saniyeye falan indi. Hareketi de çok yavaş, %70 gelişimli komutan da alıp %100'e sürmeye çalışacağım askerleri. Sanırım o zaman istediğim biraz hızlı, biraz iyi bir topa sahip bir tank olacak elimde.
    Zırha gerek yok, hız ve ateş gücünün dengeli bir birleşimi olsa yetecek bana. Ama delememekten bıktım, adama t50 ile 6-7 kere ateş ediyorum kritik gelse bile hasar 0 oluyor hep.
  • Ekrem_Abi E kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, mürettebat konusunda bayağı bir bilgi verdiniz. İhtiyacım olan buydu. Şimdi t34'ümün komutan hariç diğer üyelerini 20000 liraya geliştirdim. Şuan mermi doldurma süresi ve nişan alma süresi çok canımı sıkıyor. 30 000 liraya daha hızlı bir top alıcam, delişi de daha iyi. Komutanlar da gelişince tank istediğim çizgiye gelecek.
    Para konusunda büyük sıkıntıdayım, t34 ile iyi kill alamıyorum. t50 ile idare ediyorum şimdilik.
  • Ekrem_Abi E kullanıcısına yanıt
    Hocam rakip tanklara olabildiğince dik açıyla vurmam gerekiyor değil mi ? Açılı vurunca topun zırhta katetmesi gereken mesafe artıyor.
  • Ekrem_Abi E kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha vakit geçirdim oyunda dün. Dediğiniz açı olayını çok iyi kavradım, artık taş veya bina arkasından çıkıp ateş ederken yan yan çıkmıyorum çapraz çıkıyorum. Ve gerçekten de daha çok sektirdiğimi fark ettim. Kolay ölmüyorum aslında sabırsızlanmazsam. Ama harita kabiliyetim düşük olduğundan dolayı t34'le bir anda kendimi 5-6 farklı düşman ateşi altında buluyorum ve patlıyor tank.
    İstediğim tank aslında t-50 gibi bir tank. Şuan mürettebatın gelişim seviyesi fena ilerlemiyor, %110 lara geldiler komutan hariç. O sebeple dolum hızı ve nişan alma süresi de diğer tanklarıma oranla çok çok iyi. 1,5 saniyede bir hareketli tanklara atış yapıyorum ve ilk defa 4'lü 5'li seriler yapmaya başladım. Hızını seviyorum bu tankın. Ama t34 te kötü bir tank değil kesinlikle, onun mürettebatı %100 lere yaklaşana kadar rutin şekilde t50'yi de geliştireceğim. Bir de hetzer'e gitmek için Alman ağacından marder 2'Yi de açtım. Orada da avcı tecrübesi ediniyorum biraz biraz.
    Bir iki hafta daha severek oynarsam oyunu %100 mürettebat için premium alabilirim ya da altınla yükseltebilirim. Sıkıyor çünkü yavaş haliyle t34.
    T67'ye de gideceğim, amerikan'dan ilerlemek için bir öneri verebilir misiniz ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.