Şimdi Ara

T20 Dokunmatik ekran bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar t20nin dokunmatik ekranı bozuldu bi basıyor bi basmıyor.. Servise vereceğim ancak garanti belgemi kaybettim.. Garanti belgesi olmaz ise almazlar mı TİMden almıştım telefonu oradan kaydı gözükmez mi acaba?

• Benim ideos'u verdim geçenlerde kvk'ya sadece telefonu aldılar. Sanırım telefondaki imei'ye göre bakıyorlar. Kayıtlı olması lazım bilgilerin. Alırlar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Benim ideos'u verdim geçenlerde kvk'ya sadece telefonu aldılar. Sanırım telefondaki imei'ye göre bakıyorlar. Kayıtlı olması lazım bilgilerin. Alırlar yani.

telefondan bilgi var mı? sizinkini düzeltecekler mi bakalım.

ayrıca faturaya gerek yok, direkt telefonu verin yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Benim ideos'u verdim geçenlerde kvk'ya sadece telefonu aldılar. Sanırım telefondaki imei'ye göre bakıyorlar. Kayıtlı olması lazım bilgilerin. Alırlar yani.

Dün aldım telefonu. Dokunmatik panel değişmiş. Ancak yine takılıyor ekran. Ekranın her yeri çalışıyor ancak takılıyor. Yazılımdan diye düşünerek rom atmayı deniyorum. Custom romlarda da takılırsa tekrar vermem gerek. Bir düzelmedi gitti ya. Bu arada rom atarken canT mount sd cart diyor. Takıldı telefon.

Güncel: Telefona rom attım yine bozuk ekran. Ekranın her yeri çalışıyor ancak tuş kilidini açtktan birkaç saniye sonra kilitleniyor ekran. Yine yollayacağım artık kvk ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 8 Ağustos 2012; 13:01:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Dün aldım telefonu. Dokunmatik panel değişmiş. Ancak yine takılıyor ekran. Ekranın her yeri çalışıyor ancak takılıyor. Yazılımdan diye düşünerek rom atmayı deniyorum. Custom romlarda da takılırsa tekrar vermem gerek. Bir düzelmedi gitti ya. Bu arada rom atarken canT mount sd cart diyor. Takıldı telefon.

Güncel: Telefona rom attım yine bozuk ekran. Ekranın her yeri çalışıyor ancak tuş kilidini açtktan birkaç saniye sonra kilitleniyor ekran. Yine yollayacağım artık kvk ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Teyp, Ters Ekran.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.