Şimdi Ara

T20 CWM KURAMIYORUM BİR TÜRLÜ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar denenleri yapıyorum olmuyor. Güncelleştire tıklıyorum diyor zaten güncel. Batı çalıştır diyorlar çalıştırıyorum olan birşey yok ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• upuppupupupupup
  • bnde yapamıyorum birisi söyle 4-4lük nasıl güncelleme yapıldıgını hangi sürümlerin stabil calıstıgını bi yazsa ne güzel olurdu
  • yardım edin !
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette bir çok anlatım mevcuttur. Bir kaç dakikanızı ayırarak bulabilirsiniz.
  • Peki Bu işlemi yapmadan ROM atılmıyormu? atılıyor, Stabil ROM'lar fakat onları Root yapamazsınız. SuperUser yetkisiz ama Stabil ROM kullanmak isteyenler CWM kurmadan yazılım yükseltme kısmından dload klasörü atıp yapabilir. Bu kadar açıklama eminim yararlı olmuştur.

Şimdi işlem sırasına göre Clockworkmod Recovery 6.0.1.0 Kurulumuna geçelim

1) Huawei ADB Sürücüleri olan dosyayı indir. DriverSetup.exe dosyası çıkacak onu bilgisyarınıza yükleyin.

2) T20′nin Ses Kısma + Güç tuşlarına 10 saniye kadar basılı tutarak cihazı Fastboot moduna alın

3) ClockworkMod Recovery 6.0.1.0 dosyasını indir. RAR dosyasından Recovery’i çıkartın ve Yükle.bat‘ı çalıştır.

4) Cihazınız fastboot modunda iken PC’nize bağlayın ve ekrandaki adımları takip edin.

Recovery Flash’tan sonra cihazınız Recovery’e boot edecek. İşlemler bitince Telefon yeniden başlayacaktır. Boot ekranı yüklendimi diye bakmak için

T20′nin Ses Kısma + Güç tuşlarına 10 saniye kadar basılı tutarak CWM arayüzüne bakabilirsiniz. Aşağıdaki resim çıkacaktır.

Resmen [Ç]alıntı yaptım

T20 CWM KURAMIYORUM BİR TÜRLÜ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 26 Ocak 2013; 14:08:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.