Şimdi Ara

t1350 1,83 ghz 1,5 GB mı, t7200 1 gb mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

LAPTOP 2

bu 2 makinanın ekran kartı, ekran boyutları, kamera, wi-fi ve kart okuyucuları aynı. harddisk farkı benim için önemli değil. (masaüstü bilgisayarımın 40 gb harddiskin hala yarısı dolmadı) bluetooth pahalı olanda var. ucuz olanda 4 usb giriş var. işletim sistemleri hiç sorun değil.

ŞİMDİİİİİİ

pahalı olanda 2x512 mb RAm var. ucuz olanda eğer ki (tam bilmiyorum) 1x512 mb RAM var ise ve onun yanına 1 Gb RAM takarsak (total 1,5 GB) oyunlarda hangisinin performansı daha iii olur?? takılmama sorunu olmaz?? en büyük derdim oyun olacak.

bir de ucuzda T1350 kodlu bir işlemci var. fakat intele göre yok. ve bu tabloya göre de aralarında ööle ahım şahım bir fark ta göremedim. biri 1,83 ghz diğeri 2 ghz saat hızında..sizce benim konfigürasyonuma göre hangisi daha perfromanslı olur? (biri core2 duo diğeri sadece core solo deyip bırakmayın pls.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vc over there -- 6 Ocak 2007; 22:24:06 >

• dostum oyun oynayacaksan bence 2 sinide alma ekran kartı çok düşük seviye

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23677

bu makinayı bu akşam görüm fiyat olarakta konfigürasyon olarakta güzl bir makina tavsiye ederim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.