Şimdi Ara

T11B fiber Dolap ve Reglet Dağıtım kutusu hakkında bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartman içindeki T11B dolapbın dan diğer apartmanlara vs dağıtımı için( Telekom çalışanların apartman sakinlerini rahatsız etmemek amacı ile bağlantı kutusu apartman dış duvarına konuldu YIL 2016 idi). ilk başlarda hattımın max hızı 120Mbit civarlarına idi. Şimdi hattımın max alabilecek hıı 84Mbit görünüyor(SNR düşmüş). Turknet 100Mbit almak istiyorum. Şu anki hız 75Mbit.
    Sorum. Telsiz telefon ve kontrol kalemi tekniği ile ADSL giriş ADSL ÇIKIŞ ve işaretlediğim eve giden hattım dan yani 3 adet reglet de yerimi tespit ettim. (PTSN grubunu tam tarayamadım musait bir zamanda onuda tararım)
    Niçin bu kadar fazla hattım dolaşıyor. Bir T11B den geliş regleti birde eve giden reglet olması yeterli değilmi idi? Bu kadar dolaşması SNR düşmesinin sebebi olabilirmi? Henüz bu dağıtım dolabına erişebiliyorken SNR düşürmek için ne yapabilirim?
    Bu arada T11B dolabın yan priz kapağı açık oradan ışık yardımı ile içine bakmaya çalıştım. Regletlerin yanında telekomun kullandığı pense ile sıkılan ek klipsleri ile telleri birleştirmişler çok garibime gitti)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.