Şimdi Ara

T10 X mi ioniq 5 mi ev6 mı id.6 mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapmayacağım zaten,klavye yapmıyorum birşey bilmeden bildiğini iddia eden vatandaşlara

Dediğim gibi seçimi bekle sen gerek yok araba almak risk şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen adamın çevresi kadar bilmiyon bu işi,bu menziller yalan

Toggda pompa yok bir kere kışın menzil 100km ye iniyo

Hökümet giderse togg kapanıyo

:)))

sabrımı sınıyorsun ama senin gibi çocuk olmadığım için sana senin üslubun ile cevap vermeyeceğim :) ben hükümet giderse TOGG kapanır falan mı dedim ? Allah(c.c) herkese beyin vermiş ama kullanabilmek esas olan. Yazık..

30 kw yakan aracı övecek kadar Rabbim kimseyi cahil yapmasın insallah..

Nisandan sonra KW ücretleri 20 TL ye dayandığı zaman insanlar yüksek KW yakan araçların çöp olduğunu anlayacak.

-Servis problemleri

-Genel sorunları

ama anlaşılan gönlün TOGG dan uzak,sadece ona yazmışsın. EV ler ile ilgili daha çok araştırma yaparak "EV" geçişine karar vermelisin. yılda 1 kere İStanbul-Rİze gibi bir mesafeyi baz alarak endişe etmemelisin.

• ödeme açısından en iyisi togg o bir gerçek. benim asıl tavsiyem nakit olarak düşünüyorsanız bence net 2. el araç bakın. ben 8 ay ioniq 5 kullandım 1 yıldır da mini kullanıyorum. boyutlar sizin için uygunsa mini tavsiye ederim. ioniq 5 evet çok hızlı şarj büyük avantaj ama menzili maalesef düşük. bir de büyük bataryalı araç daha uzun gider düşüncesi tamamen yanlış. büyük batarya = ağır araç = azalan menzil demek. bu da ağırlık sarmalı paradoksu yaratıyor. mesela ioniq 6 çok verimli bir araç ve bataryası sadece 50kwh. ama sunduğu menzil daha büyük bataryalı ve verimsiz araçlara yakın. o yüzden bütük batarya daha uzun menzil her zaman mantıklı olmayabiliyor.

gönlüm TOGG'dan uzak değil bu ifade doğru olmaz aksine TOGG almayı milliyetçilik duygularımdan dolayı çok isterim ama çevremde ki kullanıcıların söylemleri ister istemez insanı soğutmuyor değil.İst Rize arası yapılacak mesafeyi dert etmiyorum evde şarj imkanım olacağı için şehir içi avantjaları bunu fazlasıyla bertaraf edecektir.ki bahsettiğimiz uzun yol 14-15 saat süren bir yol bir zahmet 3-4 defa durup bi soluklanalım.

ioniq 6 zaten bu konuda zirve noktalarından birisi ama bize hitap etmeyen bir araç .ioniq 5 için ist içi 400-450 kmlerden bahsediyor kullanıcıları şehir içi için tatmin eder ama şehir dışı neolur bilemem.

mesela eniştemde id 7 var iyi de değerler görüyor hem menzil hem tüketim olarak ama aracın fiyatı 3 m üzeri burada şimdi id7 de beğenmeyecek insanlar .EVlerde herkes her modele bir şey diyecek ya kimseye dinlemeden karar vereceğiz ya da iyice araştırıp iyice aklımızı bulandırcaz

Konusunu acamayip topuklayacagin işlere girme sen yine de

Arabayı 48 ay vadeyle alıyorsun araban 5kw yaksa amorti edemezsin

T10 X mi ioniq 5 mi ev6 mı id.6 mı?

• Merhaba Bende çok araştırdım. F/p araçlar içinde para değerlendirme şansınız varsa kredili t10f.( arizalari can sıkmaktadır tavsiyem sadece ekonomik sebep kredi)
    Kendi listem ;
    1 Tesla ; juniper premium veya sr ikisi de olur. verimlilik, yazılım, uzaktan erişim avantajları anlık kamera kaydı yapması, anlık araç kameralarına uzaktan bağlantı, nöbetçi modu, yıllardır elektrikli araç üretiminde ve yazılımında çok yol kat etti. Kamera işi çok takilma sebebim Türkiye şartlarında haklılığını ispatlama kamera kaydı lazım.
    2 mini e lakin özelikleri kısıtlamamış 19 jant adaptif sabitleme vs dolu olan modeli sıfırı onermiyorum. Servis agi olması Borusan’la bi şekilde işini çözersin. Çok fazla kroniği yok. BMW aynı platform üretilen modelleri var zaten. Uzaktan erişim var. 2.3 bandında 10 k alti km de araçlar var.
    3 ev3 long range hacim yeterli ise ikinci elde 10 k altı 2.3 2.4 m alınabiliyor. Özellikler, verimlilik, menzil avantajı ve servis ulasilabilirligi mevcut. Uzaktan erişim var.
    4 ex30 hacim yeterli ise çok güzel verimli araç 2.3 bandı yine alinmasi mümkün. Gönül ister ki ex40 %25 lik dilimle almayı.Uzaktan erişim vs güzel donanıma sahip.
    5 zaman varsa ioniq 6 beklenebilir. Güzel bi araç getireceklerini düşünüyorum. Mevcutta uzaktan erişim yok ve çok donanim çıkarıldı.

Geniş aile işeniz ve hacim lazım diyorsanız %25 lik ÖTV içinde araciniz togg veya Tesla olmalı.
    Beni tercihimi tesla veya mini şeklinde ikiye düşürdüm. 1 aya bütçeme göre ulaşabileceğimi alacağım. Hakkınız da hayırlısı olsun.

• Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt

Kredi durumu önemli değil zaten şuan t10 F'e de zam gelmiş galiba truemoredan bakınca araç 3.1 e geliyor.

Öncelikle görüşleriniz için teşekkürler. Tesla Juniper Premium ilk çıktığından beri çok hoşuma gidiyordu o dönemde fiyatı bedavayken çok yolunu yaptım ama evdekileri geçemedim :)

Mini E hiç seçeneklerimiz arasına girmedi ama burada sizin gibi 2-3 kişi daha tavsiye etti bi bakacağım.

Ev3 LR çok baktık ama hacmi çok ufak geliyor bize yoksa menzil olarak hepsinin çok üstünde bir araç.

Ex30 hiç bakmadık oda ufak kalır bize

hiç düşünmedik ama burada çok tavsiye geldi araştıracağım

• başlıktaki araçlar ile aynı paraya MINI Countryman E veriliyor. hepsinden daha mantıklı bir araç. beklerim derseniz birkaç ay sonrasına ioniq 6 makyajlı gelecek. mini ile ioniq 6 dışında bu paralara değecek bir araç yok şu an.

Orijinalden alıntı: barabelli_1453

Olaya böyle bakacaksak şnu diyelim hükümet değişti x partisi iktidar oldu yerli milli şeylere de düşmanlar diyelim togg'a desteğini kesti Togg ne olacak ?

adam tak diye şalteri indirebiliyor diyorum, bu imkan var elinde ve bunu kullandı da daha önce. ne anlatıyorsun. kredi desteğini (ya da başka her ne destekse) çekince benim arabam mı duracak?

Esaas sen ne anlatiyorsun ? Ben tesladan bahsetmedim bile kendi kendine rollendin :) yoo senin araban durmaz ama belki togg diye bir marka kalmaz devlet destegi olmadan cok zor ayakta durabilmesi suan icin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

seninle daha fazla uğraşamam. senin konuyu açma sebebin ona buna saldırmak, bir şey sormak değil

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.