< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
T10X uzun menzil kullanıcısıyım , tavsiye ederim 2.2 bütçeniz varsa kredi imkanı ile 2026 sıfır T10X iyi olur , 2026 larda birtakım iyileştirmelerde devam etmiş sorun çıkmaz diyemem , sorun yaşayanlar da var bazısı resetle çözülen bazısı üretim kaynaklı ,bazısı ilk elektrikli aracı olduğu için , memnuniyetsizlik genelde servis kaynaklı , ancak benim aracım çok şükür sorun çıkarmadı Büyük bataryanın avantajı büyük eğer kullanacağınız yer ılıman iklime sahipse ısı pompasının pek avantajı kalmıyor , Ankarada kullanıyorum ,yokuşlu yerde oturuyorum , soğuklarda ş.içi 400-450 ,yazın 500-550km leri rahat görüyorum.İzmir Antalya gibi yerlerde ş.içi 550-600km ler. 88.5kw NMC batarya çok büyük avantaj , 18 mart Ankara Bursa tüketim ve menzilim , 110km ortalama hızlarda 405km durmadan gittim ,yarım saatte yaklaşık 388km lik daha enerji aldım Listedeki bütün araçları mümkünse aynı gün test edin , zaten kullanınca konforu görünce bence tercihiniz Togg olacak ,içlerinde en yüksek sürücü yolcu korumasına sahip araçta Togg ![]() buda önceki tüketimlerinden Kasım 2025 aynı güzergah ama sıcak hava ![]() |
|
|
|
Hayırlısı olsun , zaten şu an T10X kalmadı geçen hafta hazır teslimler dahil hepsi bitmiş |
|
|
Nisanı bekleyin az kaldı diyeceğim sıfır iyidir ama matrah söylentileri var fiyat bir anda full olanlar için 2750-2800 ede çıkabilir. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 26 Mart 2026; 0:18:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşım olayı anlamamışsın Arabanın sorunu var korktum menzili düşük korktum şu var korktum bu var korktum düşük menzilli arabaları koyup karşısına uzun menzil togg, üstüne bir de togg çok yakıyor falan Senede bir kere Rize tek depo Bu kafa araba maraba alamaz,yorma milleti burada < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 26 Mart 2026; 6:54:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Olaya böyle bakacaksak şnu diyelim hükümet değişti x partisi iktidar oldu yerli milli şeylere de düşmanlar diyelim togg'a desteğini kesti Togg ne olacak ? |
|
Düşük menzil dediğin araçlar wltp 400km Togg lr wltp 523km Ve fark yok öyle mi? Kış aylarında nasıl veriyormuş düşük menzilli araba toggdan daha yüksek menzili? Sen arabaya ısı pompası konulunca kışın mucize yaratıyor falan mı zannediyorsun? Arkadaşım sen derdini daha bize anlatamıyorsun, kendinde oradan buradan birşeyler duyup gelmişsin buraya onu bize kabul ettirmeye çalışıyorsun Bu kafa araba alamaz,bu kafanın babası da oğlunu dinleyip onun lafıyla araba almaz Bu forumda senin tarzındaki arkadaşlarla İlk kez karşılaşmıyoruz yani Bir de hükümet değişirse ne olacak yazmış ya, arzı mevudu bekle istersen araba almak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 26 Mart 2026; 9:0:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Senin yaşın kaç dostum? böyle dalga geçer gibi uslup ile konuşma hakkını sana kim veriyor? bir daha benim paylaşımıma yorum yapmamanı istiyorum.Kendini kanaat önderi ,ev araç dehası falan mı sanıyorsun? senin sözünün ,yazdıklarının benim nezdimde bir geçerliliği veya değeri yok .Burası ortak bir forum isteyen istediğini yazabilir de sana böyle dalga geçme hakkını kimse vermiyor.Ayrıca hangi araç wltp 400 km ? sen Togg kullanıcısı mısın? çevremde hem x hem f kullanıcıları var ikiside kış aylarında menzilin çok etkilendiğini söylüyorlar .Kullanıcı değilseniz sadece teknik veriler ile ileriliyorsanız yorum yapmayın.ben ezbere konuşmuyorum. |
|