Şimdi Ara

T-shirt kolu daraltılırmı beyler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta mevcut . Kollarım çok kalın değil çokta ince değil ama yinede t-shirt kollarında kolunda 2 parmak boşluk oluyor bunu sevmiyorum ve bunun çözümünü arıyorum sizce bu yapılabilirmi ?

• beni niye iplemiyonuz beyler.
  • Dar kesim alırsan o kadar fark olmaz, ayrıca güzel durur. Aklında bulunsun herşeyin dar kesimini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

beni niye iplemiyonuz beyler.

+1 nefret ediyorum bende o boşluktan
  • kolunu calisarak sisirsen nasil olur? yada slim fit alacaksin , slim fitler tshirt kollari daha kisa ve dardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 9 Temmuz 2012; 20:29:25 >
  • Yapilir.cok basit bir islem en yakin terziye git yapar.yapamam derse konfeksiyon atolyelerine git 2 dk da hallederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slim fit alıyorum ama oda tam istediğim gibi olmuyor aslında göğüs kısmı güzel oluyorda kol tam oturmayınca canımı sıkıyor. Terziye felan gidip sorucam ama sabahları güneşte dışarıya çıkmak istemiyorum akşam 20.00 gibi çıkıyorum o saatlerdede açık terzi bulamıyorum bende burdan sorayım olursa bir şekilde yaptırırm diye düşündüm .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 kol 85 e doğru mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakın dar tshirt alma. Bizim bi tanıdık var zayıf birşey. Almış daracık kıyafeti. Çok güldüm arkasından kamil gibi olmuş.
  • tamamda ben çok zayıf değilim ki 1.80 e yakın boyum var ve 66-68 kilo civarıyım normal yani ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emppu

Sakın dar tshirt alma. Bizim bi tanıdık var zayıf birşey. Almış daracık kıyafeti. Çok güldüm arkasından kamil gibi olmuş.

Zayıfsa kötü durmuş olabilir. Ama güzel bi vücudun varsa üstüne tam oturuyor.
  • sebepsizce uplicam
  • çok dar alıpta robben gibi dolaşma ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

çok dar alıpta robben gibi dolaşma ortalıkta

robben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

çok dar alıpta robben gibi dolaşma ortalıkta

http://www.zidaya.com/BL15081-ERKEK-T-SHIRT-82963.html

örnek olarak burdaki modelin tam koluna oturuyor t-shirtin kolu benimde aklımda bu var sanırım abartı olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.