Şimdi Ara

T-roc vs Xceed Arasinda kararsizlik. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • atlantikbeyaz A kullanıcısına yanıt

    Aksini iddia etmiyorum. Kesinlikle bu dolulukta araç yok. Ama bir de troc'ları atın favorilerinize bakalım ne kadar satılıyor.


    Bunları yazan kişi olarak, Kia'ya xceed bakmaya gittim Kasım 2022'de. Araç olmadığı ve geleceği hakkında yorum yapamadıkları için alternatif bakmaya başlayıp C5 aircross aldım.

  • Ben ekim ayında araç aldığımdan fiyatları iyi biliyorum hiç bir aracın fiyatı iki kat artmadı. Trock ekim fiyatı r line için 1 milyon civarıydı 2 milyon oldu mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantikbeyaz -- 17 Mayıs 2023; 13:42:0 >
  • bnde 2 arac arasında kaldım ciddi ciddi dsg soru işareti trocc daha dar gıbı geldı bana ıkısınıde gıttım gordum


    trocc 2. elde evet cok daha hızlı ama ozellık acısından xceed çok onde acaba kronık sorunlarını bılenler varmı

  • takip+

  • Xceed hybrit kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle bir körfez yaptım gezdim gözlemledım troc çok var piyasada 1 tane xceed goremedım çok şaşırdım kafam iyice karıştı bu kadar dolu paket bu fiyata neden satmaz morda sorunsuz ilginç sizde gözlemleyin göreceksiniz..

  • ben makyajlı prestige kullanıcısıyım daha öncede dizel ceed almıştım 2013 te 0 km 200 bin km kullandım. Araçtan ve 5 yıl garanti servis vs memnun kaldığımdan yine kia aldım. YENİ ARACIMI 15000 KM DİR KULLANIYORUM kronik sorun duymadım. Öncekinde gündüz ledi arıza yapardı. ama her seferinde servis değiştirdi. garantisi bittikten sonra bile. İstanbul da iken bakımını yaptırmak istedim. Bayiide sadece ceed ve türevleri yoktu. satılmış olsa da diğer ürünler vardı ev6 dahil. xceed az geliyormuş avrupa üretimi olduğundan. 30-40 GÜNDE BİRKAÇ ADET GELİYOR DEDİ BAYİİ yani diyeceğim az görülmesinin sebebi bu olabilir. Bu arada 15000 bakimı 4800 tl

  • atlantikbeyaz A kullanıcısına yanıt

    Araçta sadece on park sensoru ve kör nokta uyarıcı sanırım yok bunun harıcı gercekten dolu ve guclu bır arac bizde trocc ve ıkısı arasında kaldık kararsızlıga devam

  • Trocla picanto kiyasla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    yok artık abartmayalım bırısı 2000 nerdeyse bırısı 800 tl :)

  • Xceed ciddi ciddi hoşuma gidiyor. T-Roc ile ilgili duyduğum ve okuduğum negatif yorumların yarısını duymadım Xceed hakkında. Belki T-Roc kadar kullanılıp tecrübe edilmediği ya da T-Roc kadar çok kişinin elinden geçmediği içindir bilemiyorum.


    T-Roc ikinci el piyasası gerçek anlamda leblebi gibi. Aynı ilan 1 hafta durmuyor. Xceed bayiide bulan var mı?


    Şuanda Xceed kullanan varsa bize tecrübelerini anlatsın lütfen 

  • kullanan yok sanırım kımse bır sey anlatmıyor zaten araba nerdeyse oldu 1600 tl borsaya gırmek artık daha mantıklı yatırım tavsıyesı degıldır ... ehuehu

  • sanatairum kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. Buradan başkasına yazmak kolay oluyor ama iş cepten çıkan paraya kalınca işin rengi değişiyor.


    Bir ara forumda herkes birbirine Mazda öneriyordu. Mazda alır senelerce binerim gibisinden mesajlar gırla dönüyordu. O sene ve takibindeki seneler Mazda en az araç satışına ulaşmıştı. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok dogru ben bıle yuzde yuz kia xceed dıyorum ama cıkıyorum koca semtı gezıyorum 1 tane goruyorum ama troc hemen hemen her kosede var peynır ekmek gıbı

  • desi116 kullanıcısına yanıt

    Burada biraz kişiye göre değişen bir durum mevcut. Eğer maddi bir sıkıntın yoksa aracı alır yıllarca kullanırım , ilana koydugum gün sattılmasini beklemem diyorsanız xceed bir otomobil olarak sizi çok daha memnun eder. C ile B segment arasında bazı farklar vardır ve bunu aracı kullanırken anlarsınız. Malzeme kalitesinden tut , iç hacme , sürüş zevkine kadar xceed troc dan çok daha iyi bir otomobil.

    Troc ise tamamen piyasa aracı . Rezilde etmez vezir de. Ama aldığın gün büyük olasilikla satabilirsin . Yer gök troc oldu zaten .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    çok dogru haklısınız bu yuzden zaten xceed dusunmekteyız ama rakama baksanıza nerelere geldı troc u gecıcek nerdeyse bu kadrda olmaz dıyor ınsan

  • desi116 kullanıcısına yanıt

    Fiyatını Troc ile karşılaştırmak pek mantıklı değil . Zira troc B segment bir SUV . Xceed ise C segment crossover diye geçiyor . Kendi sinifına göre uygun bir fiyata sahip aslında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir içi kullanacaksanız Xcreed alınmaz.Çünkü yeni güvenlik donanımları neredeyse yok.Olanlarda 2010 lu yıllardan kalma standart güvenlik donanımları.


    Bu yeni güvenlik donanımları ( Ön Çarpışma Önleme Asistanı (FCA), Şeritte Kalma Asistanı (LKA), Kör Nokta Çarpışma Önleme Asistanı (BCA), Güvenli Çıkış Uyarısı (SEW) gibi çeşitli gelişmiş sürücü destek sistemleriyle (ADAS),Akıllı Hız Limit Yardımı (ISLA), ) olmadığı için 1.500.000 küsür parayı kimse vermez ve piyasada o nedenle fazla göremezsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 2 Kasım 2023; 16:43:42 >
  • toyotada karar kıldım kampanya guzel fiyat cazip

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.