Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.455
Cevap
122
Favori
291.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AxiZebaniA kullanıcısına yanıt

    Selamlar ,


    İzmirde Troc var mı ellerinde acaba Tiguan Life gibi bulma zorluğu çekiliyor mu Troc ta ?

  • Öncelikle herkese merhabalar.


    Aracımı yaklaşık 2 ay önce aldım ve genel olarak çok memnunum, bu konuya önceden bir yanıt da bırakmıştım zaten.


    Araçtan çok memnun olsam da kafama takılan bir problem var. Ayağımı frenden çekinde arabanın devri birden 700-800'den 1100-1200 seviyesine sıçrayıp geri düşüyor. Daha önceki aracım BMW 3.20i'ydi, böyle bir şey hiç yaşamadım ve oldukça fark edilir durumda. Yani çok kıla yüne takılan bir adam olmasam da göz ardı da edemiyorum.


    Henüz 1500 km'de olan bir araç için bu neden oluyor olabilir? Normal midir? Eğer normalse valla keşke normal olmasaydı çünkü oldukça rahatsız edici :) Normal değilse neden kaynaklanıyor olabilir?


    Aşağıya görmeniz için video bırakıyorum, lütfen T-roc sahibi arkadaşlar kendi arabalarıyla kıyaslayıp yanıtlayabilir mi?


    Ek olarak lütfen gaza hiç dokunmadığımı, sadece ayağımı frenden çektiğimi de aklınızda tutun.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araghes -- 15 Nisan 2021; 17:2:15 >




  • araghes A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun,sağlıklı günlerde kullanın.
    Gördüğüm kadarıyla araç durur vaziyetteyken (1.viteste olması sebebiyle) kalkışta freni bırakınca harekete geçiyor,rölanti devri olan 700-750 d/d bandında kalırsa yük altındayken devir düşerek araç stop edeceği için kısa süreli devir yükseltiyor ve sonra normale dönüyor diye düşünüyorum.
    Araç yakınımda olmadığı için deneyimleme şansım yok ama ilk fırsatta ben de bakacağım.
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız için teşekkürler, yabancı bir foruma da yazdım. Oradakiler de böyle bir şey yaşamadıklarını söylüyorlar. Şu an için benim aracımda bir sorun var gibi duruyor.


    Tahmin edebileceğiniz üzere tadım kaçtı, gerek vergiler gerekse kurlar sebebiyle bi dünya para vererek sıfır aldığımız araçlarda haklı olarak sorun olmamasını bekliyorum. Neyse yapacak bir sey yok, hafta içi çok yoğun olduğum için yasaklar bittiğinde bi Cumartesi günümü ayırıp servise götürmek zorunda kalacağım gibi gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araghes -- 15 Nisan 2021; 23:33:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araghes A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,bugün ben de deneme yaptım.Araç 700-750 d/d rölantide iken ayak frenden çekildiği anda 1000 d/d ulaşıyor ve o şekilde ilerlemeye devam ediyor.

    Haklısınız,önemsiz de olsa böyle durumlar bazen canımızı çok sıkıyor ama mutlaka çözülecektir.

    Sağlık içinde,keyifle kullanmanız dileğiyle...
  • Herkese Merhabalar, Sağ arka taraftan trim sesi geliyor bu sorunu yaşayan var mı aranızda acaba?

  • copural C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,sağ arkadaki trim sesi kapıdan mı geliyor yoksa plastik akşamdan mı?
    Bir kişiyi arkaya oturtarak tespit etme şansınız var mı?
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, arkaya biri oturdu ama anlamadı içeriden geliyor dedi. Koltugu falan katladım ses gelecek yer bulamadım. Sizde var mı boyle bir problem?

  • Günaydın,koltuktan gelmesi zayıf ihtimal,o şekilde ses çıkaracak bir parçası yok.
    Ben sese karşı hassas olduğum için kapı kilitlerini sıvı gresle yağlı tutarım,bir de olası bu tip trim sesleri (plastik aksam) için de sıvı silikon kullanırım,Liqui Moly veya Ulchem ürünlerini deneyebilirsiniz.Asla WD-40 türevi ürünleri bu amaçlar için kullanmayın.
  • Emniyet kemer bağlantısının oldugu plastiğin içinde geliyor gibi sanki. Birde geri geri gelirken frene cok az dokunduğumda inanılmaz yuksek bir gıcırdama sesi geliyor balatadan. Bir yerde gördüm garantiden değişim olanlar olmus. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

  • CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt

    Merhaba, aracımı yeni aldım. İzmirden Ankaraya olan yolculuğumda 5.5lt ortalama ile geldim. sürekli acc açıktı. ortalama hız 85km göründü.

    Bundan önce 1.4 122hp manuel tiguanım vardı ve bu değeri uzun yolda görmem bile imkansızdı.

    Şehir içinde yoğun trafiğe hiç girmedim ama tiguan ile 7-7.5lt arası gittiğim mesafeler 0 araç ile şimdide 6 civarlarına düştü bile.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: copural

    Emniyet kemer bağlantısının oldugu plastiğin içinde geliyor gibi sanki. Birde geri geri gelirken frene cok az dokunduğumda inanılmaz yuksek bir gıcırdama sesi geliyor balatadan. Bir yerde gördüm garantiden değişim olanlar olmus. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

    Bazı troclarda arka koltuk kilit mekanizması sorunlu. Garantiden değişiyor. Balata sesi için video istiyorlar. Sonrasında balata değişimi yapılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön yan camlara film taktıran oldumu?
    Arka cam ile renk olarak tam uyumlu hangi marka-model?
    Kaputa film kaplattınız mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakcal2 B kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler. Galiba 2 sorunda beni bulduç

  • araghes A kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bu yazdigimla ilgili ayni seyi yasayan olur diye bi guncelleme yapmak istedim.


    Sorun kendi kendine duzeldi, sanirim motor yeni oldugu icindi, ya da artik niyeydi tam bilmiyorum. Ozetle su an icin artik yasamiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

    merhaba,

    ön kaputa koruyucu film yaptırdım, ayrıca araca seramik yapıldı. yani bunları yaptırmasam ne olurdu yaptırdım ne oldu çok birşey anlayamadım sanırım uzun vadede anlayacağım. ön cam ve ön sağ sol cam a film yaptırmak istiyırum açıkçası ama istanbul anadolu yakasında da pek bir yer bilmediğim için kaldı o iş tavsiyeniz var ise bakınayım.

  • araghes A kullanıcısına yanıt

    merhaba,

    auto hold u açarsan eğer ayağını frenden çektikten sonra araç hareket etmeye başlamayacaktır sadece gaza basında gideceği için bu durum olmuşmyacak. benim araçta açık olduğu için bu durum oluşmuyor.

  • Merhaba,

    Ben de mart sonu itibari ile aldım aracı. önceki aracım 2020 1.3 TCE 130 ps clio idi. ondan sonra çok rahat geldi araç ama cüssesinden dolayı kesinlikle daha fazla yakıyor 2 - 3 lt kadar :). keşke içinde kullanılan plastık yumuşak olsaydı burası biraz can sıkıcı diyebilirim. birde içinde kullanılan ekipmanlar bir model eski VW lerde kullanılan şeyler. klima, direksyon vites kolu vs bunlar son modellerde kullanılan olabilirdi. konfor olarak çok memnunum çukur tümsekler de içeriye ses almıyor ve sanki ezerek geçiyorsun hissiyatı veriyor. koltuklar çok rahat şık ve yumuşak. motorun 150 ps olduğunu sonuna kadar hissettiriyor. zaten golf 8 ile bu araç arasında kalmıştım golf te 1.0 110 ps ile kafa kafayaydı fiyatı motoru için tercih yaptım doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. diğer kullanıcılara fikir vermesi açısından araç için yaptıklarım;

    1) paspasları sahler havuzlu kauçuk paspas ile değiştirdim. halı olmadığı ve pislik i arabanın içine düşürmediği için çok memnunum. zaten hangi araç alsam bu paspası kullanıyorum.

    2) bagaj teker altında yalıtım yoktu oraya yalıtım malzemesi 6 mm kalınlığında alıp kapladım. tekerin oraya katlanır sandalye temizlik malzemeleri vs koyuyordum artık ses yapmıyor.

    3) kapı içlerine torpidoya kolçak içine vs uyumlu kapmala aldım ve uyguladım aracın havası değişti resmen. premium araçların kolçak içleri gibi oldu.

    4) ön kaput kaplama ve seramik yaptırdım. bunun etkisini daha anlayamadım o yüzden yorum yapmayacağım

    5) Multimeyda ekran üzerine koruyucu jelatin. telefon ekranlarındaki gibi.


    yapmak istediklerim;

    1) ön ve ön-yan camlara film yaptırmak istiyorum yaptıran varsa önerileri alabilirim istanbul anadolu yakası için.


    bir de grup çok sessiz kalmış demek araçlarda pek sorun çıkmıyor diye anlıyorum :) hayırlı olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 10 Mayıs 2021; 14:19:52 >




  • fasher kullanıcısına yanıt

    2022 yılında kasa makyajlanacak diye biliyorum. O zaman belli iyileştirmeleri yaparlar diye düşünüyorum. Tahminim poloya yapılan birçok güncellemenin aynıları buna gelir. Klima ünitesi değişir.. Direksiyon değişir. Yeni farlar ledler vs. Önemli olan içeride ki malzeme kalitesinde bir değişiklik olur mu ? Yoksa bende çok beğeniyorum. Şehir içi için çok yeterli bir araç. İyi günler de kullanmanız dileğiyle... 

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.