Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (271. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Sagiroda
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.408
Cevap
189
Favori
475.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
Giriş

bence vw’in tercih nedeni en kolay sekilde satilmasi. Zorlanacaginizi hic sanmam. Ancak bahsettiginiz aractan sonra cok daha kucuk, yelken modunda salinan bir aractan sonra ayaginizi vites gecislerini hissedeceginiz bir arac sizi mutlu etmeyebilir. Kullandiginiz araci eger tek pedal veya rejenerasyonu guclu sekilde kullaniyorsaniz, dsg’nin kompresyon sevdasi size yakin gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence mantıklı. Tampon sonuçta orası. Çizik vs kapatmak için anlamlı olmuş. Güzellik ise kişiden kişiye değişir, en azından krom.

Golf ile Troc arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz.

iki aracı kullanan ve yalıtım, trim sesi vb konularda bilgi verebilecek var mı.

teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Seat Altea xl 015
    Ford mondeo 016
    Golf 7,5 019
    T-roc 022
  • Her sekilde golf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ppf ve cam filmi akademisi diye bir yer var. İnstagram da da hesapları var. Ppf ve cam filmi konusunda kursiyerlere eğitim sertifika veriyorlar. Bu eğitim veren kişi benim iş yerimden tanıdığım bir abinin arkadaşıymış. Bende sıfır km 2 haftalık troc aracıma cam filmi kaplatacaktım. Bu abi de ben sana bedava kaplatayım dedi. Eğitimde benim aracımı kullanacaklarmış ve kursiyerler kaplayacakmış. Daha sonra eğitim veren kişi ile telefonla görüştürdü beni. Ufak tefek şeylere takılmazsan ücretsiz yaparız dedi. Hatta aracın sıfırmış kaputa tampona ppf de kaplayalım temiz temiz bin dedi. Ufak tefek şeylerden kastınız ne diye sorduğumda bişey olmaz sen gel falan dedi. Yakınında cam filmi kaplatmak isteyen varsa onlara da söyleyebilirsin ücretsiz kaplarız dedi. Bilemedim arkadaşlar ne yapsam. Anatolishield diye yerli marka cam filmi ve ppf kullanıyorlar sanırım. Paylaşımlardan gördüğüm kadarıyla onların sponsorluğunda yapılıyor herhalde. Bu markayı bilen var mı ya da ppf cam filmi akademiye film, ppf kaplatan oldu mu acaba. Sadece cam filmi kaplatsam en fazla ne gibi zarar verebilirler araca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Zarar vermez, tampon vs de de en fazla küçük baloncuk kalır. Kalitesiz bir kaplamaysa da en kötü 2 sene sonra sokersiniz, yine bir zararı olmaz...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.