Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.446
Cevap
122
Favori
289.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunun disinda car-ayarlar-surus asistani diye bir menude surus modlari oldugu soyleniyordu. Onlar da gozukmuyor.
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    2021 mi acaba araç hocam ben geçen ay aldım 2020 normal usb var. Bu giriş type-c girişi gibi duruyor. Normal usb den çok daha hızlı ve yeni cihazlar type-c girişli artık iphone da geçiyor buna, androidler zaten böyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhasal

    2021 mi acaba araç hocam ben geçen ay aldım 2020 normal usb var. Bu giriş type-c girişi gibi duruyor. Normal usb den çok daha hızlı ve yeni cihazlar type-c girişli artık iphone da geçiyor buna, androidler zaten böyle.

    2020 yazıyor ruhsatta ben de bugün teslim aldım.  


    Peki sizde sürüş modları var mı?

  • Adaptif Cruse Control / Şerit Takip Asistanı / Tabela Tanıma (sürüş paketi ne kadar oluyor? Turuncu renk ve bu paket olursa süper olur heralde )
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt

    type-c girişi hocam bu. Android için type-c to type-c, iphone için type-c to lightning kablolara ihtiyacınız var. amazonu tavsiye ederim tedarikçi olarak. Her daim uygun fiyatlı orijinal kablolar bulunuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 21 Ekim 2020; 14:36:0 >
  • Sürüş asistan Plus paketinde tam olarak hangi donanımlar geliyor?
  • Sürüş asistan plus paketi sonradan ekletilebiliyor mu arkadaşlar?

  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Direksiyon üzerindeki tuşları değiştirerek veya R Line direksiyon alarak (elbette ön logonun altına da radar gelecek) Adaptif Cruise Control taktırabilirsiniz.Bunun için ekstradan kablolama da yapılması gerekli.Bu arada tüm bunların çalışabilmesi için de gizli özelliklerin açılması gerekiyor,yoksa mesela şerit takip çalışmaz.
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

    Oh oh maşallah. Teşekkürler.

  • Selam arkadaşlar pazartesi nasipse ötvsiz Troc Highline anahtasız çalıştıma ve geri görüş kamerası olmayan bir araç alacağım. Sizden ricam şehir içi kullanım gerçek verileri paylaşırsanız sevinirim. Bir de geri görüş kamerası taktıran var mı? Herkese sağlıklı günler dilerim. İzmir den selamlar

  • MHK35 M kullanıcısına yanıt

    Selam. Hayırlı olsun. ben 7 - 7.5 civarında yakıyorum şehiriçi. Yakıt konusunda üzmüyor.

  • Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle t-roc highline en full donanım olarak satın alacağım, ancak peugeot 2008 gt line benzinli fiyatı için yaklaşık 15 bin lira daha düşük teklif aldım. Bu fiyat farkı biraz kafamı karıştırdı. Özellikle iki aracı bilenler yardımcı olabilir mi hangisini tercih etmeliyim. Gönlüm t-roc tan yana ama ah bu fiyatlar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: roger.federer

    Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle t-roc highline en full donanım olarak satın alacağım, ancak peugeot 2008 gt line benzinli fiyatı için yaklaşık 15 bin lira daha düşük teklif aldım. Bu fiyat farkı biraz kafamı karıştırdı. Özellikle iki aracı bilenler yardımcı olabilir mi hangisini tercih etmeliyim. Gönlüm t-roc tan yana ama ah bu fiyatlar...

    Merhabalar. Bir yakınım bir ay önce 2008 aldı. Ben de iki gün önce T-Roc'tan yana kullandım. İkisini de sürdüm. Benim tercihimi uzun vadede VW'in kalitesine olan güvenim ve çarpışma testlerinden aldığı 5 yıldız belirledi. 2008 4 yıldız almış ve o fark ailenin hayatı ve sağlığıyla ilgili kritik bir etkiye sahip olabilir. 2008'de klimayı dokunmatik ekrandan kontrol ediyorsun. Dokunmatik ekran ile kontrol edilen klimadan nefret ediyorum. VW'yeni modellerinde gelen dokunmatik klimaları da hiç sevmiyorum. T-Roc'ta olan ne özellik varsa düzgün çalışıyor ve kaliteli. Dokunmatik ekranı harika, adaptif hız sabitleyici harika, şerit takip sistemi harika çalışıyor. 2008'in şerit takip sistemini hiç test edemedim ama şerit takip sistemi olan her arabaya güvenmeyin sakın. Şerit içinde sürekli zigzak yaptırıp korkuttuktan sonra hiçbir anlamı yok. 2008'in motoru 3 silindirli olduğu için daha fazla titreşim ve dizel benzeri bir ses çıkarıyor. Bunu ikisini de kullanınca farkediyorsun. Çok önemli bir fark değil. T-Roc'un içi çok ferah bariz fark var o konuda. 2008'e bindiğinde içinde daha kaliteli malzemeler kullanıldığını göreceksin. Üç boyutlu ekranı çok seviyorsun ama bir hafta içinde sıkılırsın çok da önemli bir etken değil bence. Hayalet ekranı çok istiyordum ama o da bir heves işte geçecek bir hafta içinde :) 2008'de arkada klima çıkışları yok bu bence çok büyük bir eksi. Ayrıca arkada kol dayama yok. 2008 arkada oturanları hiç düşünmemiş. T-roc'da arkada usb girişleri yoktu yeni gelenlerde Type C eklenmiş iki tane. T-Roc'da torpidoda olan cd ve sd card girişi kaldırılmış. Benim için hiç önemli bir fark değil açıkçası. T-Roc'da içeride o herkesin hastası olduğu yumuşak malzeme kullanılsa bir de fiyatı aynı olsa kimse 2008'in yüzüne bakmaz. Eğer fiyat farkı çok olmayacaksa ''yumuşak konsol'' takıntın yoksa düşünmeden T-Roc almanı tavsiye ederim.





  • arifbalyemez kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, öncelikle detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Açıkçası t-roc alabilmek için 2018 tertemiz seat leon'umu sattım ve o aracın iç malzeme kalitesi t-roc'tan daha iyiydi ancak yaklaşık 2.5 senelik kullanımımda vay be benim aracın iç malzemesi de yumuşakmış diye dokunup test etmiyordum. Dolayısıyla bu çok takıldığım bir mevzu değil, sadece leon dan (28 bindeydi) belli bir km sonrasında trim sesleri gelmeye başlamıştı ki sıfır arabaydı ve çok sakin kullanmıştım. Nitekim ekspertiz de bile aracı hiç yormamışsın motoru zorlamamışsın dediler. Yani t-roc'u daha uzun süre kullanmak istiyorum, en azından 4-5 sene. Dolayısıyla, uzun vadede bu malzeme kalitesi sorun yaratır mı onu merak ediyorum. Ben t-roc'un dış görüntüsüne hasta oldum, her ne kadar 2008 işte tasarım harikası deseler de bence t-roc dıştan çok daha yakışıklı bir araç. Sadece iç tasarımda 2008 daha güzel (ki bunu videolara bakarak söylüyorum, içine hiç binmedim 2008'in). Belki gidip baksam o kadar da bana hitap etmeyecek. Evet hangisini alsam en full donanım olarak alacağım ve bu açıdan 2008'e yaklaşık 15-18 bin arası daha düşük bir para ödeyeceğim. Ama dediğim gibi gönlüm t-roc'tan yana. Eşim de kullanacak ve o da t-roc'u sevdi. Bakalım ne olacak, şuan bir bayide kapora verip ayrılmış aracım var ama yarın 4-5 bayi daha arayıp en uygun hangisi verirse onu alacağım.


    Bir de kullanıcı olduğunuz için şunu sormak istiyorum, ben leon'u alırken bazı gizli özelliklerini serviste aktif ettirmiştim (arka park sensörünün ekrana yansıması, kadran selamlama ve sis farlarının direksiyon çevirdiğin yönde yanması). T-roc'ta böyle bir durum var mı yani alırken bak mutlaka şunu söyle de açsınlar diyeceğiniz?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: roger.federer

    Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle t-roc highline en full donanım olarak satın alacağım, ancak peugeot 2008 gt line benzinli fiyatı için yaklaşık 15 bin lira daha düşük teklif aldım. Bu fiyat farkı biraz kafamı karıştırdı. Özellikle iki aracı bilenler yardımcı olabilir mi hangisini tercih etmeliyim. Gönlüm t-roc tan yana ama ah bu fiyatlar...

    Bence 2008 i de bir test edin derim. Bagajına arka koltuğuna bir bakın. PSA SUV araçlarda kendini çok net kanıtladı.Sürüşü çok zevkli, test edin derim iyice inceleyin.Son karar sizin tabi günün sonunda. 5 sene rahat binersiniz diye düşünüyorum. Tasarım olarak çok dinamik ve geleceğe yönelik.

  • Şu anda tabela okuma sistemi dışında bir eksiği yok. Diğerleri genelde kozmetik konular. Ambiyans aydınlatma seçeneklerinin artması, farklı kadran seçenekleri gibi... Onlara da hiç hevesim yok açıkçası. Tabela okumayı aktif ettirebilirsem garantiyi etkilemeden benim için yeterli.

  • Selam arkadaşlar bende bugün sipariş verdim ötv indirimli benim merak ettiğim konu sürüş asistan paketi pluste park asistan varmi

  • baran1976 B kullanıcısına yanıt

    Hocam aracı aldınız mı?

    park asistanı var mı aracta bende merak ettim.

  • arifbalyemez kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Hayırlı olsun. Bende 1 hafta önce highlife standart paket aldım. Araçta şerit takip özelliğini hiç sevmedim. Şehir içinde kullanıma uygun olmayan bir uygulama.

    Ben lane asist ve front asist özelliğini araç-ayarlar menüsünden kapatıyorum sonra aracın kontakt aç kapa yapınca her ikisinde tekrar devreye giriyor. Her araca bindiğimde aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum. Kitapçıkta bile şehiriçinde kullanımını tavsiye etmiyor. Teknik servise götürdüm. Bu şekilde çalıştığını ısrarla söylüyorlar. (Çok bildiklerinide düşünmüyorum) mantıken bana çok saçma geldi. Sizin araçınızda durum nasıl? Her kontakt açılışında front asist ve lane asist devreye giriyor mu? Yoksa benim araç mı sıkıntılı😱😱

    koltukları hiç rahat değil. Sırt desteği ile baş yastığı arasında boşluk oluşuyor. Boyun fıtığı olacağım nerdeyse😝😝

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.