|
Merhaba, olur grup bağlantı linki vs varsa. teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Merhaba, olur grup bağlantı linki vs varsa. teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firefoxx -- 24 Mart 2026; 0:2:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Life 'ın içi de çok kötü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalpan -- 24 Mart 2026; 22:49:38 > |
|
|
| _____________________________ |
|
Life ta 4 hoparlör varmış. Arkada yokmuş. VW saçmaladı iyice. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2025 model Troc hangi aydan itibaren standart olarak acc ile geldi. Travel assistsiz sadece acc ile mi geldi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLLy88 -- 25 Mart 2026; 15:12:54 > |
|
Ben haziran ayından itibaren ilgilenmeye başlamıştım, o zamanlar satılan sıfır Life'larda geri görüş kamerası ve ACC vardı (Style'a da ACC ekliydi). Sizin yazdığınıza bakarak 2. el almayı düşündüğünüz kanaatine vardım. Araçta ACC olduğunu anlamak için en kolay yolu 2. el ilanlara bakarken direksiyona dikkat etmek. ACC olan direksiyonda sağ ve soldaki tuş takımlarının altı boş. ![]() ACC olan modellerde direksiyonun tuşlarının altında ayrıca bir tuş takımı var. ![]() Diğer yol ise: Eğer ilk sahibinden alacaksanız; araç sahibinin kendisine gönderilen teklif formunda donanımlarını gösteren kısmın ekran alıntılarını isteyebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla Travel Asist bu araçlarda yok, Taigo'da var diye okuyorum ama inanın ne olduğunu da bilmiyorum. Galiba dur-kalk yapabilen ACC, virajda yavaşlama gibi özellikler var. En azından 2025 Eylülü ayında aldığımız Style'da Travel Asist yok. |
|
VW Travel Assist: How Does It Work? | Volkswagen https://www.vw.com/en/iq-drive/travel-assist.htmlAcc açık durumda 67 km ve uzerinde devreye giriyor bildiğim kadar passat larda var Troc larda serit takip var bu daha gelişmiş versiyonu gibi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygr -- 25 Mart 2026; 21:7:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İnanın nasıl bir şeydir bilmiyorum, olsaydı kullanır mıydım? Sanmıyorum. Frene müdahale etmem gereken bir durum olursa zamanında frene basarım düşüncesiyle ayağım fren üzerinde oluyor, bu da çok yoruyor. Fakat özellikle bu donanımı isteyen insanlar var ama (belki size de denk gelmiştir videosu) passatla çekilen bir tanıtım (ya da reklam) videosundaki gibi sürücüden tepki gelmediğinde aracı sağa çeken donanım olsa iyi olurdu. |
|
Emergency Assist, sürücünün olası bir bilinç kaybında devreye girer ve sürücüyü önce hem sesli hem de görsel bir uyarıyla uyarır. Herhangi bir reaksiyon alamazsa, ardı ardına fren atımları ‘’pulse braking’’ ile son bir kez sürücüyü uyandırmaya çalışır. Hala tepki alamadıysa, 4’lü ikazları yakarak çevrede seyreden araçları uyarır, otonom sürüşle aracı güvenli bir şekilde durdurur.
#VW #Volkswagen #EmergencyAssist" https://www.instagram.com/reel/DFfWlPPMfdN< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|