Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (298. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.980
Cevap
205
Favori
523.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Giriş

Merhaba, olur grup bağlantı linki vs varsa. teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Life paket: 2.389.000TL

Style paket: 2.958.000TL

Rline paket: 3.258.000TL

çok yüksekmiş

Liste fiyatı ise en az %10 düşülmeli.

Değilse şakadır.

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firefoxx -- 24 Mart 2026; 0:2:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • firefoxx F kullanıcısına yanıt

Life 'ın içi de çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalpan -- 24 Mart 2026; 22:49:38 >

• 2026 T-Roc donanımlarını bir arada toparladım, belki faydalanacak birileri olur.

Manisa demotoyu aradım. Aşağı yuksrı bana verdikleri rakamlar
    Life:2450
    Style 2900-2950
    Rline 3150-3200 gibi dendi. Bunlar liste fiyatıda kampanyalı fiyatınız başka mı dedim. Yok kampanyalı fiyatlarımız dedler. Fiyatlarınız hayal kırıklığıymış, bu rakama bu araç çok, daha fazla tiguan satmaya başlarsınız diyip kapattım. Ve cidden artık tiguan almaya odaklandım. Yazık bu araca bu parayı vermek ne biliyim…..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim de uygun fiyat olsaydı niyetim vardı. Travel asist ve kör noktalı Tiguan bulursam düşünebilirim, cam tavan ve matrixden vazgeçip, bunların olan hali de 3.5, o kadar çıkmak istemiyorum.

Life ta 4 hoparlör varmış. Arkada yokmuş.

VW saçmaladı iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLLy88 -- 25 Mart 2026; 15:12:54 >

Ben haziran ayından itibaren ilgilenmeye başlamıştım, o zamanlar satılan sıfır Life'larda geri görüş kamerası ve ACC vardı (Style'a da ACC ekliydi).

Sizin yazdığınıza bakarak 2. el almayı düşündüğünüz kanaatine vardım. Araçta ACC olduğunu anlamak için en kolay yolu 2. el ilanlara bakarken direksiyona dikkat etmek.

ACC olan direksiyonda sağ ve soldaki tuş takımlarının altı boş.

ACC olan modellerde direksiyonun tuşlarının altında ayrıca bir tuş takımı var.

Diğer yol ise: Eğer ilk sahibinden alacaksanız; araç sahibinin kendisine gönderilen teklif formunda donanımlarını gösteren kısmın ekran alıntılarını isteyebilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla Travel Asist bu araçlarda yok, Taigo'da var diye okuyorum ama inanın ne olduğunu da bilmiyorum. Galiba dur-kalk yapabilen ACC, virajda yavaşlama gibi özellikler var. En azından 2025 Eylülü ayında aldığımız Style'da Travel Asist yok.

• aalpan A kullanıcısına yanıt
    www.vw.com
    VW Travel Assist: How Does It Work? | Volkswagen
    https://www.vw.com/en/iq-drive/travel-assist.html

Acc açık durumda 67 km ve uzerinde devreye giriyor bildiğim kadar passat larda var

Troc larda serit takip var bu daha gelişmiş versiyonu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygr -- 25 Mart 2026; 21:7:18 >

İnanın nasıl bir şeydir bilmiyorum, olsaydı kullanır mıydım? Sanmıyorum. Frene müdahale etmem gereken bir durum olursa zamanında frene basarım düşüncesiyle ayağım fren üzerinde oluyor, bu da çok yoruyor. Fakat özellikle bu donanımı isteyen insanlar var ama (belki size de denk gelmiştir videosu) passatla çekilen bir tanıtım (ya da reklam) videosundaki gibi sürücüden tepki gelmediğinde aracı sağa çeken donanım olsa iyi olurdu.

Volkswagen Türkiye on Instagram: "Önce güvenlik! Acil Durum Asistanı ‘’Emergency Assist’’ hayat kurtarıyor! Emergency Assist, sürücünün olası bir bilinç kaybında devreye girer ve sürücüyü önce hem sesli hem de görsel bir uyarıyla uyarır. Herhangi bir reaksiyon alamazsa, ardı ardına fren atımları ‘’pulse braking’’ ile son bir kez sürücüyü uyandırmaya çalışır. Hala tepki alamadıysa, 4’lü ikazları yakarak çevrede seyreden araçları uyarır, otonom sürüşle aracı güvenli bir şekilde durdurur. #VW #Volkswagen #EmergencyAssist"
    https://www.instagram.com/reel/DFfWlPPMfdN

• Acc olan T-roc life pakette travel asist yok yanlis anlasilma olmasin. Travel asist ozelliginde arac adaptif hiz ve serit asistani ile seridi ortalayarak ilerliyor. Yari otonom surus yani. Belli araliklarla direksiyona dokunarak aracin kendi kendine yol almasini saglayabilirsiniz. T-rocta olan ise line asist yani serit disina cikmayi onluyor. Serit icinde araci sabitlemiyor. Siz direksiyona mudahil olmalisiniz surekli. Arac seride yaklasirsa kendisi mudahale ederek serit icine aliyor.

Toyota corolladaki sistemde travel asist ile ayni mamtikta calisir ve hatta serit bulamaz ise ondeki aracin hizi ile beraber viraj alisini takip ederdi.

Diger taraftan bizim Acc kameralarla calisiyor. Toyota'da ise radar sistemi mevcuttu. Toyotada ondeki araci gormedigi hicbir durum yasamadim ama t-rocta asiri yagmurda ya da son anda serit degistiren bir arac olursa adaptifin gormedigi durumlar oldu.

Tabi su da var ki yagmurlu havalarda hiz sabitleyici ve adaptif kullanmak son derece tehlikelidir. Su birikintilerinde arac yolu algilayamayabilir ve gaza basmaya devam ettiginde kaydirmalar yasanabilir.

Ben line asisti hep kapatiyorum ama adaptifim genelde aciktir. Yollarin hiz limitlerine gore ayarlarim, fren yapmak yerine ayagimi gazdan cekerek aracin belirlenen hiza dusmesine izin vererek kullanirim. Ayni zamanda ondeki aracin hizina gore de guvenli seyretmis oluyorum.

Adaptif bana gore onemli ve kullanisli bir ozellik ama setit takip icin ya da t-roc'taki line asist icin ayni dusunceye sahip degilim.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.