Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.913
Cevap
172
Favori
434.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kadar değil tabi ama aynı ses, özellikle rolantide duyuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Anladım, bir sorayım istedim işe yarar mı diye.

Bu arada orijinal cam sigortam kapsamında mı diye Anadolu Sigorta'yı aradım, cam değişi olmadığını söyledi ve ağzım açık kaldı. Neyse VDF'yi aradım talep bıraktım geri aradılar ve yetkili serviste ya da anlaşmalı cam servisinde orijinal cam değişimi hakkım olduğunu söyledi.

Artık VW Erel'i arayıp tam sonucu alacağım.

• KRML kullanıcısına yanıt

Cam klozunda tam olarak ne yazıyor, onu paylaşırsanız belki tahmin yürütebiliriz ama yetkili servis var ise muhtemelen orjinal cam da vardır.

• shaq85 S kullanıcısına yanıt

Otomatik kitleme varmış, kontrol ettim.

Bazı özelliklerin ayar gerekmeden default olarak geleceğini düşünüyorum galiba, malum çok basit bir şey. Açmak gerekiyormuş bunu.

• gurkans G kullanıcısına yanıt

Evet2 tane giriş var, bu durumda dönüştürücü mü kullanmam gerek? Bildiğimiz klasik USB cihazlarını bağlayabilmemiz için? Doğru mudur?

• Xasi kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç gündür aklımda hep unutuyorum kusura bakmayın. İlk fırsatta halledeceğim. Sizde çekip gönderebilirsiniz .

Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak. Aracın geri kaçmasını engellemek için illa auto hold 'un açık olması mı lazım. İster yokuş aşağı r konumunda ister yokuş yukarı d konumunda olsun Bazen Çok hafif rampalarda bile auto hold kapalıysa araç geri kaçırıyor . Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Otomatik vites araç nihayetinde hafif rampada bile olsa vites d konumunda iken geri kaçmayı kesmesi gerekmiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroture -- 9 Mayıs 2023; 1:17:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LSG L kullanıcısına yanıt

Bir ucu type c diğer ucu , cihazınıza göre kablo alabilirsiniz , dönüştürücüye gerek yok.

Yeni Android telefonlar için örneğin type c -type c kablo

Anker PowerLine III A8852 Type-C... https://www.amazon.com.tr/dp/B08CNMD435?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Phone için type c-lightning kablo gibi

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***
    *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***apple (tr)
    USB-C - Lightning Kablosu (2 m) Satın Alın
    https://www.apple.com/tr/shop/product/MQGH2ZM/A/usb-c-lightning-kablosu-2-m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 9 Mayıs 2023; 7:19:44 >

Aracın type-c girişine takacağınız kablonun ucunu 90 derecelik olanlardan alın, daha iyi kullanım imkanı sağlar. Kablo çıkıntısını önler.

Baseus veya Ugreen vs..

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 9 Mayıs 2023; 7:45:38 >
  • nitroture N kullanıcısına yanıt
    Ben kontrol ettim geri giderken sanal çizgiler sabit. Değişmiyor.

Dediğiniz durumu ben de yaşadım. Yokuş yukarı bir yerde vites d de ve autohold kapalı iken araç geri kayıyor. Bu kalkış esnasında oluyor.
    Sürekli açık kullanmak en iyisi.
    Ww grubundaki autohold bildiğimiz hillholder gibi çakışmıyor sanırım. Eski otomatik citröen Aracımda yokuş yukarı harekete geçerekken fren pedalı sertleşir fren yapardı gazı verene kadar ve hiç geri kaymadı araç. Biri fren ile yapıyor diğeri el freni ile.

• Geri kaçırma bende de oluyor. Autohold açık olsa bile hafif rampalarda eğer km 0 (sıfır) olmadan gaza basarsanız geri kaçırma yapacaktır.

Selamlar..

Aynı konuyu bende yazacaktım.

Dediklerinizi benim aracımda teyit ediyor.

Aslında auto hold kapalı iken araba yokuş kalkış desteği olmayan otomatik vites araba modunda.

Yani auto holdu açtığımız vakit yokuş kalkış destek sistemi açmış oluyoruz. Bu halini çok beğenmedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 9 Mayıs 2023; 17:0:25 >

Hocam aslında niyet müzik dinlemek için sizin type a diye ifade ettiğiniz girişe ihtiyacım var.

O zaman dönüştürücü icap ediyor olmalı?

• O durumda da bunu tercih ederdim. Ama

SanDisk 128GB Ultra Dual Drive USB 3.1 Type-C Bellek - SDDDC2-128G-G46 https://www.amazon.com.tr/dp/B01EZ0X55C?ref_=cm_sw_r_apan_dp_1FY5S0RM0JFKT88WYRA5

Ama dönüştürücü istiyorsanız otg dönüştürücü diye aratırsanız çokça çıkar.

• cricet C kullanıcısına yanıt

Cam işlemleri ile ilgili olarak şu şekilde bir açıklama bulunuyor.

"Münhasıran araç cam hasarlarında ise aşağıdaki düzenleme taraflar arasında kabul edilmiştir:

Aracın sadece camında hasar oluştuğu hallerde, tamir adedine bakılmaksızın camın tamir edilmesi halinde hasarsızlık indirimi etkilenmez.

Camın tamirinin mümkün olmaması ya da değiştirilmesinin talep edilmesi durumunda ise şirketimizin anlaşmasının olduğu yetkili servislerde veya anlaşmalı cam servisinde gerçekleştirilecek 1 adet cam değişimi hasarsızlık indirimini etkilemez. "

• VW Erel'e aracı teslim ettim. Teslim sırasında da ön cam çerçevesini iç ve dış fotoğraflarını çektim. bir önceki akşamda videoya çekmiştim. Servis danışmanı da mevcut bir çizik, kırık vs. olmadığını teyit etti.

Servis danışmanı ile detayları konuştum.

Serviste her gün en az 2-3 aracın ön cam değişikliğinin yapıldığını belirtti. Orijinal cam bulunuyorsa araçta orijinal cam ile değiştirildiğini söyledi.

Aracı Carsamba günü 10.30'da bıraktım, Cuma günü alacağım bir sıkıntı çıkmazsa.

Bugün konuştuğumda sigorta onayının da geldiğini belirtti. Cam değişimi yapılıyor şu anda. Güncel durumu iletirim yine.

• Yine ben : )

Bugün az önce VW Erel'den aracımı aldım. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor, temiz çalışılmış, gayet memnunum şimdilik. Orijinal cam takıldı, logosu detayları eski fabrika çıkışı araçtaki ile aynı olan.

Sigorta ücreti karşıladı, yaklaşık 9.500TL tutmuş tüm işlem ve maliyet.

Bir süre camda su alma, buğulanma vb. sıkıntı olacak mı diye takip edeceğim ancak hiç görülmeyen durumlarmış.

• KRML kullanıcısına yanıt

Dostum bana denk geliyor heralde kötüler. 😃

Bu ereldekiler CİDDEN düzgün adamlarsa, kurtarsınlar beni bu doğuştan.

• ugarb kullanıcısına yanıt

Nazar değmesin ve sen de hiç sorun yaşama *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** 

Avrupa yakasında olduğunu hatırlıyorum senin çok zor yaka değiştirmek ancak Erel olmasa da farklı servisler denemek iyi olabilir. Tabi illa bir serviste tüm işlemler sorunsuz olmayabilir, ters giden şeyler de olabilir maalesef.

• Arkadaşlar paspas ve bagaj havuzu ihtiyacım var.

Paspasda wöller ve sahler diye iki marka var . Fiyatları aynı denebilir (wöller 600₺, sahler 650₺) alıp kullanan var mı

Alt bagaj havuzu alan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroture -- 16 Mayıs 2023; 16:36:51 >

Neden paspas ve havuz almalıyız? :)

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.