< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (104. sayfa)

-
-
Çok teşekkür ederim , tampon boyası (muhtemelen tampon boya altindan) çatladı , sağ yandan da simetri bozuldu,tampon disleri kırıldı yada yerinden çıktı , hafta içi baktiricam bakalım... Karşı tarafın bagaj bildiğiniz yamuldu... Şükür yaya yada canlı değildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam ACC açık değildi , ama o kadar bedava bir kaza ki anlamlandiramadim... Olacağı varmış dedik, sadakamizi verdik geçtik, airbag patlamadı diye şükür diyorum 🙏
Aslında carpışma ikazi da verdi , ikaz bı yandan, alttan ABS taktak vuruyor bı yandan , aynı zamanda araçta harekete devam ediyor , kayma vs hiç olmadı , rampa da aşırı bir rampa değildi esasında, frene basıyorum araç durmayinca ondan sonra pompalamaya başladım düşünün yani o kadar zaman ve mesafe de vardı ama dediğiniz gibi olacağı varmış, belki birden ve çok hızlı bastım frene de ABS tetiklendi anlamadım , sonrasında daha dik yokuşta abandım ,fren testini de yaptım arka koltukta ki arkadaş resmen on koltugun arkasina dayandı , öyle bir duruş ... Tekrarı olmaz inşallah ... İlerleyen zamanda servise bir baktiricam , olumsuz dönüş olursa paylaşırım buradanda 🙏
Açık olmadığının farkındayım, ek olarak dedim zaten. Dediğim gibi, bazen acc açıkken, araç öndeki araca yaklaşırken hızını azaltıp durması lazım ama durmadığı oldu bende.
Sizin durumda ise, eğer ayak gazda değilse, kesinlikle durması lazım aracın. Servisten sonuç alacağınızı zannetmiyorum bu konuda.
Ayrıca bazen hiç sebep yokken çarpışma uyarısıda verebiliyor bu araç.
Neyse...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkür ederim hocam 🙏 . Hayırlı günler
Boşverin, hiçbir t-roc evlatlarınızın saçının teli etmeyecek..
Dünya malı.. fazla değer veriyoruz.. Çizik direk göz önünde, keyif kaçırır doğru ama ilerde veletler büyüyünce hatıra niyetine anlatırsınız..
Ben arabayı İstanbul'dan aldım, Ankara'ya getirdim, oda ne? Çamurlukta belli belirsiz bir gamze. Taş vs sıçramış belli ki.. Daha 1. gün yahu... N'apalım sağlık olsun...
Kazasız günler dilerim...
-
Merhabalar. T roc da ön sağ koltukta emniyet kemeri takilmadiginda sinyal ötmüyor. Şoför koltuğunu denemedim. Neden olabilir? Bir de Android telefonumu Bluetooth üzerinden bir kere bağladım ancak ertesi gün bağlanmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ekran koruyucu takin gormeyeceksiniz bile benim ekranda da vardi ekran koruyucu ile kayboldu gitti
Arkadaşlar merhaba, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Bayilerde araç var mı, bilginiz var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gizli özellik açılan araçlara ekliyorlar bazen bu fonksiyonu. öylr bir durum varsa geri gidip düzelttirin bence.
Ne aldınız nerden aldınız hocam. Ve ekran koruyucu badıl engellerki böyle bi izi?
Nasil engelliyor aslinda uzerindeki mat ekrana yapistigi icin o matlik kayboluyor ve ufaktan olsa da yansima oluyor. Bu yansimayla o tur cizikleri gormuyorsunuz. Bende de benzeri çizikler vardı
Beyler, aracı çalıştırırken, önce frene basmadan start stop düğmesine basıp, uyarı ışıklar söndükten sonra frene basarak mı çalıştırmamız lazım?
Yani anahtarlı çalıştırmada yapıldığı gibi önce yarım kontak yaptıktan sonra ışıkları söndürüp marşa basmak..
Bu mudur doğrusu?
-
Makyajlı kasada serbest sürüş modu yok mu? 5 bin km oldu kullanalı, hiç bir zaman devreye girmedi.
-
Serbest sürüş modu nasıl bir mod acaba ben bilmiyorum?
Bizim araçta sürüş profili de yok. Eko normal spor gibi.
Sürüş profili seçme yoksa , Tiguanda da Trocta da yok serbest sürüş modu. ( halk arasında yelken modu deniyor) Önce benim devirli kullanmadan sandım ama yok değilmiş. Önceki Golfte Eco modu seçince gazdan ayağı çekince, eğer büyük bir eğim yoksa kavramayı ayırıyordu. Şimdi iki aracı da sakince kullandım, ayırmıyor kavramayı.
Troc da iki silindir modu var. ACT motor teknolojisi ile. O güzel oluyor. Yakıt tüketimi direkt yüzde elli düşüyor. Hemen hemen aynı şeyler gibi.
Birbiri ile ilgisi yok.
2015 den bu yana ACT motor kullanıcısıyım. T roc yerine bir önceki aracımızda (1,4 TSI 150 Ps ACT ) sürüş profili seçme de vardı. Eco modda, gazdan ayağınızı çekince aracı boşa alır, gaz verdiğinizde tekrar vitese geçerdi. 2 silindir modu gazı az verdiğinizde 2 silindirli kapatmasıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 25 Mayıs 2023; 6:8:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X