< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (100. sayfa)

-
-
Dediğiniz doğru aracı aktif olarak tutar Hold. Ama konu parka alınca otomatik el freni devreye girmesini ya. Onu Hold aktifken araç yapıyor. Parka aldığınızda el frenini otomatik çekiyor.
-
Ben Bursa Doğuş Otoya sordum, elektrikli bagaj takmıyorlarmış. Eskiden life paketlere kamera da takmıyorduk ama sonra takın dediler geri vites kamerası takmaya başladık dedi konuştuğum kişi. İleride elektrikli bagaj takmaya da başlama ihtimalimiz olur dedi. Ama şu an için yokmuş.
-
İyi dilekleriniz için sağolun hocam. Uzun far asistanı yok maalesef. Kamera taktırma işine de sonra bakarım artık sadece yazılımla olur sanıyordum.
Ger görüş kamerasında çizgilerin dönmesine takıldım valla :)
Bir sorum daha var. İlk MTV yi bayi ödeyecek değil mi ? Faturada MTV ücreti kesildi nihayetinde . Hala ödenmemiş bir süresi falan var mı bunun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün kontrol ettim geri görüş kamerasında çizgiler dönmüyor hatta kamera modu bile değişmiyor. Tepeden bakma, geniş açı falan yok bende. Sol tarafta açılan park asistanı sayesinde dönen bir kalın, Sarı çizgi var ama.
Sizinki de öyle mi?
Aynen hocam sarı çizgiler oynuyor ama kameranın çizgileri sabit. İlginç olmuş .
Aynen öyle. Siz ufak bir video çekip atabilirseniz güzel olacak. ben de çekerim isterseniz.
Merhaba arkadaşlar
bende 15 aralıkta 2022 de troc life paket(makyajlı) mavi aldım. 899 bin tl.(ankara arca bayi) bayadır takip ediyorum. allah herkese güle güle binmeyi nasip etsin kazasız belasız... araca sadece yakıt ve su koyan birisiyim pek düşkün birisi değilim. size bugün başımdan geçen bir olayı anlatacağım ve çözümü var mıdır? teşekkürler
- aracı dün konsere gittim anahtarda iş çantamdaydı yanıma almayım dedim arabaya koydum konser sonrası aracın yanına geldiğimde araç açılmadı çünkü anahtar ilk günden beri hep iş çantamda olduğundan... neyseki yedek anahtar evde idi alırım diye taksiyle döndüm. ertesi gün yedek anahtarla işe gittim sonra eve geldim markete çantayla gitmeyim dedim bu sefer çantaya koyduğum yedek anahtarda çanta da olduğundan markete gittim aracın yanına geldim araç açılmadığını farkedince iş işten geçti. sinirden kendimi parçalayacaktım neyse ki mahallede ki çilingir abi kapıyı yukarda az esnetip tel ile açtı...(500 tl çillingir) neyse ki araca ulaştım sorum şu anahtar araçta iken kitlememesinin bir yolu çözümü var mı? başınıza böyle bir olay daha önce geldi mi?
- 2022 aralık life paket araçta hiç bir eklenti eklemeden, gizli özelliklerini açtırabiliyor veya kullanabileceğim ne gibi özellikleri mevcuttur bileniniz var mı? inanın arabadan çok anlamıyorum ama depremden sonra hiç bir şeyin gözümde kıymeti kalmadı(allah herkese sabır versin, hayat çok acımasız) neyse çok uzun yazdım okuyanlara teşekkür ederim. yani life pakete ne gibi donanım var ama aktif değil... ben onları açtırabilirim..
iyi akşamlar
Not: birde araç alınacaksa ALman markasından başka marka aramayın. makineyse alman derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgmm -- 5 Mayıs 2023; 21:35:14 >
-
Aynı sıkıntı bende de var bazen anahtarsız girişte çalışmıyor.
-
Benim bulunduğum şehirdeki VW OPAT takıyor, hatta dışarda takdırdığımdan daha iyi fiyat verdi bundan 1 ay önce. Sanırım bayilere göre değişiyor.
@hgmm
Hocam yedek anahtarı eve, normal anahtarıda cebinizde taşımanız gerekiyor, iş çantası vb koyarsanız bu yaşadığınız olay yine olur, unutuyor çünkü insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq85 -- 6 Mayıs 2023; 0:38:36 > -
Kusura bakmayın uzun zamandır foruma girmiyordum. Belki cevap bulmuşsunuzdur ama Android'de de Apple'da da bu tuşa basınca değil basılı tutunca çalışıyor asistan. Denemediyseniz diye yazmak istedim : )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Siri üzerinden kullanıyorum. Ww bin kendi ses tamına özelliği de var ancak o aktif değil.
Evet o aktif değil, ancak Apple ya da Android başladığınızda Siri ya da Google Assistant çalışıyor değil mi bu button ile?
Aracın kendi kendine kapıları kitleme gibi özelliği yok galiba.
Hareket edip, 8-10 km hıza varınca tüm kapıları otomatik kitlemiyor?
Doğru mu?
-
Çalışıyor apple ile güzel bir şekilde.
Android denemedim.
@LSG doğrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xasi -- 6 Mayıs 2023; 17:53:17 >
Basit ama büyük bir eksiklik...
-
Yok artık bu basit özellik yokmuymuş. Ayarlardadır diyordum. Bi bakayım menülere iyice.
Otomatik kitleme özelliği var, araç 10km hız civarı tüm kapıları kitliyor. Hatta park asistanı devreden çıkınca hemen kitliyor. Belki sizin donanımda olmayabilir bilmiyorum. Ancak 2022 sonu makyajlı ve 2023 makyajlı kasada Rline donanımda standart olarak var diyebilirim, çünkü benim araçta mevcut. Hatta solunuzda cam altında otomatik kilit düğmeleri açma/kapama var, ayrıca araç ayarlarında otomatik kitleme ayarı açma kapama mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq85 -- 7 Mayıs 2023; 0:5:44 > -
Servis orjinal kablosuz şarj ve kablosuz app connect takıyor mu, taktıran veya fiyatını soran oldu mu?
Takmıyor bildiğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X