Şimdi Ara

T-E-K- SerkanHur değildir! KANİT:linkli KANİT2:linkli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet serkani iyi hatırlarım.yakisikliydi.apis arası konusunu hiç unutmam. kendisi koyu bir aktifti.aktiflik süreciyle ilgili idolumdu.

Ayrıca serkan 25 li yaslardaydi. Tek ise daha genç.

Gerçek bu

EDİT: biliyorsunuz ki TEK 180 boylarinda.bilmeyen varsa zaten tek hakkında konuşmasın bile.kilosuda yanılmıyorsam 65 70 idi.

SerkanHur ise 165 boyunda idi.buyrun kendi itirafindan link.

https://forum.donanimhaber.com/boyum-165-psikolojimi-bozuor--129388959

Şimdi hepiniz tek ve benim elimi opebilirsiniz

EDİT2:şu ortalıkta dolaşan resim gerçek serkana ait olmayıp Google'dan emocan resimleri diye aratip indirip twit profiline yüklemiştir.iste indirdiği sitenin linki

eyeni.ru
    Emocu erkek indir pictures free download
    http://en.eyeni.biz/images/?q=emocu+erkek+indir&page=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halaycibasi -- 9 Şubat 2019; 19:56:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serkan 25 li yaşlarda değil kendisi tyt ayt bölümünü sık sık kullanırdı.

serkan tm = tek tm

serkanın dedikleri = tekin dedikleri

serkanın yaptıkları = tekin yaptıkları

tek hukuk okuyor sürekli hukuk konularında insanlara tavsiyelerde bulunuyor aynı senemi girdi bunlar sınava ve aynı andamı başladılar üniversiteye neden biri gittiginde digeri foruma başladı
  • serkan 25 li yaşlarda değil kendisi tyt ayt bölümünü sık sık kullanırdı.

serkan tm = tek tm

tek hukuk okuyor sürekli hukuk konularında insanlara tavsiyelerde bulunuyor aynı senemi girdi bunlar sınava ve aynı andamı başladılar üniversiteye neden biri gittiginde digeri foruma başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

serkan 25 li yaşlarda değil kendisi tyt ayt bölümünü sık sık kullanırdı.

serkan tm = tek tm

Serkan YGS LYS bölümünde takılırdı ve ozamanlar 2016 felandi 22 yaşındaydı ozamanlar mezundu.

Tyt ayt de bir sürü tm var

Serkan yakışıklı olduğunu dusunurdu.

Serkan 2017 de süresiz banlandi.eger tek olsaydı hemen çıkardı.ama tek 2018 de foruma katildi

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Serkan YGS LYS bölümünde takılırdı ve ozamanlar 2016 felandi 22 yaşındaydı ozamanlar mezundu.

Tyt ayt de bir sürü tm var

Serkan yakışıklı olduğunu dusunurdu.

Serkan 2017 de süresiz banlandi.eger tek olsaydı hemen çıkardı.ama tek 2018 de foruma katildi

Alıntıları Göster
    serkan banlandıktan sonra yeni bir üyelik açmış olmalı forumda birkaç kişide benim gibi düşünüyor en son hesabı tek. serkanın fikirleriyle tekin fikirlerini kıyaslayınca aynı olduğunu anlayacaksın.

• halaycibasi ya tektir ya tekin arkadaşıdır yoksa tek gibi zavallı yıkık tipsiz dandik ünide hukuk okuyan birini kim sever?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

serkan banlandıktan sonra yeni bir üyelik açmış olmalı forumda birkaç kişide benim gibi düşünüyor en son hesabı tek. serkanın fikirleriyle tekin fikirlerini kıyaslayınca aynı olduğunu anlayacaksın.

Alıntıları Göster
    Yukarı edite bak ve ben ve tekin elimizi öpmek için randevu al

• ben ne dersem diyeyim inanmazlar knk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emir Inalbay pt alan var mi?
    7 yıl önce açıldı
    İtim ben it ss’li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki neden ifşa olur olmaz tüm tweetlerini sildi? Anlık bir şokla twitterdaki tüm tweetlerini silip kendi olduğunu belli etti

EDİT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lezzetli çipetpett -- 9 Şubat 2019; 22:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Peki neden ifşa olur olmaz tüm tweetlerini sildi? Anlık bir şokla twitterdaki tüm tweetlerini silip kendi olduğunu belli etti

EDİT: imla
    Bak ben sana kendi itirafiyla olmadığını kanitladim.

Silme meselesi ise şunu gösteriyor SerkanHur hala forumda.konuyu görünce silmiş.

Tek olmadığını kanitladim nokta

• quote:

Silme meselesi ise şunu gösteriyor SerkanHur hala forumda.konuyu görünce silmiş.

Alıntıları Göster
    peki neden tek ifşa olunca konusma tarzı değişti millete niye kendisinin serkan olmadığını kanıtlama ihtiyacı duydu neden sürekli hocacığım tarzı konustu neden sabahtan beri konu dısında tek online ve hiçbir konuya yazmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hmm gayet mantıklı. O zaman gerçek serkanhur kim bunu bulmak lazım

• Kendi yorumumu gördüm la
  • quote:

peki neden tek ifşa olunca konusma tarzı değişti millete niye kendisinin serkan olmadığını kanıtlama ihtiyacı duydu neden sürekli hocacığım tarzı konustu neden sabahtan beri konu dısında tek online ve hiçbir konuya yazmıyor

Alıntıları Göster
    Bunlar normal seyler.konusma tarzida değişmedi.hep böyle.gunluk rutin hareketleri.yan sekmeden youtub yada film dizi izliyirdur çoğu insan böle.

Evhamlandiriyorsunuz kendinizi.bana geleceksiniz kanıtla gelin.benim gibi.

Ayrıca arkadaşlar asıl araştırılması gereken şey tek serkanmi meselesi değil 13 Eylül darbesidir.67 nin sırrıdır. Lütfen bununla ilgili bulgularinizi konu açarak açıklayın.

• Olum bu ne lan cinayet filmi senaryoları gibi oldu devam beyler hepinizde birer emrah serbes potansiyeli var

• quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Hmm gayet mantıklı. O zaman gerçek serkanhur kim bunu bulmak lazım

Alıntıları Göster
    Asıl mesele o değil işte.

Sizi 13 Eylül darbesini araştırmaya davet ediyorum

• quote:

Bunlar normal seyler.konusma tarzida değişmedi.hep böyle.gunluk rutin hareketleri.yan sekmeden youtub yada film dizi izliyirdur çoğu insan böle.

Evhamlandiriyorsunuz kendinizi.bana geleceksiniz kanıtla gelin.benim gibi.

Ayrıca arkadaşlar asıl araştırılması gereken şey tek serkanmi meselesi değil 13 Eylül darbesidir.67 nin sırrıdır. Lütfen bununla ilgili bulgularinizi konu açarak açıklayın.

Alıntıları Göster
    konuyu oralara çekme şuan konumuz tek sende biliyorsun ki serkan ve tek aynı kişi bana şunu açıkla neden tek o zaman her konunun içinde gözüküyor demek ki forumda ve kendisine ait mesaj var mı diye sürekli inceliyor çünkü panik halinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

konuyu oralara çekme şuan konumuz tek sende biliyorsun ki serkan ve tek aynı kişi bana şunu açıkla neden tek o zaman her konunun içinde gözüküyor demek ki forumda ve kendisine ait mesaj var mı diye sürekli inceliyor çünkü panik halinde

Alıntıları Göster
    DH bağımlıları için bu gayet açıklanabilir bir durum.konu dışındaki tüm konuları yan sekmeden açar teker teker okuruz. Bu klasik dh bagimlisi hareketidir.

• tipsiz muhabbeti ayni

https://forum.donanimhaber.com/serkanhur-bu-elemandan-daha-tipsiz-misin--131234855-1

2016'da takildi diye yalan soyluyorsun 2018 sinavina girmis
    https://forum.donanimhaber.com/behzat-yine-mi-yanlis-yapti--129976004-1

kendine mal diyor

https://forum.donanimhaber.com/2-tane-maldan-cozulememis-dizi-sorusu-behzatsiz--130970877

serkanhur'un hukuk kazandigiyla alakali konu falan var. burunlari yuzde yuz ayni. yazma bicimleri falan da cok benziyor knk yazmasi falan. boylarinin farkli olmasi serkanin baska biri taklidi yaptigi anlamina geliyor olabilir.

yazdiklari seyler, malim ben yazmasi, cumlelerinde yazim yanlisi yapmamasi, hep kucuk harfle baslamasi ve yazma bicimi asiri benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omelette -- 9 Şubat 2019; 19:41:7 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lezzetli çipetpett kullanıcısına yanıt
    Ban geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.