Şimdi Ara

'SYSTEME ANTI POLLUTION DEFAILLANT' hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birdenbire motor lambası yandı. ekranda "SYSTEME ANTI POLLUTION DEFAILLANT" hatası veriyor.Bu hatayı nasıl gideririz.

Google a yazıp çeviri yaptığımda "EMİSYON ARIZASI" diyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

syst antipollu defaillant ne demek?

Syst antipollution defaillant veya system antipollution defaillant, Fransızca bir hata mesajıdır ve "Kirlilik Karşıtı Sistem Arızalı" anlamına gelir. Bu hata, bir aracın kirlilik kontrol sisteminde bir sorun olduğunu gösterir.

syst antipollu defaillant c4

Syst antipollu defaillant c4 hatası, Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda araçlarında görülen belirli bir hata kodudur. Genellikle partikül filtresinin tıkalı olduğu anlamına gelir.

sistem antipollution defaillant

System antipollution defaillant hatası, aracın egzoz emisyonlarının düzenlemelerle uyumlu olmadığı anlamına gelir. Bu, motor performansının azalmasına, yakıt tüketiminin artmasına ve hatta aracın çalışamaz hale gelmesine neden olabilir.

syst antipollution defaillant

Syst antipollution defaillant hatası çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir, bunlar şunlardır:

• Tıkalı partikül filtresi
    • Arızalı egzoz gazı devridaim (EGR) valfi
    • Arızalı oksijen sensörü
    • Dizel yakıtlı araçlarda, arızalı AdBlue sistemi

syst antipollution defaillant

Syst antipollution defaillant hatası görürsen, aracını en kısa sürede yetkili bir servise götürmen önemlidir. Onlar sorunun nedenini teşhis edebilecek ve uygun onarımları yapabilecek donanıma ve deneyime sahiptir.

syst antipollution defaillant ne demek

Syst antipollution defaillant hatası, aracın kirlilik kontrol sistemindeki bir sorunu gösterir. Bu hatayı göz ardı etmek aracına ve çevreye zarar verebilir. Hatanın nedenini belirlemek ve sorunu gidermek için aracını yetkili bir servise götürmek çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • egr valfi denilen mesele aynısı bende var.Üç seçenek var temizletmek, değiştirmek, iptal etmek..Ben uyarı lambası yanar vaziyette geziyorum...
  • egr sensorunun kirlenmesi sonucu olmuş.hatayi sildirdim. Birde depoya katki maddesi koydular egzoz sistemini temizlemesi için.
    Sorun halloldu gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENİMDE SİLMİŞLERDİ AMA TEKRAR YANDI.kATKI MADDESİ KULANMADIM BEN.AMA BAYAĞI KURUM OLUYORMUŞ KATKI MADDESİ KURTARIR MI Kİ?
  • Cf60 isminde bir katkı 200 ml kadar koyduk depoya. Şu ana kadar 250 km yaptım çekişi biraz arttı. Arıza ışığından eser yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.