Şimdi Ara

System32 silince Bilgisayar Bozuluyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • System32 silince Bilgisayar Bozuluyormu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

System32 Silinirse Ne Olur?

System32 Windows işletim sisteminin kritik bir klasörüdür. Sistem dosyaları, sürücüler ve programlar dahil olmak üzere işletim sisteminin düzgün bir şekilde çalışması için gerekli olan çok sayıda önemli dosyayı içerir. Bu nedenle, system32 klasörünü silerseniz, bilgisayarınız ciddi şekilde zarar görebilir veya çalışmayı tamamen durdurabilir.

System32 Klasörünü Silme

System32 klasörünü silmenin Windows işletim sistemine ciddi zararlar verebileceğini unutmamak önemlidir. Bu işlem, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi soruna neden olabilir:

• İşletim Sistemi Çökmeleri: System32 klasörünü silmek işletim sistemini dengesiz hale getirebilir ve çökmelere neden olabilir.
    • Uygulama Hataları: System32 içindeki dosyalar, birçok uygulamanın düzgün çalışması için gereklidir. Bu dosyalar silinirse uygulamalar çalışmayı durdurabilir veya beklenmedik şekilde davranabilir.
    • Mavi Ekran Hataları: System32 klasörünün silinmesi, "mavi ekran" veya "ölüm ekranı" olarak bilinen kritik sistem hatalarına neden olabilir.
    • Veri Kaybı: System32 klasörü, işletim sistemine ve uygulamalara ait kritik yapılandırma dosyalarını içerir. Bu dosyalar silinirse, verileriniz kaybolabilir.

System32 Nedir?

System32, Windows işletim sisteminin çalışması için gerekli olan dosyaları içeren bir sistem klasörüdür. Bu dosyalar şunları içerir:

• İşletim sistemi çekirdeği
    • Sistem sürücüleri
    • Uygulama arayüzleri
    • Program dosyaları

Bu dosyalar sistemin düzgün çalışması için hayati öneme sahiptir ve silinmemelidir.

Sonuç

System32 klasörünü silmek son derece tehlikelidir ve bilgisayarınıza ciddi zararlar verebilir. Bu klasör, işletim sisteminizin düzgün çalışması için gerekli kritik dosyaları içerir. Bu nedenle, system32 klasörünü asla silmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dene bozuluyorsa buraya yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro_Pc -- 20 Eylül 2010; 18:35:38 >
  • silemezsinki.

silebileceğin dosyalarda var tabi. Sildikten sonra bilgisayar açılmaz. pcnin açılmasıyla ilgili komut dosyalarıda orda çünkü. Format atman gerekir silersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro_Pc

Dene bozuluyorsa buraya yaz

/>
  • Ne alakası var arkadaşım.Ben masaüstünde system32 yi sildim şuan laptoptan yazıyorum.
  • Ortak Bi Cevap Yok mu ŞANS İŞİMİ ?
  • silsen bişe olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 20 Eylül 2010; 18:56:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilg acikken silemezsin, kapaliyken silersen;birdaha acilmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap789
    Ortak Bi Cevap Yok mu ŞANS İŞİMİ ?

ne şansı kardeşş açılmaz format atarsın
  • System32 yi silersen bilgisayarın performansı artar, MS-DOS rulez olur.
  • Bilgisayar hızlanıyo diye duydum system32'yi silince..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Bilg acikken silemezsin, kapaliyken silersen;birdaha acilmaz

bunu yapmak için hdd yi açıyosun.İçinde cd gibi parlak bir yüzey bulacaksın.Oradan system32 klasörünü bul.Peçeteye tükürüp cappır cuppur sil.İşlem tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

silemezsinki.

silebileceğin dosyalarda var tabi. Sildikten sonra bilgisayar açılmaz. pcnin açılmasıyla ilgili komut dosyalarıda orda çünkü. Format atman gerekir silersen

• ne şansı ne tükürüğü ya adam başka hdd ye win kurup diğerindekini silerse sanki silemeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

silemezsinki.

haha süpermiş bu foto şapkayı ters çevirmiş

• kardeş bilgisayar hızlanıyor silersen.
  • Dostum bilgisayarın açılmamasını istiyorsan windows açıkken gizli sistem dosyalarının görünürlüğünü aç. Windowsun kurulu olduğu ana dizinde (c: sürücüsünde)'ki Autoexec.bat isimli dosyayı ve türevlerini sil... Açılmayacağının garantisini veriyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.