Şimdi Ara

System32'deki virüsü silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • rapid8.com adlı site sayesinde bilgisayarıma virüs bulaştı..C:/WINDOWS/System32/Drivers o virüste işte tam bu verdiğim konumda ve silinmiyor , bu konumdaki virüsü silmenin bir yolu varmıdır acaba?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseygR -- 6 Mart 2010; 6:12:08 >

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

Güvenli modda silmeyi dene. Olmaz ise güncel bi virüs programı ile güvenli modda taratırsan silinir.

Güvenli modda silmeyi denedim ama silmiyor.Malwarebytes ile silmeyi denedim oda silemedi.

Arkadaşlar bu virüsü kolay bir şekilde silmenin başka bir yolu yok mu ?

Kayıt defterine girmek içinde çalıştıra regedit yazıp girebilirsin.

Arkadaşlar hala silemedim bu virüsü.Yok mu silmenin bir yolu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome.exe virüsü
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HDD sök
    başka bir makinaya depo HDD olarak bağla
    çalıştır
    çalışan makinadan virüslü HDD gör
    C yerine D, E,....:/WINDOWS/System32/Drivers olarak görecektir
    istediğin gibi sil
    not: toolkit virüsler bu şekilde çok kolay silinirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messie

virüs adını göremedim nedir acaba ?

Virüsun adı 'eimgwbv'

Orijinalden alıntı: abdi

HDD sök
    başka bir makinaya depo HDD olarak bağla
    çalıştır
    çalışan makinadan virüslü HDD gör
    C yerine D, E,....:/WINDOWS/System32/Drivers olarak görecektir
    istediğin gibi sil
    not: toolkit virüsler bu şekilde çok kolay silinirler

kardeşim en kesin yolu budur niye denemiyorsunuz işletim sistemi çalışırken virüs aktif durumdadır kendisini koruyor ne yapsanız silemiyorsunuz halbuki başka bir makinanın işletim sisteminden girerseniz depo olarak bağladığınız virüslü HDD deki işletim sistemi aktif olmadığından virüs de aktif olmayacak böylece kendini savunamayacak virüslü dosyayı zaten biliyorsunuz onu bulup sileceksiniz bu kadar basit
  • Evet doğru söylüyorsunuz başka bir çözümüde yok sanırım artık.Ama HDD'yi söküpte diğer makineye takmak üşeniyorum açıkcası.

virüslü HDD makinadan çıkarıyoruz başka bir makinaya depo HDD olarak bağlıyoruz (yani paralel bağlıyoruz tıpkı birden fazla CDroom bağlıyor gibi) yani çalışan makinanın HDD den C sürücüsünden girince bağladığımız virüslü kendi HDDmizi D veya E,... sürücü olarak görüyoruz. Virüsllü HDD deki işletim sistemi o anda çalışmadığı için virüslü dosyalar da çalışmıyor ama pasifte bekliyor demektir. Hangi dosya virüslü ise delete yapıyoruz virüslü dosya kendini koruyamadığı için silinip gidiyor hatta çalışan HDD deki C sürücüsündeki antivirüs çalıştırılarak D,E,F...hangi sürücüler varsa hepsi de taratılabilir ve pasifte uyur haldeki bütün virüslü dosyalar silinir kesin çözüm budur defalarca yaptım bu tarifimden olayı çözemediniz ise daha bilgili bir arkadaşa yazıyı okutup ona yaptırın derim kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.