Şimdi Ara

Syron 365 Days alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım için 225/45/17 ebat 4 mevsim lastik almayı düşünüyorum. Bu ebatlarda Michelin, Goodyear, Nokian vb markaların 2019 üretimi lastikleri adet başına 600-700TL gibi rakamlardan başlıyor.

Bahsettiğim ebatlarda 2018 üretimi Syron 365 Days'i online olarak 300TL ye bulabildim. Genel olarak olumlu yorumlarla insanların memnun olduğu yönünde bilgiler buldum internette. Ancak çok bilinmeyen bir model olmasından dolayı bulduğum bilgiler hem az hem de eski tarihli genelde.

Bu lastik hakkında bilgisi olan varsa paylaşımları için şimdiden teşekkür eder, herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opel astra h 1.3 cdti aracıma 205 55 16 lastik ebadı yerine 195 55 16 aldım.(fiyatından dolayı 905 TL ye geldi)
    Eskişehir'in ilçesinde ikamet ediyorum. Yaklaşık 8000 km dir kullanmaktayım ve her koşulda lastikleri denedim.
    Lastikler beklediğimden biraz sert çıktı. Kuru yol/sıcak hava performansı gayet iyi. Limitleri zorlamama rağmen 2 yıllık 205 55 16 contiler kadar iyi yol tutuyor. Yağmurlu yoldaki performansı çok iyi geldi.Zaten yol tutuş performansı A olan bir lastik.
    Gelelim karlı zemine: kar lastiği kadar performans beklememek lazım ama yinede iyi sayılır. Bugün 15-20 cm lik karlı yolda denedim fena değildi. Puanlama yapmak gerekirse kuru zemin 8/10, ıslak zemin 9/10, karlı zemin 7/10 denilebilir. Yol sesi biraz fazla.(özellikle soğuk havalarda).Verdiğim parayı hesaba katınca f/p ürünü. Ha lastik ve yağdan tasarruf olmaz ama malum imkan meselesi. Ayrıca kötü bi lastik de değil.
  • fiyat performans ürünü gibi.
  • Sayın Tepee Premium Pack, cevabınız için teşekkür ederim. Sizin bu lastiklerle herhangi bir tecrübeniz oldu mu acaba. Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel astra h 1.3 cdti aracıma 205 55 16 lastik ebadı yerine 195 55 16 aldım.(fiyatından dolayı 905 TL ye geldi)
    Eskişehir'in ilçesinde ikamet ediyorum. Yaklaşık 8000 km dir kullanmaktayım ve her koşulda lastikleri denedim.
    Lastikler beklediğimden biraz sert çıktı. Kuru yol/sıcak hava performansı gayet iyi. Limitleri zorlamama rağmen 2 yıllık 205 55 16 contiler kadar iyi yol tutuyor. Yağmurlu yoldaki performansı çok iyi geldi.Zaten yol tutuş performansı A olan bir lastik.
    Gelelim karlı zemine: kar lastiği kadar performans beklememek lazım ama yinede iyi sayılır. Bugün 15-20 cm lik karlı yolda denedim fena değildi. Puanlama yapmak gerekirse kuru zemin 8/10, ıslak zemin 9/10, karlı zemin 7/10 denilebilir. Yol sesi biraz fazla.(özellikle soğuk havalarda).Verdiğim parayı hesaba katınca f/p ürünü. Ha lastik ve yağdan tasarruf olmaz ama malum imkan meselesi. Ayrıca kötü bi lastik de değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnuniyet tamamen beklentilerle ilgili bir konudur.

Michelin CrossClimate, Nokian Weatherproof, Kleber Quadraxer ve Lassa Multiways gibi ürünlerle Syron'u aynı kefeye koymanız, BMW ile Şahin kıyaslamak gibi olacaktır. Kendi kategorisinde ve standartlarında Syron iyi bir seçenek olabilir. Ancak bu, Syron'un Kleber Quadraxer'da alacağınız muazzam konfor ve fren mesafesi gibi performans kriterlerinin hepsini bir arada sağlayabileceği anlamına gelmez.

Tarih konusunda ise 2019 yerine, eğer doğru koşullarda saklanmış bir ürünse, 2015 tarihli ürünü bile şuan aracınıza sorunsuzca takabilir ve 4-6 yıl arası kullanabilirsiniz. Burada en önemli kriter SAKLAMA KOŞULLARI konusudur.

Bunu şöyle de düşünebilirsiniz.
    A firması, 2018 tarihli lastiklerini antrepo koşullarında saklıyor.
    B Firması, 2019 tarihli lastiklerini, dükkan vitrininde sergiliyor.

Güneş ışığı, sürekli ısı değişimi derken, B firmasının lastikleri araca takmış gibi kullanım ömründen tüketmeye başlamış olacaktır. Bu lastiği siz eğer 2021 yılında alırsanız, 1-2 yıl içinde sertleşmeye başlayan ve verimliliğini yitiren bir ürün almış olursunuz.

İşte o yüzden lastik, saklama koşullarını en uygun şekilde sağlayan firmalardan alınmalıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Victus 15 alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.