Şimdi Ara

symbol 1.5 dci mi yoksa 1.4 evo punto mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kısmetse bir araba almayı düşünüyoruz bütçe maksimum 50 bin seçenekler arasında bu iki araç var araçtan beklenti yakıt düşük olması çünkü bu küçük görülen birşey ama gerçekten önemli bence günümüzde (7 tl olmuşken benzin) ikincide yedek parçasının tamiratının uygun olması bu linkteki araçlardan birini düşünüyoruzhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2014-model-90-bg-degisensiz-94.000-km-joy-paket-593319366/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-63bin-de-kazasiz-hasar-kayitsiz-ozel-renk-punto-562347083/detay yada sizin başka öneriniz olur mu dediğim şartlarda bir araba biraz araştırdım ama en uygun bunlar sanırım öneriniz nedir ?

• Renault şirket aracı km düşmüş olabilir üstüne 100 bin daha koyun ben olsam puntonun dizeline bakarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Renault şirket aracı km düşmüş olabilir üstüne 100 bin daha koyun ben olsam puntonun dizeline bakarım
    hocam punto 1.4 evo 105 hp tüplü alınır mı sence kmde ne yakar ?
  • Multiair motorlar biraz narin diğer atmosferiklerine göre Fiat'ın. Alırken ona dikkat edin motorun kendine has pahalı parçaları var bildiğim kadarıyla. Symbol gidiş olarak daha iyidir ancak şirket çıkması gibi ilandaki.
  • themann41 T kullanıcısına yanıt
    Şehir içi 35-40 kuruş yakar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Multiair motorlar biraz narin diğer atmosferiklerine göre Fiat'ın. Alırken ona dikkat edin motorun kendine has pahalı parçaları var bildiğim kadarıyla. Symbol gidiş olarak daha iyidir ancak şirket çıkması gibi ilandaki.
    hocam ilandaki punto hoşuma gitti açıkcası zaten 45 50den aşağı adam gibi araba bulamıyorsun bulsanda ya km uçmuş yada kazalı senin önerebileceğin bir araç olur mu bu fiyat aralığına yada ilandaki puntoyu mu önerirsin ?
  • İlk araç şirket çıkması gibi km düşürme olayı olabilir, punto 1.3 Multijet bakın o fiyatlara yada Fiesta 1.4 TDCİ

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-degisensiz-2012-punto-596204725/detay

Bu olabilir mesela , punto my life donanım gayet yeterli bir donanıma sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 23 Ağustos 2018; 16:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

İlk araç şirket çıkması gibi km düşürme olayı olabilir, punto 1.3 Multijet bakın o fiyatlara yada Fiesta 1.4 TDCİ

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-degisensiz-2012-punto-596204725/detay

Bu olabilir mesela , punto my life donanım gayet yeterli bir donanıma sahiptir.
    hocam multijetlerin kullanımı nasıl devamlı arıza çıkarma gibi bir durum olur mu öyle söylentiler duyuyorum bazen birde şehir ici 6.2 yazıyor bir dizel araca göre biraz fazla gibi bence.

• Her zaman söylüyorum ve bu konuyu görünce tekrarlıyorum. 41 plakalı araç alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Her zaman söylüyorum ve bu konuyu görünce tekrarlıyorum. 41 plakalı araç alınmaz.
    neden hocam ben kocaelideyim bir kusur oluyorsa söyle bileyim dikkat edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: themann41

hocam multijetlerin kullanımı nasıl devamlı arıza çıkarma gibi bir durum olur mu öyle söylentiler duyuyorum bazen birde şehir ici 6.2 yazıyor bir dizel araca göre biraz fazla gibi bence.

Alıntıları Göster
    Hocam Multijet motor olarak diyorsaniz dayanıklıgi iyidir

diğer konular sahibinin nasıl kullandığı önemli ama her aldığınız arabada o risk var. biraz yakıt olarak fazla yakar ama şehir içi 5 lt civarı ancak Euro 6 motor ile yakalarsiniz.

• dynamic donanımda değil punto.
  • 1 ay önce 1.4 evo aldım. Lpg li kullanıyorum . Daha aracı yeni yeni tanıyorum . Bakım ları hakkında birşer diyemem ama performans olarak bir beklentiniz olmasın. 1.6 dan 1.4 e düşüyorsanız pişman olabilirsiniz. Klima ile çok bayılıryor. 4 kişi, bagaj ve sağ arka koltuk dolu olarak 700 km yol yaptım rampalar da sürünüyor. Bagaj hacmi çok ufak , bekar ve çocuksuz aileler için uygun. Malzeme kalitesi iyi değil. Bende ki fire active modeli ve boş bir araç , arka camlar manuel, Aux/usb yok ( en çok aradığımözellik,olmaması büyük sıkıntı 🙂) aracım 106.000 km de , hiç trim sesi yok . 2011 aurisimde ön konsolda bozuk yollarda falan cızırtcı lar geliyordu. Puntoda ses yok. Şehir içinde yakıtı iyi , ufak araç rahat park ediliyor. Ayağını yerden kessin, A noktasından B noktasına götürsün yeter düşüncesindeyseniz tavsiye ederim.

Sorularınız varsa özelden yazabilirsiniz. Biraz saçma bir yazı oldu. 🙂

Symbol e bindim , kullanmadım fakat symbolden kat kat iyi bir araç

• Punto sahibi araç özelliklerini sallamış hatta o araç dinamik versiyon bile değil,dinamiklerde dijital klima ve kol dayama standart oluyor.
    Ben olsam dizel evo ya da dizel punto dinamik bakardım ,hatta daha dolu paketli punto da olabilir.Güvenli paketli,asist kitli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: overhead

Punto sahibi araç özelliklerini sallamış hatta o araç dinamik versiyon bile değil,dinamiklerde dijital klima ve kol dayama standart oluyor.
    Ben olsam dizel evo ya da dizel punto dinamik bakardım ,hatta daha dolu paketli punto da olabilir.Güvenli paketli,asist kitli..
    Benim arac 1.4 fire active 77hp , Donanım olarak bomboş hocam. Kendi aracımda olanları anlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Walker

Benim arac 1.4 fire active 77hp , Donanım olarak bomboş hocam. Kendi aracımda olanları anlattım.

Kazasız belasız binin Hocam ,bende de bomboş dizeli var.Bagaj lambası bile yok,o kadar diyim ben size...
    Yukardaki mesajı,konu sahibinin linklediği multiair punto için yazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • overhead O kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Bende üstüme alındım . Şuan tek derdim sorunsuz götürsün yeter. Donanım falan vazgeçtim. Zaten akaryakıt zamlarından sonra artık binesim bile gelmiyor. BaZen keşke almasaydım diyorum ama olmasada olmuyor . Neyse konuyu fazla dağıtmayayım. 🙂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.