Şimdi Ara

Symbol 1.0 75 bg mi 1.2 75 bg mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru bu arkadaşlar symbol 1.0 mı yoksa 1.2 mi.aralarındaki fark 3 silindir ve 4 silindir olmaları mı ben pek motordan anlamam ve araç aldığım zaman ise 5 seneden fazla kullanmalıyım.teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 23 Mayıs 2020; 0:31:51 >

• Hocam bırak bu symbol sevdani, o araba sadece dizel motoru icin alınıyor hadi yeni 0.9 tce de fena değil. 1.2 vti c elysse veya 301 alın tam ayni paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALPHA LION KING A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum
    C elysee ve 301 de dizel motoru için alınıyor. 80 hp atmosferik motorla o araçlar da çekilmez bana göre.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ama maks torkunu 2700 devir civari verebilen bir motor tam net hatirlamasam da yani şu saydığımız motorlardan daha iyi gündelik kullanan için ayrıca bütçe ve istenilen km model yılı aralığı az çok belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPHA LION KING -- 23 Mayıs 2020; 0:53:8 >
  • kesinlikle 1.0 SCe. performans olarak farkı yok. uzun yolda daha sessiz. triger zincirli bakım masrafı daha az.
  • dci alamıyorsanız tce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.0 sce 73 beygir 97 tork -> 1.2 motor 75 beygir 107 tork

1.0 sce 3500 devir 97 tork (maks)
    1.2 motor 3000 devir 100 tork (maks 107)

0 - 100 aynı değerler -> 14.5 sn
    maks. hız neredeyse aynı 151km/s - 156km/s

veriler böyle... sce motor uzun yolda benzer devirlerde kullanıldığında azda olsa titreşimli ve sesli gelecektir... (malum 3 silindir)

bütçe dahilinde düşük km, temiz, uygun fiyat hangisi bulunabiliyorsa o alınır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam symbol değil de bende daha güzel bir araba almak isterim fakat fiyatları görüyorsunuz.her ay artmaya devam ediyor.ben bu araç yerine başka da tercih edebilirdim fakat 1.2 veya 1.0 ları piyasaya göre ucuz olarak satılıyor gibi geldi bana.öneriniz var mıdır 2013 veya yukarısı modeller için düşük kmli araç olarak dedikleriniz alınabilir mi.
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    1.2 motor 100 kmh da motor sesini içeri verirken 1.0 sce 110-120 kmh a kadar sesi daha az. 1.0 ın motor yalıtımı daha iyi.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    1.0 75 bg symbol beğendim fakat motor hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için ne gider bilemiyorum.internette incelemelere bakıyorum bazıları gider diyor bazıları gitmez diyor.şuan kullandığım dizelin hızlanması falan çok iyi,galiba bu gidişle hiç almamak daha mantıklı olacak fakat ilerde almak istediğimde bu sefer fiyatlardan dolayı hiç alma şansım olmayacak.
  • NeutronS N kullanıcısına yanıt
    Benzer bütçeye yakın model yılı ve kilometrede bahsettiğim araçlardan bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

1.0 75 bg symbol beğendim fakat motor hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için ne gider bilemiyorum.internette incelemelere bakıyorum bazıları gider diyor bazıları gitmez diyor.şuan kullandığım dizelin hızlanması falan çok iyi,galiba bu gidişle hiç almamak daha mantıklı olacak fakat ilerde almak istediğimde bu sefer fiyatlardan dolayı hiç alma şansım olmayacak.
    o dizeli çok arayacaksın..
  • uzun zamandır 1.2 75 bg kullanıyorum sorunsuz harika bir motor ,yenisini alacak olsam ya aynısını yada 0.9 tce alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208 1.2 alabiliyorsanız bence bakın, 301 ve symboldan daha kaliteli araç.

• Ben de şahsen 301 veya c elyse 1.2 tercih ederdim. Ama geçenlerde yine bu forumda 1.2 motora yönelik sorunlar sıralanmıştı. Puretech motor içindi çoğu gerçi ama iyice araştırmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.