Şimdi Ara

symbiansigned.com'a üyelik sorunu -ÇÖZÜLDÜ-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar topic i yanlış açtıysam üzgünüm. Ama şu unsigned olan proları signed yapmak için kullanılan unsgined dosyayı upload ettiğimiz symbiansigned.com adresine üye olunamıyor. Bu işlemin anlatımının yapıldığı topiclerdeki resimlerde gördüm "Lost Password" butonunun yanında "Register" butonu varmış fakat şu an yok. Google da direk "symbiansigned register" diye arattım ama regsiter ı hiç bir şekilde kabul etmiyor.

Either your session has been expired (the session expires after a period of inactivity) or you do not have rights to enter this section of the website.

If you tried to login and you have recently registered your account may not be activated. Please check your e-mail for further instructions.

diye bir uyarı veriyor. Bunu nasıl çözecez yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 15 Ağustos 2007; 17:21:43 >

• site şu anda yeni üye alımını durdurdu yapabileceğin bişey yok eğer yeni üye alımına tekrar başlarlarsa haber vermeye çalışırım ama yakın zamanda olmaz bilesin
  • ya peki ben signed yaptığım dosyayı rapid den upload etsem,o portala üye olan kimse gereken işlemi yapamaz mı.Lütfen arkadaşlar ya. Çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KACA52

ya peki ben signed yaptığım dosyayı rapid den upload etsem,o portala üye olan kimse gereken işlemi yapamaz mı.Lütfen arkadaşlar ya. Çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşım boşuna uğraşma unsigned bi prgramı signed etmek için serifikaya ihtiyacın var o da ancanwww.symbiansigned.com un açılmasıyla olur.. Yani sitenin açılmasını bekliyiceksin!!! Ara sıra açıyolar siteyi sürekli takip etmeni tavsiye ederim...

• Peki üye olan arkadaşlardan hiçbiri üyelik bilgilerini veremez mi? En azından şu işlemi halletmek için. Tatile çıkacam 2 gün sonra. Gitmeden halletmek istiyorum
  • Cevap yok muuuu????????????
  • Arkadaşlar sorun çözüldü. Baya bi baktım sitenin kendi forumlarına 22 sinde filan açılacak diyo millet. Zaten sertifika sorunum çözlüdü.Modlar konuyu silebilir veya kitleyebilir. Kafanıza göre takılın artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM AMAZON.COM ADRES HATASI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.