Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
327.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: éxé_1907
    arkadaşlar ultra mp3 için yeni çıkan skin arıyorum aciilll

yeni mi bilmem ama benim elimde bir tane varmis, buraya ekliyorum, isini gorur umarim.

Crystallized Skin
    indir://http://rapid share.com/files/14611440/Ultra_MP3__crystallized_skin_.SIS.html

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim gerçekten harika
    quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

yeni mi bilmem ama benim elimde bir tane varmis, buraya ekliyorum, isini gorur umarim.

Crystallized Skin
    indir://http://rapid share.com/files/14611440/Ultra_MP3__crystallized_skin_.SIS.html

• quote:

Orijinalden alıntı: éxé_1907

çok teşekkür ederim gerçekten harika
    quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Crystallized Skin

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar yararlı programları "n70" için şöyle toptan bulabileceğim bir yer var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim zaten bu sayfada istediğim oyunların çoğunu buldum geriye programlar kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: mutants

ya arkadaşlar yararlı programları "n70" için şöyle toptan bulabileceğim bir yer var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim zaten bu sayfada istediğim oyunların çoğunu buldum geriye programlar kaldı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar

n73 için ses kaydedici arıyorum. forumda arayıp bulduklarımın hiçbiri uyumlu olmadığı için yüklenemedi. yükleyebildiğim tek program olan ultimatevoicerecorder da trial olduğu için süresi bitti. tüm forumu taradım ama artık boğulmak üzereyim lütfen yardım edin.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: lilithlita

arkadaşlar

n73 için ses kaydedici arıyorum. forumda arayıp bulduklarımın hiçbiri uyumlu olmadığı için yüklenemedi. yükleyebildiğim tek program olan ultimatevoicerecorder da trial olduğu için süresi bitti. tüm forumu taradım ama artık boğulmak üzereyim lütfen yardım edin.

teşekkürler

Alıntıları Göster
    yok mu yardımcı olan yaaa

• quote:

yok mu yardımcı olan yaaa

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 6600 için kod istemeyen zipman programı arıyorum
    yardımcı olur musunuz?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar.n70 tlfonuma bi kaç program yukledim.kaldırmam gereken programlar var fakat kaldıramıyorum.uygulama acıkken kaldırılamaz diyor.kapat diyorum daha sonra tlf kaldırma işlemini yaparken bir süre sonra kaldırma başarısız diyor nasıl yapıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donny.x -- 5 Şubat 2007; 18:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donny.x

slm arkadaşlar.n70 tlfonuma bi kaç program yukledim.kaldırmam gereken programlar var fakat kaldıramıyorum.uygulama acıkken kaldırılamaz diyor.kapat diyorum daha sonra tlf kaldırma işlemini yaparken bir süre sonra kaldırma başarısız diyor nasıl yapıcam?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: donny.x

bu topicten hayır yok dostum en iyisi n70 topicine yaz orada ilgilenenler daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: 1959

bn de şu pupet master N90 a yükledim ama bluetoothla birine bağlanmıo...error werip duruo...

Alıntıları Göster
    http://www.gosymbian.com/dhscr/download/dwl_fe_uk.php?name=FExplorer

Bu program çok sağlam, bir de son versiyon sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

http://www.gosymbian.com/dhscr/download/dwl_fe_uk.php?name=FExplorer

Bu program çok sağlam, bir de son versiyon sanırım.

Alıntıları Göster
    paylasımlar icin cok saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: alisan

paylasımlar icin cok saolun

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

Alıntıları Göster
    yardımcı olacak kimse yok mu
    6600 için şifre istemeyen zipman lütfen çok acill

• quote:

Alıntıları Göster
    6600 ana topigi var dostum oraya yaz birde

• quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

6600 ana topigi var dostum oraya yaz birde

Alıntıları Göster
    6680 için guzel birkaç mp3 programı paylasabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inocence

Alıntıları Göster
    dostum forumda vardi ultra mp3
  • quote:

Orijinalden alıntı: inocence

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: brkgvr

- Mp3 Go v3.01
    - Mp3 Player v3.32
    - Ultra Mp3 v1.52
    - Viking Mp3 Player v3.50 TR

senin icin tek bir pakete topladim, ayrica isine yarayacak arkadaslarda olabilir.

indir:// http://rapidshare.com/files/16315729/mp3_player.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: brkgvr

- Mp3 Go v3.01
    - Mp3 Player v3.32
    - Ultra Mp3 v1.52
    - Viking Mp3 Player v3.50 TR

senin icin tek bir pakete topladim, ayrica isine yarayacak arkadaslarda olabilir.

indir:// http://rapidshare.com/files/16315729/mp3_player.rar.html

Alıntıları Göster
    bazı dosyaları pcye kaydettikten sonra tıklayınca başta telefona yüklemek istiyomusunuz diye soruyo sonra işlem başarısız hatası alıyorum. mesela üstteki ultra mp3 olmadı ötekini yükleyebildim anca

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bazı dosyaları pcye kaydettikten sonra tıklayınca başta telefona yüklemek istiyomusunuz diye soruyo sonra işlem başarısız hatası alıyorum. mesela üstteki ultra mp3 olmadı ötekini yükleyebildim anca

Alıntıları Göster
    eğer sis dosyasıysa dosyaya tıklama. pc suite nedense çoğunlukta sis dosyalarını yükleyemiyor. onun yerine telefonu pcye bağla. orda telefon bağlandı balonu çıkınca bilgisayarımdan nokia phone browsera gir. telefona tıkla. sonra hafıza kartına tıkla ordanda others klasörüne tıkla dosyayı oraya at. sonra telefonun dosya yöneticisinden others klasörüne girip yüklersin..

• quote:

Orijinalden alıntı: anlvrskn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iyiymiş..ama linkteki program bulunamadı mesajı veriyor..bu proya nasıl ulaşabilirim..

quote:

Orjinalden alıntı: answer001

quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Beyler blacklist programı lazım.Arama yaptım ama ulaşamadım.Link verirseniz çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler

Best BlackList v1.00

Açıklama: Piyasadaki en iyi arama engelleme programı. İstediğiniz bir kişinin numarasını eklediğinizde; program, o kişiyi otomatik olarak meşgule düşürüyor. Kişi her aradığında program onu reddederek aramasını engelliyor. Kullanımı diğer arama engelleme programlarından daha basit. Engelleme türünü de isteğinize göre değiştirebiliyorsunuz. Hem engelleyebiliyor, hem de mesaj gönderebiliyor otomatik olarak. Ayrıca zamanlayıcı ile istediğiniz bir gün veya saatte programın aktif olmasını sağlayabiliyorsunuz. Ve program arkaplanda gizli olarak çalıştığı için sisteminizi hiçbir şekilde kasmıyor. Türkçe olması da ayrı bi güzellik ;) Telefonumda her zaman bulunduruyorum ve sizlere tavsiye ediyorum.

http://www.speedyshare.com/879158255.html

Not:ALINTIDIR

• quote:

Alıntıları Göster
    kardeş 6600 ana topicini bulamadım
    arkadaşlar yok mu yardımcı olan
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

bu basit biu guvenlik duvari, pc suite guvenmedigi yazilimlari yuklemiyor. pc suite tam olarak neyin iyi yazilim neyin kotu yazilim oldugunu bilemez ama kendince onlem aliyor. burada is sana dusuyor, guvenmedigin yazilimlari sen yuklemeyeceksin.

Nukem arkadasin dedigi gibi yuklemek istedigin dosyani telefonuna kopyala ve dosya uzerine gelerek telefonundan yuklemeni gerceklestir.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.