sorularına ve isteklerine cvp yazmadığım arkadaşlar kusura bakmasınlar elimde istediğiniz programlar yok araştıma içerisindeyim eğer bulursam hemen eklicem
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: answer001
quote:
Orjinalden alıntı: aykutsason
slmlar..ben bi oyun arıyorumda oyun cm solo 2006.bulamadım ikigundur sabah aksam arıyorum yok.kendi sitesinde var ama türkiye için yok.deli oldum bulabilen flan varsa ne olur verebilirmi ya saolun simdiden..
eyv dostum saol.ben bulmustum ama yinede tesekkurler ilgilendiğin için..
iyiki üye olmuşum süper bilgiler sağolun
arkadaslar son zamanlarda burayı takıp edemıyorum malum okul falan olunca zaman kalmıyor.burdan lıve msn yukledım sımdı bı mesaj soruyor bı yere mesaj yollanacak dıyor ondan sonr afree olacak dıyor deneyen varmı yada bu msn de farklı bısey var mı ama bu mırc olmasın.hepınıze tesekkurler.
answer solo test oyunu varmi n 90 icin tam ekran tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: madboyuksel06
arkadaslar son zamanlarda burayı takıp edemıyorum malum okul falan olunca zaman kalmıyor.burdan lıve msn yukledım sımdı bı mesaj soruyor bı yere mesaj yollanacak dıyor ondan sonr afree olacak dıyor deneyen varmı yada bu msn de farklı bısey var mı ama bu mırc olmasın.hepınıze tesekkurler.
kardeş o sorunu neden yapıyor bilmiyorum ama sana tavsiyem verichat'i (tavsiyem ben kullanıyorum) kullanman en iyi msn programı
answer solo test oyunu varmi n 90 icin tam ekran tesekkurler
kardeşim istediğin elimde yok araştırıyorum eğer bulursam eklicem sen merak etme
Saygılar...
nokia 6260 a fexplorer yükledim ekrandaki operatör logoyu değiştirmek istiyorum fakat resmi seçip logo yap dediğim zaman yapıldı deyip telefon kapanıp açılıyor bi müddet logo gözükmüyor sonra eski logo geri geliyor..nasıl değiştiricem logoyu ya da baska program var mı kullanacak? yardım için tesekkurler..
quote:
Orjinalden alıntı: sevimlican
nokia 6260 a fexplorer yükledim ekrandaki operatör logoyu değiştirmek istiyorum fakat resmi seçip logo yap dediğim zaman yapıldı deyip telefon kapanıp açılıyor bi müddet logo gözükmüyor sonra eski logo geri geliyor..nasıl değiştiricem logoyu ya da baska program var mı kullanacak? yardım için tesekkurler..
Operatör logosunu 2 yolla yapmak mümkündür ;
1. Telefonlarımızın artık olmazsa olmazlarından olan dosya yöneticileriyle yapılmaktadır...
-Fexplorer programında , logo olamasını istediğiniz resmin üzerine gelin
-Select/File/Set As Operator Logo yaptıktan sonra
-''system will reboot when done - OK?'' soruna Yes yaparak cevap verirseniz telefonunuz kapanıp açılır ve sonucunda ise Operatör logosunu değiştirmiş olursunuz...
2. Telefonunuza kulanımı basit olan OPman programını yükleyerek logo yapabilirsiniz ...
saol ama bunuda sımdı yukledım buda işe yaramadı telefon kapanıp açılıyor fakat eski logo geri geliyor neden acaba
kardeş kusura bakma sadece bukadar yardımcı olabilecem yapabileceğim başka bişi yok sorun telefondan kaynaklanıyor olabilir
sagol answer
abi neler oluyor ne bu yazilar bisey anlamadim
birilerinin bizim kör olmadigimizi ögrenmeleri lazim
arkadaslar guzel bir pusula programi lazim turkce olmasi tercih edilir tabiki
arkadaslar e65 için msn programı nerde bulabılırım lutfen yardımcı olun
Merhaba;
Telefonum N72 .avi uzantılı filmlrei izliyemiyorum real one player desteklemiyor. Smart movie de yükleyemiyorum çalışmıyo hata veriyo hangi programı tavsiye edersiniz sırf film izlemek için mmc kart aldım 1 GB ama izliyemiyorum...