7610 için full screen video izleme programı varmı link yada adres program verirseniz sevinirim
Forumda bulduğum NiceDial (numaraları sesli söyleyen program) ben bunu yükledim tel.num da nokia 6600 ... yükledim açıldı ama options'u tıkladığımda Exit ten başka seçenek yok dolayısıyla da kullananıyorum tabi hemen kapanıyor ... beni biraz aydınlatır mısınız ltf sizin tel.nunuzda da bu program çalışıyor mu ya da bana 6600 için çalışan bir site önerir miniz şimdiden teşekkürler
bu sitede download edilmesi gereken bazı programlar için verdiğinizwww.4shared.com 'dan nasıl program yükleyeceğim üye mi olmak gerekiyor o siteye acaba ? beni bilgilendirir misiniz ltf teşekkürler
Forumda bulduğum NiceDial (numaraları sesli söyleyen program) ben bunu yükledim tel.num da nokia 6600 ... yükledim açıldı ama options'u tıkladığımda Exit ten başka seçenek yok dolayısıyla da kullananıyorum tabi hemen kapanıyor ... ben bunu mutlaka yüklemek istiyorum :) beni biraz aydınlatır mısınız ltf sizin tel.nunuzda da bu program çalışıyor mu ya da bana 6600 için çalışan bir link önerir miniz şimdiden teşekkürler
bu sitede download edilmesi gereken bazı programlar için verdiğinizwww.4shared.com 'dan nasıl program yükleyeceğim üye mi olmak gerekiyor o siteye acaba ? beni bilgilendirir misiniz ltf teşekkürler
üzgünüm ben denemedim bu programı
quote:
Orjinalden alıntı: shak
Forumda bulduğum NiceDial (numaraları sesli söyleyen program) ben bunu yükledim tel.num da nokia 6600 ... yükledim açıldı ama options'u tıkladığımda Exit ten başka seçenek yok dolayısıyla da kullananıyorum tabi hemen kapanıyor ... ben bunu mutlaka yüklemek istiyorum :) beni biraz aydınlatır mısınız ltf sizin tel.nunuzda da bu program çalışıyor mu ya da bana 6600 için çalışan bir link önerir miniz şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: pazzaras
com olanlarına hemenpayla$ de olanlarada rapid$hare yazıcan dolarların yerine doğrusunu yazın.
quote:
Orjinalden alıntı: krebskardelen
ya pazzaras arkadaşım bişey sorucam kaç zamandır bilmediğim için indiremiyorum bu verdiğiniz linklerdeki yıldız kısımlarına ne yazılıyorrrR?????
quote:
Orjinalden alıntı: pazzaras
Allcom Nic The Dog Tunog v2.0 Allcom.Snuffy.Tunog.v2.00
Telefonunuzda "Gelen Çağrı,Mesaj alındı, Zayıf Pil, Şarj, Şebeke yok, Infrared ve Bekleme" durumlarına uygun eğlenceli animasyonlar gösteren programlar. Telefonunuza uygun olan versiyonu indirin..