Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
327.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sevgili arkadaşlarım, öncelikle paylaşımlarınızdan dolayı herbirinize ayrı teşekkür ediyorum. Benim aradığım program 6600 için WMA PLAYER. Burdaki yazıları başından sonuna kadar okuyamadım, ortalarda yarım bıraktım. bununla ilgili bir konu göremedim. Daha fazla okumaktan yorulduğum için hemen yazmaya karar verdim, bağışlayın...

6600 için WMA PLAYER'a ihtiyacım var. nerden ve nasıl bulabilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazzaras

quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

quote:

Orjinalden alıntı: kayanka

quote:

quote:

ARKADAŞLAR COK ACİL CEP TEL: KAMERASINI WEB CAM OLARAK KULLANMAYI SAĞLAYAN PROGRAMA İHTİYACIM VAR .MOBİOLA KULLANDIM TRİAL BİTTİ.LÜTFEN COK ACİL!!!

önceki sayfalara bak, daha önce sorulmuştu ve gereken cevabı vermiştim.

kardeş yaklaşık 2.5 saattir forumları alt üst ediyorum fakat bulamadım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugsev

Merhabalar,

1 - 3230 telefonum var. Bu telefonu webcam olarak nasıl kullanabilirim ?

2 - Bir de PC me yüklediğim Nokia PC sutie telefonumu görmedi.
    Başka bir Laptopta denedim oldu.
    Bunun sebebi nedir acaba ?

Tesekkurler

İyi günler öncelikle,

1-http://members.lycos.co.uk/ankaboy/

2-Ben de aynı sorunu yaşamıştım, her türlü yolu denedim desem yeridir.Eğer fazla uğraşmak istemiyorsan bir format at bilgisayara sorun kalkar..

@pazzaras ellerine sağlık!

ne yalan söyliyim 2 dakkamı almadı, ama yinede suç bende başta linki vermeliydim

http://members.lycos.co.uk/ilkemguc/hepsi_icide_REMS60_SOFCAM.rar

programı, remoteS60 pc ve cep için olan programları indiriyoruz...
    1.RemoteS60 Pc ye kurulacak...
    2.RemoteS60 Cep tel.e kurulacak(sis uzantılı olan)
    3.Softcam. Pcye Kurulacak..
    Remote S60 Programını Pc de start a basıp calıstırıyoruz...

Baglantı saglandıktan sonra aşagıdaki görüntüyü görüyoruz...Artık telefonun tuşlarına dokunmadan Pc den herseyi yapabiliriz... Daha sonre view/camera preview i tıklıyoruz...cep kamerasındaki görüntüyü pc den artık görebiliyoruz....
    Şimdi gelelim asıl önemli yere...Messengerimizin webcam ayarları için ses ve görüntü ayaralama sihirbazını tıklıyoruz...
    Pc de kurulu olan softcam karşımıza çıkıyor..msn bunu hemen algılıyor...

ilk kurlusta tek seferlik yapılan bu ayardan sonra ise...artık camera preview e basıp softcam cercevesini bunun üzerine getirdigimiz zaman..msn de konustugumuz kişinin penceresindeki webcam ikonuna tıklıyoruz..
    Daha sonra msn deki araclar sekmesindeki webcam ayarlarına giriyoruz...
    Yalnız çok önemli...live ve play seçili olması gerekiyor...

Camera preview olarak açtığımız kamera görünütüsünün üstüne ..softcam çerçevesini getiriyoruz...

ve işte sonuc..Burada anlaşılamayacak birşey yok sanırım...Cepten gelen hareketli görüntü..remote S60 programı ile pc ye...Softcam Programı ile de..msn ye aktarılıp görüntü gercekleştirlebilmektedir...Kolay gibi görünsede uygularken ..zorluk çekenler olacaktır..Benim tavsiyem bu kadar ugrasmaya degmez..gidin en azından bir webcam alın derim...Fakat burada amacımız cep telefonunun da bir web cam olarak kullanılacagıdır

ARKADAŞLAR CEP S60 BİR CEP TELİ WEBCAM YAPMAK İÇİN BU KADAR UĞRAŞMAYIN.BENDE Kİ PROGRAM ÇOK SÜPER.GÖRÜNTÜ GERÇEK WEBCAM LERDEN DAHA GÜZEL.ALIN GÜLE GÜLE KULLANIN.
    HA UNUTMADAN PROGRAMI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE "launcer.exe" yi ÇALIŞTIRDIKTAN SONRA AÇIN PROGRAMI.YOKSA DENEME SÜRÜMÜ GİBİ SERİAL FELAN İSTİYOR.

http://rapidshare.de/files/17472483/mobiolawebcam.rar.html

• 2-3 gündür uğramıyordum ama çok şey kaçırmışım. Mükemmel paylaşımlar olmuş, @pazzaras teşekkür ederim arkadaşım. Fakat bir de bu rastgele dağıtılmış programları konularına göre kategorize edersek çok daha kullanışlı olur düşüncesindeyim.
    Mesela;
    Oyunlar, sistem programları, ekran koruyucular vs. şeklinde bir dağıtım programların bulunulurluğunu sağlayacaktır.

Tabi böyle bir şeyi de bu bölüm ile ilgilenen sevgili modumuz yapacak galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazzaras

quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR COK ACİL CEP TEL: KAMERASINI WEB CAM OLARAK KULLANMAYI SAĞLAYAN PROGRAMA İHTİYACIM VAR .MOBİOLA KULLANDIM TRİAL BİTTİ.LÜTFEN COK ACİL!!!

önceki sayfalara bak, daha önce sorulmuştu ve gereken cevabı vermiştim.

kardeş yaklaşık 2.5 saattir forumları alt üst ediyorum fakat bulamadım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugsev

Merhabalar,

1 - 3230 telefonum var. Bu telefonu webcam olarak nasıl kullanabilirim ?

2 - Bir de PC me yüklediğim Nokia PC sutie telefonumu görmedi.
    Başka bir Laptopta denedim oldu.
    Bunun sebebi nedir acaba ?

Tesekkurler

İyi günler öncelikle,

1-http://members.lycos.co.uk/ankaboy/

2-Ben de aynı sorunu yaşamıştım, her türlü yolu denedim desem yeridir.Eğer fazla uğraşmak istemiyorsan bir format at bilgisayara sorun kalkar..

@pazzaras ellerine sağlık!

ne yalan söyliyim 2 dakkamı almadı, ama yinede suç bende başta linki vermeliydim

http://members.lycos.co.uk/ilkemguc/hepsi_icide_REMS60_SOFCAM.rar

programı, remoteS60 pc ve cep için olan programları indiriyoruz...
    1.RemoteS60 Pc ye kurulacak...
    2.RemoteS60 Cep tel.e kurulacak(sis uzantılı olan)
    3.Softcam. Pcye Kurulacak..
    Remote S60 Programını Pc de start a basıp calıstırıyoruz...

Baglantı saglandıktan sonra aşagıdaki görüntüyü görüyoruz...Artık telefonun tuşlarına dokunmadan Pc den herseyi yapabiliriz... Daha sonre view/camera preview i tıklıyoruz...cep kamerasındaki görüntüyü pc den artık görebiliyoruz....
    Şimdi gelelim asıl önemli yere...Messengerimizin webcam ayarları için ses ve görüntü ayaralama sihirbazını tıklıyoruz...
    Pc de kurulu olan softcam karşımıza çıkıyor..msn bunu hemen algılıyor...

ilk kurlusta tek seferlik yapılan bu ayardan sonra ise...artık camera preview e basıp softcam cercevesini bunun üzerine getirdigimiz zaman..msn de konustugumuz kişinin penceresindeki webcam ikonuna tıklıyoruz..
    Daha sonra msn deki araclar sekmesindeki webcam ayarlarına giriyoruz...
    Yalnız çok önemli...live ve play seçili olması gerekiyor...

Camera preview olarak açtığımız kamera görünütüsünün üstüne ..softcam çerçevesini getiriyoruz...

ve işte sonuc..Burada anlaşılamayacak birşey yok sanırım...Cepten gelen hareketli görüntü..remote S60 programı ile pc ye...Softcam Programı ile de..msn ye aktarılıp görüntü gercekleştirlebilmektedir...Kolay gibi görünsede uygularken ..zorluk çekenler olacaktır..Benim tavsiyem bu kadar ugrasmaya degmez..gidin en azından bir webcam alın derim...Fakat burada amacımız cep telefonunun da bir web cam olarak kullanılacagıdır

cok saolun arkadaşlar ilginize teşekkürler

• paylaşımlarınız cok guzel çok teşekkürler bir sorum var **** olan yere ne yazacagız göremedim de ben sagolun
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.