Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
327.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

quote:

Orjinalden alıntı: kayanka

ARKADAŞLAR COK ACİL CEP TEL: KAMERASINI WEB CAM OLARAK KULLANMAYI SAĞLAYAN PROGRAMA İHTİYACIM VAR .MOBİOLA KULLANDIM TRİAL BİTTİ.LÜTFEN COK ACİL!!!

önceki sayfalara bak, daha önce sorulmuştu ve gereken cevabı vermiştim.

kardeş yaklaşık 2.5 saattir forumları alt üst ediyorum fakat bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayanka -- 7 Nisan 2006; 21:50:56 >
  • quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR COK ACİL CEP TEL: KAMERASINI WEB CAM OLARAK KULLANMAYI SAĞLAYAN PROGRAMA İHTİYACIM VAR .MOBİOLA KULLANDIM TRİAL BİTTİ.LÜTFEN COK ACİL!!!

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugsev

Merhabalar,

1 - 3230 telefonum var. Bu telefonu webcam olarak nasıl kullanabilirim ?

2 - Bir de PC me yüklediğim Nokia PC sutie telefonumu görmedi.
    Başka bir Laptopta denedim oldu.
    Bunun sebebi nedir acaba ?

Tesekkurler

İyi günler öncelikle,

1-http://members.lycos.co.uk/ankaboy/

2-Ben de aynı sorunu yaşamıştım, her türlü yolu denedim desem yeridir.Eğer fazla uğraşmak istemiyorsan bir format at bilgisayara sorun kalkar..

@pazzaras ellerine sağlık!

ne yalan söyliyim 2 dakkamı almadı, ama yinede suç bende başta linki vermeliydim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugsev

Merhabalar,

1 - 3230 telefonum var. Bu telefonu webcam olarak nasıl kullanabilirim ?

2 - Bir de PC me yüklediğim Nokia PC sutie telefonumu görmedi.
    Başka bir Laptopta denedim oldu.
    Bunun sebebi nedir acaba ?

Tesekkurler

İyi günler öncelikle,

1-http://members.lycos.co.uk/ankaboy/

2-Ben de aynı sorunu yaşamıştım, her türlü yolu denedim desem yeridir.Eğer fazla uğraşmak istemiyorsan bir format at bilgisayara sorun kalkar..

@pazzaras ellerine sağlık!

ne yalan söyliyim 2 dakkamı almadı, ama yinede suç bende başta linki vermeliydim

http://members.lycos.co.uk/ilkemguc/hepsi_icide_REMS60_SOFCAM.rar

programı, remoteS60 pc ve cep için olan programları indiriyoruz...
    1.RemoteS60 Pc ye kurulacak...
    2.RemoteS60 Cep tel.e kurulacak(sis uzantılı olan)
    3.Softcam. Pcye Kurulacak..
    Remote S60 Programını Pc de start a basıp calıstırıyoruz...

Baglantı saglandıktan sonra aşagıdaki görüntüyü görüyoruz...Artık telefonun tuşlarına dokunmadan Pc den herseyi yapabiliriz... Daha sonre view/camera preview i tıklıyoruz...cep kamerasındaki görüntüyü pc den artık görebiliyoruz....
    Şimdi gelelim asıl önemli yere...Messengerimizin webcam ayarları için ses ve görüntü ayaralama sihirbazını tıklıyoruz...
    Pc de kurulu olan softcam karşımıza çıkıyor..msn bunu hemen algılıyor...

ilk kurlusta tek seferlik yapılan bu ayardan sonra ise...artık camera preview e basıp softcam cercevesini bunun üzerine getirdigimiz zaman..msn de konustugumuz kişinin penceresindeki webcam ikonuna tıklıyoruz..
    Daha sonra msn deki araclar sekmesindeki webcam ayarlarına giriyoruz...
    Yalnız çok önemli...live ve play seçili olması gerekiyor...

Camera preview olarak açtığımız kamera görünütüsünün üstüne ..softcam çerçevesini getiriyoruz...

ve işte sonuc..Burada anlaşılamayacak birşey yok sanırım...Cepten gelen hareketli görüntü..remote S60 programı ile pc ye...Softcam Programı ile de..msn ye aktarılıp görüntü gercekleştirlebilmektedir...Kolay gibi görünsede uygularken ..zorluk çekenler olacaktır..Benim tavsiyem bu kadar ugrasmaya degmez..gidin en azından bir webcam alın derim...Fakat burada amacımız cep telefonunun da bir web cam olarak kullanılacagıdır

• @pazzaras

quote:

/>

teşşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 7 Nisan 2006; 23:22:03 >
  • Telefon kodları derleme..
    (İÇİNDEKİLER)

PIN Kodunu Değiştir
    Bloke Kaldır
    IMEI Göster
    Arama Yönlendirme
    Call Barring
    Arama Bekleme
    Arayanı Gösterme
    ------------------------------------------------------------ --------------------
    PIN KODUNU DEĞİŞTİRME
    OPTION CODE
    PIN 1 Değiştirme **04*eskiPIN1*yeniPIN1*yeniPIN1#@
    PIN 2 Değiştirme **042*eskiPIN2*yeniPIN2*yeniPIN2#@
    ------------------------------------------------------------ --------------------
    BLOKE KALDIRMA

OPTION CODE
    Unblock PIN 1 **05*PUK*newPIN1*newPIN1#@
    Unblock PIN 2 **052*PUK2*newPIN2*newPIN2#@

PUK -- Bu kod size telefonunuzla birlikte verilir. Eğer bu kodu bilmiyorsanız bu işlemi yapmayın. Aksi halde telefonunuz kitlenebilir.

IMEI NUMARASINI GÖSTER

OPTION CODE
    Display IMEI *#06#
    ARAMA YÖNLENDİRME

OPTION CODE
    Tüm Arama Yönlendirmeleri Kapat ##002#@
    Tüm Şartlı Aramaları Kapat ##004#@
    Şartlı Aramaları Aç **004*DestinationNumber#@

INDEX
    Tüm Aramaları Yönlendir
    Belirli Numaraya Cevap Vermeme
    Belirli Numaray Erişilemez Gözükme
    Belirli Numaraya Meşgul Gözükme

Tüm Aramaları Yönlendirme
    OPTION CODE
    Tüm aramaların bir numaraya yönlendirlimesini kapat. ##21#@
    Tüm aramaların bir numaraya yönlendirilmesini kapat #21#@
    Tüm aramaları bu numaraya yönlendir ve ayarla **21*DestinationNumber#@
    Tüm yönlendirmeleri Aç *21#@
    Arama Yönlendirmenin Hangi Telefona yapılacağını göster. *#21#@

ARAMALARA CEVAP VERMEME

OPTION CODE
    Bu numaradan gelen aramalara cevap verme **61*DestinationNumber#@
    Aramaya cevap vermemeyi kapat ##61#
    Tüm arama yönlendirmeleri kapat #61#@
    Tüm arama yönlendirmeleri Aç *61#@

ARAMALARA ERİŞİLEMEZ GÖZÜKME

OPTION CODE
    Aramalara karşı erişilemiyor gözüküleceke numara ayarlama **62*DestinationNumber#@
    Tüm arama yönlendirmeleri aç *62#@
    Tüm erişilemez arama yönlendirmelerini kapat ##62#@
    Tüm arama yönlendirmelerini kapat #62#@
    Erişemeyecek numaraları listele *#62#@

ARANDIĞINDA MEŞGUL GÖZÜKME

OPTION CODE
    Meşgul gözükülecek telefon numarasını yaz **67*DestinationNumber#@
    Tüm meşgul arama yönlendirmelerini aç *67#@
    Tüm meşgul arama yönlendirmelerini kapat ##67#@
    Tüm meşgul arama yönlendirmelerini kapat #67#@
    Meşgul arama yönlendirmelerini incele *#67#@

CALL BARRING

INDEX
    Tüm dış aramaları engelle
    Tüm aramalar
    Tüm uluslararası konuşmaları engelle
    Tüm aramaları kapat
    Tüm gelen aramaları kapat
    Tüm uluslararası gelen aramaları kapat

TÜM DIŞ ARAMALARI ENGELLEME KODLARI

OPTION CODE
    Dış Arama Engelleme Şifresi değiştirme **03*330*oldPW*newPW*newPW#@
    Dış arama engellemeyi aktif yap **33*PW#@
    Dış arama engellemeyi deaktif yap #33*PW#@
    Dış arama engelleme durumunu göster *#33#@

PROGRAMMING CODES FOR BARRING
    ALL CALLS

OPTION CODE
    ACTIVATE barring for all calls **330*PW#@
    DEACTIVATE barring for all calls #330*PW#@
    STATUS baring for all calls *#330*PW#@

ULUSLARARASI DIŞ ARAMALARI ENGELLEME

OPTION CODE
    Uluslararası Dış Aramaları Engellemeyi Aç **331*PW#@
    Uluslararası Dış Aramaları Engellemeyi Kapat #331*PW#@
    Uluslararası Dış Aramaları Engelleme Durumunu Göster *#331#@

TÜM GELEN ARAMALARI ENGELLE

OPTION CODE
    Tüm aramaları Engellemeyi Açık **35*PW#@ or **353*PW#@
    Tüm aramaları Engellemeyi Kapat #35*PW#@ or **353*PW#@
    Tüm aramaları Engelleme Durumu *#35#@ or *#353#@

KEY GUIDE

@ = send key
    ** = açık ve aktif (kayıtlı)
    * = aktif
    ## = kapalı ve deaktif (kayıtsız)
    # = deaktif
    Cep telefonu kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar
    Cep telefonlarının 25 derecenin üstündeki sıcaklıkta şarj edilmemesi, kalitesiz batarya kullanılmaması ve bu telefonların otomobil içinde bırakılmaması istendi.

• Aspilsan olar Askeri Pil Fabrikası yöneticileri, cep telefonları ve taşınabilir elektronik cihazlarda ‘Li-Ion’ (Lityum İyon) pillerinin kullanıldığını, bu pillerin sağladıkları birçok avantaja karşılık, çok sayıda risk de taşıdığını hatırlattı. Bu pillerin güven içerisinde kullanılması için, üretim, depolama, taşıma ve kullanım esnasında çok çeşitli güvenlik önlemlerinin alınmasının son derece önemli olduğu, Çin ve diğer birçok Uzakdoğu ülke ürünlerinde bu güvencenin gözardı edildiğini hatırlatan ASPİLSAN yöneticileri gerekli önlemlerin alınmaması halinde piller patlayabileceğini, yanabileceğini, zehirli gaz çıkarabileceğini vurguladı. Uzmanlar, şu uyarılarda bulundu:

“Ucuz diye herhangi bir marka pil satın alınmamalıdır. Bu tür pillerin içerisinde koruyucu elektronik devreleri bulunsa dahi, bunların fonksiyonlarını yerine getirdiklerinin hiçbir güvencesi yoktur. Kullanım aşamasında piller şarj edilirken çevre sıcaklığına dikkat edilmelidir. Yüksek sıcaklıkta yapılan şarjlarda istenen verim elde edilmeyeceği gibi, patlama riski de artar. İdeal şarj sıcaklığı 15-25 derecedir. Özellikle, yaz mevsiminde cep telefonları araç içerisinde bırakılmamalı, şarj edilmemeli ve doğrudan güneş ışığı altında kalmamasına çok dikkat edilmelidir. Piller ve cep telefonları kalorifer ve benzeri ısı kaynaklarından uzakta tutulmalı. Bataryaların sıcak ortamda şarj edilmesi durumunda şarj verimi düşeceği gibi patlama riski ortaya çıkar.’’

cep telefonlarını her zaman bazı kurallara bağlı kalarak
    kullanmakta fayda var. Bu kuralların en önemlileri arasında cep
    telefonuyla gereksiz yere uzun süreler konuşmamak, cep telefonunu
    kalbin üzerinde bulundurmamak (bu, özellikle kalp hastaları ve
    pacemaker ("kalp pili") kullananlar için çok önemli), gebelik
    döneminde telefonu karın bölgesinden uzak bir yerde bulundurmak,
    küçük çocukların cep telefonlarını kullanmasını engellemek
    sayılabilir.

koruyucu önlemler
    Bilim ve tekniğin bugün eriştiği bulgular ışığında ileriye dönük koruyucu önlemler olarak, özetle şunları önerebiliriz:

1. Cep telefonlarının gereksiz yere kullanılmaması ve konuşmalarının kısa kesilmesi (Ulaşılabilir olmak, yerini bildirmek, kısacası mesaj vermek için kullanılması; uzun iş görüşmeleri ya da söyleşilerin, Olduğunca, ev ve işyerlerindeki sabit telefonlardan yapılması)

2. Cep telefonunun konuşurken kulağa yapıştırılmaması (birkaç cm uzakta tutulması) ve ara sıra telefonun öbür kulağa aktarılması

3. Çocukların bir yaşam boyu cep telefonlarıyla yaşayacakları düşünülerek, küçük yaşlarda çocuklara cep telefonu alınması yerine, gerektiğinde yerini belirleyebilmek için kendilerine ödünç cep telefonu verilmesi (İngiltere’deki ilgili Bilimsel Kurum, çocukların cep telefonu kullanmamasını önermektedir)

4. Ailelerin ve özellikle okulların, cep telefonlarından yayılan elektromanyetik dalgalar konusunda ve bunların etkileriyle ilgili olarak çocukları bilgilendirmeleri ve telefonu açmadan önce, uzun konuşmamaları için, ne söyleyeceklerini önceden düşünüp, biraz hazırlık yapmaları hem ileriye dönük ’koruyucu sağlık’ ve hem de "ailenin telefon giderlerinin azalması" açısından yararlı olacağı açıktır.

5. Baz istasyonları, ilgili yönetmeliklere göre planlanıp, sınır değerler korunacak şekilde kurulmalı ve ölçümler belirli aralıklarla yapılıp bu değerlerin korunduğu kanıtlanmalıdır

Öneriler
    Henüz çok yeni oldukları için uzun vadede ne gibi olumsuzluklara neden olabilecekleri kesin olarak bilinmeyen cep telefonlarının, özellikle çocuk ve hamile hanımlar tarafından kullanılmaması gerekir.
    Çok gerekli olmadıkça cep telefonu ile konuşmayın
    Cep telefonunu mümkün olduğunca az kullanın
    Konuşurken telefonu kulağınıza fazla yaklaştırmayın
    Kullanmadığınız zamanlar cep telefonlarını üzerinizde taşımayın.
    Telefonla konuşurken frene basmada 0.5 sn. gecikme olduğu ve bunu da kaza riskini belirgin olarak arttırdığı gösterilmiş. Halen 4 Avrupa ülkesi ve 3 Asya ülkesinde arabada cep telefonuyla konuşmak yasak.

Zararlari-1
    Cep telefonu üreticisi firmalar, ürettikleri cihazların yaydığı
    radyasyonun insanlara zarar vermediğini, SAR
    ("özgün soğurma oranı")
    adı verilen birimle ölçülen miktarların zarar verebilecek sınırların
    çok altında yer aldığını ve bu SAR miktarlarının en kısa zamanda
    telefonlarının kullanma kılavuzlarında da yer alacağını belirterek
    kullanıcıları rahatlatmaya çalışmaktadırlar. Bu firmalar kendi
    yaptıkları ölçümlerde SAR oranının telefon numarasını çevirirken ve
    telefon çalarken en yüksek değerine çıktığını, bağlantı
    gerçekleştikten sonra ve telefon kullanılmadığı zamanlarda en az
    seviyede olduğunu belirlemişlerdir.

Zararları-2
    cep telefonu kullanıcılarının aklına öyle ya da böyle hep aynı soru takılıyor işte: ‘Cep telefonu yüzünden kanser olur muyum?’

İsveç’in ünlü Lund Üniversitesinden Dr. Salford ve ekibinin farelerde yaptığı deneylerde GSM lerin yaydığı mikrodalda radyasyon ile beyin hasarı arasında bir ilişki ilk kez ortaya kondu. Günde 2 saat cep telefonunun yaydığı radyasyona eşit ışına maruz bırakılan farelerde (insanların günlük dozuna karşılık geliyormuş) 15 gün sonra beyin damarlarından sızıntı başladı, beyin dokusu büzüştü ve sinir hücrelerinde *Kıskanç Şerefsiz Köpekler* başladı. Öyle ki oranlar insana uyarlandığında önemli beyin hasarına karşılık geliyordu.

Dünya Sağlık Örgütü Wisconsin Üniversitesiyle yaptığı ortak çalışmada zararlı etkiler yönünde ortada herhangi bir kanıt olmadığı için kısıtlama getirilemeyeceğini belirtti sonraları. Ama her nedense çocuklar için dikkatli olunması koşulunu da ekleyerek.

Oxford Üniversitesi ise düşük doz radyasyonun bile hücre ve dokular üzerinde olumsuz etki gösterdiğini ve önlem alınması gerekliliğini vurguladı çalışmasında. Yine çocuklar örnek verilerek; çocuk beyinlerinin küçük ve henüz gelişmekte olduğu, kafatası kemiklerinin ince olduğu ve telefonlardan yayılan radyasyon miktarının da önemsiz olmadığını belirterek. Sağlık riski açısından ispatlanmış bir tehlike olmadığı halde cep telefonu satışının özellikle çocuk yaş grubu için kısıtlanması gerekliliğinin altı çizildi.

Gelelim bilinen zararlarına…

Özellikle araba kullanırken telefonla konuşulmasının tehlikeli olduğu kesin olarak kabul ediliyor bugün.

Son yayınlanan Amerikan kaynaklı bir rapor telefona bağlı 699 kaza bildiriyor. Telefonla konuşurken frene basmada 0.5 sn. gecikme olduğu ve bunu da kaza riskini belirgin olarak arttırdığı gösterilmiş. Halen 4 Avrupa ülkesi ve 3 Asya ülkesinde arabada cep telefonuyla konuşmak yasak.

En çok merak edilen telefonların diğer aletlere zararlı etkileri olup olmadığı konusu ise çözülmüş. Kalp pilleri, insülin pompaları, diyaliz makineleri gibi aletlere 10-200 cm. yakınlaştıklarında işlevlerini bozuyorlar.

Zararları-3
    CEP TELEFONUNDA ASTIM VE ALLERJİ TEHLİKESİ DE VAR!

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta
    İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

Dünyada 500 milyon insan cep telefonu kullanıyor ve bunların sayısı da her geçen gün hızla artıyor. WHO’ya göre 2005 yılında 1.6 milyar insanın cep telefonu sahibi olması bekleniyor.

Giderek yaşamımızın adeta ayrılmaz bir parçası haline gelen cep telefonlarının sağlığımız üzerine olumsuz etkileri olabileceği konusundaki kaygılar da her geçen gün artmaktadır.

7’den 70’e milyonlarca kişinin kullandığı bu aletlerin, beyin tümörlerine, hafıza kaybı ve uyku bozukluklarına, depresyona, Alzheimer’e, baş dönmesine, bulantıya, başağrısı ve geçici bilinç kayıplarına kadar pek çok hastalığa yol açabilecekleri ileri sürülmüştür. Bunların hiç biri kesin olarak kanıtlanmamışsa da, kedi ve tavşanlar üzerinde yapılan araştırmalar, cep telefonlarının beynin elektrik aktivitesini değiştirebileceklerini, hücrelerin çoğalma hızını, enzim aktivitelerini ve hatta genleri etkileyebileceklerini göstermiştir.

Cep telefonları, en son astım, saman nezlesi ve egzema gibi allerjik hastalıklardan da sorumlu tutulmuştur. Gerçekten de, gelişmiş ülklerde allerjik hastalıklardaki artışla, cep telefonlarının kullanımındaki ve yaygınlığındaki artış büyük bir paralellik göstermektedir.

Yakın zamanlarda yapılan araştırmalarda, cep telefonlarından yayılan mikrodalgaların mast hücrelerinden histamin, P maddesi, VIP ve NGF gibi kimyasal maddelerin salgılamasını iki misline kadar artırabildikleri saptanmıştır. Bunlar, özellikle de histamin ve P maddesi, astım, saman nezlesi, egzema gibi hastalıkların ortaya çıkmasında çok önemli rolleri olan maddelerdir. 800-900 MHz arasındaki bu mikrodalgaların, antihistaminik ve kortizon gibi allerji tedavisinde kullanılan ilaçların etkilerini azalttıklarının da anlaşılması bu konudaki endişelerin hiç de haksız olmadığını göstermektedir.

Ayrıca, cep telefonlarının yarattığı eletriksel alanın diş dolgularındaki civayı gaz haline getirebileceği ve bunun da beyne ulaşarak depresyon, Alzheimer, multipl skleroz gibi hastalıklar yanında astım riskini de artırabileceği ileri sürülmüştür.

Biz hiç bir şey hissetmeden vücudumuzdan geçen mikrodalgaların aynı gürültü gibi kronik stres yaratıcı bir faktör olarak etki gösterdiğini savunan uzmanlar, cep telefonlarının astım ve allerjik hastalığı olanları ciddi şekilde etkileyebileceğini vurguluyorlar.

• Amazing World

Crack işlemi:
    RAR dosyadan çıkan AWorld.exe dosyasını
    !:\System\apps\AWordl\ klasörüne kopyalayın..

http://www.hemenpaylas.com/download/421574/Binoteq_1_.Amazing.World.v1.01.rar.html

• MGS+Mvrpool-2

Kurulum :
    1- Önce MGSS60_196.SIS dosyasını kurun. Bu dosya tüm MGS oyunları için gereklidir(Bazı MGS oyunları farklı versiyon da çalışır)
    2- MVRPool2S60_100.SIS dosyasını aynı sürücüye kurun
    3- Kurduğunuz sürücüde 101 adında bir klasör göreceksiniz (örneğin E:\101). İndirdiğiniz dosyadan çıkan MVRPool2.dll dosyasını Telefonunuzdaki .../101/Bin klasörüne kopyalayın

http://www.hemenpaylas.com/download/421676/mgsmvrpool2.rar.html

• Swat Sniper

http://www.hemenpaylas.com/download/421696/SWAT_Sniper.zip.html

yukarıdaki beyler bayanlar.hepten sömürücü olmayın.sizlerde birşeyler ekleyin.birşeyler sorun vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazzaras -- 8 Nisan 2006; 10:17:00 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.