kardes bunu full olanı yokmu yada nasıl yapılıyor. tesekkurler paylasımın ıcın
tamam hallettım arkadaslar eyvallah
ark.lar sx1 için .ogg player varmı bu konudakileri yüklemiyo
arkadaşlar telefonla biriyle konuşurken karşıdaki insana sesimizin değişik bir ses olarak gitmesi için bir program varmı?bilen varsa verebilirmi?Lütfen çok lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: pazzaras
ControlFreak v2.22 FULL NEW
Telefonunuz ile pc nizi uzaktan kumanda edin. Şarkıları play/stop/pause yaparak uzaktan kumanda etmenin keyfini yaşayın.
bir sure sonra zamanı doluyo register kodu olarak ne yazıcam.. tsk ederim.
BU PROGRAM BANADA LAZIM AMA ŞİMDİYE KADAR BÖYE BİR PROGRAM GÖRMEDİM
quote:
Orjinalden alıntı: MESUT52_34
arkadaşlar telefonla biriyle konuşurken karşıdaki insana sesimizin değişik bir ses olarak gitmesi için bir program varmı?bilen varsa verebilirmi?Lütfen çok lazım.
saolun arkadaslar emek sarfeden herkese cok tesekkür ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: scor
quote:
ben sesle ilgili bi program vermiştim burda,fakat sesle değişk ortamdasınız gibi bir his veriyor karşı tarafa örneğin yağmur yağıyor gibi gösteriyor veya trafiktesiniz gibi sizin dediğiniz gibi bi program elimde yok ama olsada paylaşmam bunu hiç bi şekilde sakıncalı bence bu tarz programlar,kişinin ne yönde kullanacağı belli olmaz
senin verdiğin programını biliyorum o sence sakıncalı değilmi! sonuçta aradığımız ve verdiğin program bir çeşit kandırmaca programı
quote:
Orjinalden alıntı: 7evren
quote:
quote:
ben sesle ilgili bi program vermiştim burda,fakat sesle değişk ortamdasınız gibi bir his veriyor karşı tarafa örneğin yağmur yağıyor gibi gösteriyor veya trafiktesiniz gibi sizin dediğiniz gibi bi program elimde yok ama olsada paylaşmam bunu hiç bi şekilde sakıncalı bence bu tarz programlar,kişinin ne yönde kullanacağı belli olmaz
quote:
senin verdiğin programını biliyorum o sence sakıncalı değilmi! sonuçta aradığımız ve verdiğin program bir çeşit kandırmaca programı
ilk olarak lafım sana değil burası bi paylaşım topiği olduğu için herkes görüyo yüklüyo yükleyen kişilerin ne amaçla yüklediğini bilemeyiz benimki yani ufak bi kandırmaca programı ama ses değişikliği biraz tehlike sinyali veren bi olay
EZAN Uygulaması: Sorunsuz şekilde çalışan ezan programını aşağıdan temin edebileceksiniz..
Pocket Quran s60: Telefonunuzda Kuran-ı Kerim Okuma programı ..
Facewave : Önceden yüklenmiş Karakterlere ses ekleyerek Eğlenceli Multimedia Mesajlar hazırlayabilirsiniz..Yeni karakterler eklemek te mümkün.. (Yüklenişi, önce normal programı, sonra patch adı geçen dosyayı yükleyin, ardından programın kayıt kısmına girin ve istediginiz rasgele birşey yazın, full olacaktır.! ) http://www.hemenpaylas.com/download/439894/facewave4_1__1_.3_dotsis.zip.html
Arkadaşlar "bebek alarmı" olarak kullanabileceğimiz bir program varmıdır? Bebek uyurken yakınına telefonu bırakıyoruz bebek uyandığında çıkacak sesin şiddetine göre değişik ses modlarında(yüksek,orta,alçak) program belirlediğiniz bir telefonu otomatik arıyor. Bu tip bir program bilen yada bir yerlerde gören varsa çok memnun olurum.