Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya işin garip tarafida o degilmi zaten ürün hatali ise ne tesadüfki bu rastlanti 1 gb a denk gelmiş zaten kafama takilan o oldu...1 gb uzerine bas 2 gb kapidan cikana kadar garanti olan yerden alsan al basina iş ..ben daha once 1 gb aldim bir yerden bozuldu bir süre sonra götürdügümde garantisi yok gibi bir laf etme gafletinde bulundular................kingston alip ciktim sonunda
  • yok arkadaşınki 2gb'mış. 1gb olsa sorun değil. 1gb'ı zaten yaklaşık olarak 976MB görürdü. önce ben de 1gb zannetim ama 2gb'mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 9 Aralık 2007; 22:01:00 >
  • arkadaşlar yeni bir n73 kullanıcısı olarak daha verimli kullanmak adına neler önerirsiniz.güncellemeler olsun başka önemli konular varsa bu konularda aydınlatırsanız memnun olurum.
  • 976 ve 982 mb cok yakin degerler zaten ...benim aklima gelen bu kart zaten 1 gb ti ama üzerindeki etiket 2 gb..o yuzden arkadasa sen gördünmü diye sordum...

neyseya zaten sorun cozulmus bizde nelere taktik
  • olabilir bende ona bozuldum ya.2gb diye aldık 1gb çıktı.hemen gidip verdim.neyse sorun çıkarmadılar değiştirdiler.

• Bu temayı verebilirmisiniz acaba?
  • arkadaşlar ben 3 gün önce nokia n73 aldım
    evdi.com.tr den sipariş verdim
    kutunun içi full 2 gün içerisinde elime ulaştı
    kredi kartına taksit seçenekleri var çok beğendim tavsiye edebilirim
    iyi günler....
  • Arkadaşlar acba S60 v3 için yani Symbian 9.1 için ram temizleme programı verebilir misiniz telefonum E60
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

Arkadaşlar acba S60 v3 için yani Symbian 9.1 için ram temizleme programı verebilir misiniz telefonum E60

http://www.4shared.com/file/25137802/b0d10bf7/memoryup.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

Arkadaşlar acba S60 v3 için yani Symbian 9.1 için ram temizleme programı verebilir misiniz telefonum E60

http://www.4shared.com/file/25137802/b0d10bf7/memoryup.html

hocam bunu denedim pek bir şeye yaramıyor sadece arkada çalışan java programların ramlerini kısıyor o kadar.arkada çalışan java program olmadığına göre işe yaramaz

• bi daha dene
  • bu gün n73 aldim ,cok iyi bit tlfona benziyor ama yeniyim fazla bir bilgim yok ,mesala icinde hangi sürüm yüklü hangi smbian lari destekliyor vs hic bir bilgim yok yardim eden olursa sevinirim
  • TRUEPHONE for Symbian OS 9.1 (S60v3)

Arkadaşlar çok güzel ve cazip arama ücretleri olan VOIP uygulaması dosyayı indirip telefonunuza yüklüyorsunuz.Programı çalıştırdığınıza, program sizi kayıt etmek için yurtdışına sms gönderiyor ve Truephone servisine üye oluyorsunuz.VOIP ayarları telefonunuza otomatik olarak yapılıyor.Aşağıda Türkiye fiyatları yazılı bana bayağı uygun geldi sizin de incelemenizi isterim.Ayrıca başlangıç olarak size 2$ ücret veriyor bununla 33 dakika sabit telefonla konuşabilirsiniz.Ben kendi telefonumda (E60) denedim gayet güzel çalışıyor.

Türkiye Sabit Hatlar -------------> 6,9 Ykr
    İstanbul Sabit Hatlar(Asya)------> 4,6 Ykr
    İstanbul Sabit Hatlar(Avrupa)----> 3,9 Ykr
    Türkiye Cep Telefonları-----------> 34 Ykr

Diğer Ülkeler için Fiyat Tarifesi:http://www.truphone.com/help/tariff.tru
    Servisin Resmi Sitesi:www.truephone.com

Uyumlu Cep Telefonu Modelleri: Nokia E61i, E61, E60, E65, E90, E70, N95, N80, N80ie

Kurulacak Programın Linki: İNDİR

• ya arkadaslar Certificate dosyasını bulamadım nereden bulacam bu meleti yaw :S kafayı yedirtecek bana bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Gerekli dosyalarıhttp://www.4shared.com/dir/2171763/805eb3c3/ adresinde Mobile -> Symbian 9.1 -> PC Program klasörü altında "DevCertRequest v2.0.rar" dosyasında bulabilirsiniz. Bu işlemden öncewww.symbiansigned.com'a üye olmanız lazım. Üyelik sırasında bilgilerinizi doğru olarak giriniz.

1. İşlem adımlarını resimlerden takip edin. Önce yeni bir klasör oluşturun. Yukarıdaki "rar" dosyasından çıkan “sultan.key ve signsis.exe” dosyalarını bu klasöre kopyalayın. (Alt klasör olmayacak. hepsi tek klasör altında olacak. Buna dikkat edin) Ardından programda oluşturulacak sertifikanızın yerini ve ismini girin. (Yol olarak açtığınız klasörü gösterin) Ben FExplorer 1.16 Beta’yı imzalarken sertifika ismine "FExplorer.cer" demiştim. Siz başka programlar için başka isimler seçebilirsiniz. Fakat dosya isimlerinde arada boşluk bırakmayın ve Türkçe karakter kullanmayın.

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

2. Program 2. adımda “key” dosyasını isteyecek. Dosyaların bulunduğu klasörünüzün içindeki “Sultan.key” dosyasını programa gösterin ve şifre olarak "0123456" girin.

3. Bu adımda üyeliğiniz sırasında web sitesine yazdığınız bilgileri aynen yazıyoruz.

4. Bu adımda üstteki "IDs entered" kısmında IMEI numaranızı girin. Ardından alttaki tüm özellikleri sertifikaya ekleyin. Bu özellikler eklenmeden önce sol gözde listelenir. Hepsini seçip “Add” diyin.

5. Son adımda program yaptıklarınızı listeleyecektir.

6. Ardından da onay verecektir.

7. Açtığınız klasöre bir "csr" dosyası oluşturulur. Bu dosyayı aşağıdaki adresten upload edip buna karşı server'da oluşturulan "cer" dosyasını download edin. (önce "login" olmanız lazım)

Upload:https://www.symbiansigned.com/app/barclayhtml/devcert/requestupload.jsp
    Download:https://www.symbiansigned.com/app/page/devcert/certListdownload

ya da login olduktan sonra şu resimdeki yerlerden de yapabilirsiniz bu işlemi

Upload ettiğiniz "csr" dosyası ile aynı ada sahip bir "cer" dosyası indireceksiniz. Bu dosyayı da başta açtığınız klasördeki diğer dosyaların yanına atın.

8. Eski Yöntem: Başlat -> Çalıştır -> cmd ile açılan komut satırından önce dosyaların bulunduğu dizine gidin.
    ("cd.." bir üst dizine çıkar. "cd xxx" ilgili dizin altında "xxx" klasörüne gider. Klasik DOS)
    Kolayca şöyle de yapabilirsiniz. Başta açtığınız klasörünüze gidin. Adres satırından bulunduğunuz yerin adresini kopyalayın. (C:\..... gibi) Sonra açtığınız komut isteminden (cmd) C:\'ye çıkana kadar "cd.." ve enter yapın. Ardından "cd" yazıp bir boşluk bırakın ve ekrana sağ tıklayarak "yapıştır" diyin. Sonra da enter'a basın. Böylece kolayca dosyaların olduğu dizine gideceksiniz.

Ardından da şu komutu girip dosyayı imzalayın:

signsis FExplorer.sis FExplorer_signed.sis FExplorer.cer Sultan.key 0123456
    ---A---------B-------------C----------------D----------E---------F---

A: İmzalamayı yapan program
    B: İmzalanacak dosya (imzalanmamış Fexplorer.sis)
    C: İmzalandıktan sonra oluşturulacak dosya
    D: İmzalamayı sağlayacak sertifika (server'dan indirilen)
    E: Imzalamayı doğrulayacak "key" (csr'yi oluştururken kullanılan sultan.key)
    F: Şifre (burada sultan.key için kullanılan şifre 0123456 idi)

Yeni Yöntem: Şu adresteki dosyayı indirin. Program GUI arabirimi sayesinde çok kullanışlıdır. İmzalama işlemini zahmetsizce halledeceksiniz. Çalışması için PC'nizde .NET Frameworks v2.0 veya üst sürümünün kurulu olması gerekmektedir.

http://www.4shared.com/file/23946308/d94e012a/SignSisUI.html

9. Program yeni imzalanmış dosyayı (FExplorer_signed.sis) oluşturacak. Bunu telefonunuza kurabilirsiniz.

TIESTO_DP'nin "Rotate Me" için yaptığına benziyor işlemler. Yukarıdaki açıklamaları doc formatında almak için -> Buraya tıklayınız

nasil üye olcaz o site simdi kaali yani o site ucmus.......

• quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

http://forum.donanimhaber.com/m_19610102/tm.htm

krds sana sorum olcak!!

n73 sis li oyunlari calistirirmi eger evetse bunun kurulumu nasildir.........????????? ve ....n73 eger sis li oyunlari calistiramiyorsa bunun bir patche felan varmidir??????????
  • arkadaşlar telefondan çektiğim videolar pc'den izlerken bana herhangi bir sorun yaşatmıyor. fakat editleyeceğim zaman herhangi bir editor'de açtığımda -mesela videomach- sesleri normal hızda kalıyor fakat görüntüler 2-3 kat hızlanıyor. telefondan çektiğimiz videoları kesip birleştiremecek miyiz veya üzerinde herhangi oynamaya yapamayacak mıyız? yardmlarınız bekliyorm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan4

quote:

Orjinalden alıntı: KADOM

http://forum.donanimhaber.com/m_19610102/tm.htm

krds sana sorum olcak!!

n73 sis li oyunlari calistirirmi eger evetse bunun kurulumu nasildir.........????????? ve ....n73 eger sis li oyunlari calistiramiyorsa bunun bir patche felan varmidir??????????

EVET N73 sisli oyunlari calistirir. kurulumu cok kolaydir özellikle birsey yapmaniza gerek yoktur.telefona gönderin yada pc ile yükleyin. diger programlarda oldugu gibi yüklensin mi? yüklensin, devam et ve yüklendi...gibi

N73 ile emulatörleri kullanarak Vboy GAMEboy vs. oyunlari oynayabilirsiniz.Özellikle DOOM emulatörü ve oyunlari varki muntazan güzel ve kaliteli sekilde oynanabilir, donma ve durakklama olmadan..

• peki oyunlar için ekran boyutu önemli mi? Ya da programlar için?
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.