Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• işlem kaydı nın ayarlarından arama süresini gösterebilirsin sanırım ben e60 kullanıyor böyle yaptım oldu

Sağolasın biraz bakındım görememiştim.. işlem kaydı'nda seçenekler' den ayarlar'a seçip Arama süresini göster seçiyormuşuz :@
  • Given activation hash wasn't sent to the provided email address.
    bu ne demek arkadaqşlar...bir edu adresi kabul ettirdim. bu seferde bu çıktı
  • @cc_man mukemmel bı paylasım alanı yapmıssın. C ok tesekkur ederım gunlerce aradıgım seylerı senın alanında buldum valla cok makbule gectı. Cok begendim dogru durust bı s60 3rd tema oyun prog bulamıodum. her ıstedıgım var. Bir tek realfootball yok ama olsun onun yerıne uefa falan var. Tebrıkler
  • Arkadaşlar epey bi eziyet oldu.. ihtiyacı olan kullansın bi süre sonra silecem

www.symbiansigned.com

kullanıcı adı : hallowman@aftekin.com

şifre : maxi123

şifreyi değştirmeyin lütfen..
  • arkadaşlar n73 üme sis uzantılı dosyaları yükleyemiyorum.ne yapmam lazım...
  • ARKADAŞLAR N73 VAR VE SİSTEM 12 HATASI VERİYOR NE YAPABİLİRİM ŞİMDİDEN SAOLUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: itsthehallowman

Arkadaşlar epey bi eziyet oldu.. ihtiyacı olan kullansın bi süre sonra silecem

www.symbiansigned.com

kullanıcı adı : hallowman@aftekin.com

şifre : maxi123

şifreyi değştirmeyin lütfen..

bu kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor..Değiştirdi mi arkadaşlar acaba?2 aydır siteye üye olmaya çalışıyorum ama nafile!Bu konuda TAM ANLAMIYLA bize yardımcı olacak arkadaş arıyoruz.İlginiz için şimdiden sağolun

• quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

@cc_man mukemmel bı paylasım alanı yapmıssın. C ok tesekkur ederım gunlerce aradıgım seylerı senın alanında buldum valla cok makbule gectı. Cok begendim dogru durust bı s60 3rd tema oyun prog bulamıodum. her ıstedıgım var. Bir tek realfootball yok ama olsun onun yerıne uefa falan var. Tebrıkler

oyunlar icin murtah arkadasimizin paylasim alanina bakmalisin.....
  • Beyler bu .ir dosyalrını nereye atacaz telefonda deli oldum zaten sign için dünya kadar uğraştık öğrendik sonunda allah rızası için şu ir dosyalrını nereye koyacağımızı bir deyiverin be
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

Beyler bu .ir dosyalrını nereye atacaz telefonda deli oldum zaten sign için dünya kadar uğraştık öğrendik sonunda allah rızası için şu ir dosyalrını nereye koyacağımızı bir deyiverin be

ir dosyalarınıhttp://irremote.psiloc.com/ bu adresten indir ve telefonun neresine atarsan at farketmez daha sonra ir dosyalarını attığın yere git ve yüklemek istediğin dosyaya tıkla yüklenecektir

• n73 için ortamdaki sesleri kaydetmek için ses kaydedici proğram aroyorum
    telefonun kendisinde olan sınırlı
    bilen yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: orion_m

n73 için ortamdaki sesleri kaydetmek için ses kaydedici proğram aroyorum
    telefonun kendisinde olan sınırlı
    bilen yardım etsin

http://www.4shared.com/file/29966789/bf291f46/TotalRecall_v1_1_02_OS91_Trke.html

buda programlar topigi...
    http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/tm.htm

• http://irremote.psiloc.com/ adresinden download ettiğim kodları düne gelinceye kadar telefona atıp yükleyebiliyordum ama şimdi error-12003 diye bir hata veriyor. Programda yada telefonda en ufak bir değişiklik yapmadım hatta daha önce indirip yüklediğim kodlar içinde aynı hatayı verdi.
    Sizde de aynı sorun varmı ? Acaba aynı sorunu yaşayanlar yada sorunum ile ilgili bir fikri olan varmı ?
  • arkadaşlar merhaba bende nokia 6120 classic telefonu var telefon s60 v3.1symbian9.2 versiyonuna sahip bildiğim kadarıyla ama bu telefona hiç bir şekilde sis uzantılı ne oyun nede program yükleyebildim :( nedir bunun sorunu acaba bilen varmı şimdiden tşkler
  • arkadaşlar n93i teelfonum var

teelfonuma mpeg4 formatında video atıyorum videolar gayet güzel çalışıyo ama videoların sağ ve solunda boşluk oluyo 2 ml pc deki oynatıcıalrda tam ekran gösteriyo orjınalide tam ekran zaten acaba teelfona atrken kaç pixel de olcak ben 352x 288 pixelinde atıyorum n93i me
  • tamamdır sorunu çözdüm 320 x 240 pixel mpeg4 olrak çevirdim cam gibi pc de bile çok net
  • bence programları patch leri hepsini kaldırıp tekrar dene bende başta yükleyemiyordum dediğimi yaptıktan sonra yükleme yapabiliyorum başarılı bir şekilde yüklendi diyor fakat menülerde yüklenen kumandayı göremiyorum bunu çözemedim.

quote:

Orjinalden alıntı: fenerbesto

http://irremote.psiloc.com/ adresinden download ettiğim kodları düne gelinceye kadar telefona atıp yükleyebiliyordum ama şimdi error-12003 diye bir hata veriyor. Programda yada telefonda en ufak bir değişiklik yapmadım hatta daha önce indirip yüklediğim kodlar içinde aynı hatayı verdi.
    Sizde de aynı sorun varmı ? Acaba aynı sorunu yaşayanlar yada sorunum ile ilgili bir fikri olan varmı ?

• Arkadaşlar irremote yeni versiyon çıkmış bizdekilere web sitesinden aldığımız kodlar artık olmuyor. Sorun olarak yazdığım şeyin sebebi bu. Bilmeyenlere duyrulur.
  • Eski kodları bulabildinizmi.

quote:

Orjinalden alıntı: fenerbesto

Arkadaşlar irremote yeni versiyon çıkmış bizdekilere web sitesinden aldığımız kodlar artık olmuyor. Sorun olarak yazdığım şeyin sebebi bu. Bilmeyenlere duyrulur.
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.