Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar ben de n93 war hatta avea ceptemsn yükledim wlan ile girince bağlanıo ama avea ile bağlanmaya çalıştımmı bağlanmıo kullanan arkadaşlar warsa avea için n93 ceptemsn ayarlarını yazabilirlermi
  • http://rapidshare.com/files/70936719/CODES.rar.html

Bu kodları karta herhangi bir yere at Y-browser benzeri programla açtığın zaman otomatik olarak irRemote programına atıyor ama bu versiyonla sitedeki mevcut ve yeni eklenecek aletleri kullanamıyoruz. 1.02 versiyonunu beklemek zorundayız.
  • slm ben 3250 için tv programı arıyorum da.... war mı!!!!
  • Vodafone hattın varsa müşteri hizmetlerini arıyıp yapabiliyorsun

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

kontorlu vadafone hatlardada televizyon izleyebilirsiniz .

faturali hatlarda zaten buna gerek yok.

vadafone kontorlu hattiniz varsa 4440542 yi arayarak kontorlu hat kullandiginiz belirtip size gonderilecek MVS mesaj ayarlarini kaydederek beleş tv izleyebilirisiniz.....faturali hatlarda baglanti tipi ve real player da baglanti ayari vadofone MMS i secip ucretsiz izlersiniz kontorlu hatlarda musteri hizmetlerini arayip gelecek MVS ayarlarini pin kodunuda musteri temsilcisinden alip izleyebilirsiniz
    kanallar da bunlar

cc_man in anlatımıyla...

• turkcelde olmuyomu?
  • bilmiyorum
  • n73 için kullanışlı müzik ve dosya yöneticisi programı arıyorum ne önerirsiniz.......
  • Arkadaşlar selam.3250 de gelen verileri direk hafıza kartına alması için hangi ayarları yapmam gerekiyor.Normalde kart bomboş,ama bi veri aktarıldığında verilerden bazılarını silin diyor...Yardımcı olursanız sevinirim...
  • arkadaşlar n73 telefon 2gb kingston mini sd kartımı 980mb olarak görüyor neden olabilir?
    a-desteklemiyor
    b-güncelleme yapmam gerekiyor
    c-hiçbiri
  • Formatladın mı? Belki doludur. Mesajı yanlış okumuşum. 1GB'ı 980MB görüyor dedin sandım. telefondan kartı formatla. Sorun düzelmeli. olmazsa telefonu kapatıp aç. yine düzelmezse başka bir aygıtta dene kartı. böylece hata telefonda mı kartta mı anlarsın.

a- kesinlikle değil. ben 2gb kullanıyorum.
    b- ilk sürüm bile 2gb'ı görmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 9 Aralık 2007; 18:50:04 >
  • şimdi tekrar formatladım kapatıp açtım ama hala 982mb olarak görüyor.başka bir cihazda denemedim henüz.birde onu deneyeyim ona göre hareket ederim artık.teşekkür ederim.
  • kartin buyuk itimal yazilimla 1 den 2gb a yukseltilmiş görünüyor.bu sony vaio 1Gb flashdisk in 32Gb yapilmasi ile ayni (harici bilesenler-usb aygitlari topiginde bu konuda bir inceleme ve uyari yazmiştim bir sure once ) ..kapasite alani 1gb ama bunlari yazilim ile degiştirilebiliyor.
    karti aldigin yere iade et taninmiş bir marka(çakma olmayan) ve guvenilen bir yerden almani öneririm

saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack
    n73 için kullanışlı müzik ve dosya yöneticisi programı arıyorum ne önerirsiniz.......

jugebok ve active file.imzamda var
  • bende aynen öyle yaptım.golddan almıştım telefonu da hafıza kartını da.gittim incelediler baktılar 1gblık iki part halindeymiş bilgisayarla da düzeltemedi ürün değişimi yaptılar.şimdi 2gb olarak görüyorum:))teşekkürler ilginiz için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunsea

bende aynen öyle yaptım.golddan almıştım telefonu da hafıza kartını da.gittim incelediler baktılar 1gblık iki part halindeymiş bilgisayarla da düzeltemedi ürün değişimi yaptılar.şimdi 2gb olarak görüyorum:))teşekkürler ilginiz için.

2 partition oldugunu sen gözlerinle gördünmü?
    neden soruyorsun dersen; bazi buyk firmalar bile satin almalari ucuz urun icin bu tip çakma mallara alip satabiliyorlar...kimse güvenilir degildir aslinda..
  • hayır gözlerimle görmedim sadece teknik servisteki elemanın açıklaması o şekilde.aslında 2gb mış kart üzerinde de öyle yazıyor ama sanırım bir üretim hatası sözkonusu.benim için önemli olan mağduriyetimin giderilmesiydi.ki onlar da ürün değişimi ile bunu hemen sağladı.her marka için söylenen birçok şey var.evet güven konusu muamma.ama şansa deyip birinden alıyoruz işte başımıza da bunlar geliyor.neyse ki öyle uyduruk bir dükkandan almamışım yoksa iade de almazdı.
  • yahu donanımsal olarak (flash veri hücreleri) desteği olmayan bir kartı 1gb'dan nasıl 2gb'a çıkarırlar yahu? akıl alır gibi değil. alla allaaaaaaa........
  • network üzerine 2Gb etiket yapiştirirsan olur

ben flash disklerdeki sahtekarlik gibi bir benzetme kullandim aslinda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 9 Aralık 2007; 21:53:01 >
  • haa şimdi oldu. orası başka. biz de sahte entegrelere "patates baskı" deriz. herşeyin sahtesi olabiliyor ya. adamdan xxx entegresi alıyorsun gelip monte ediyorsun devre çalışmıyor. anaaa niye acaba diyorsun bir de bakıyorsun ki entegre senin tabirinle ÇAKMA!!! yani patates baskı. gel de delirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 9 Aralık 2007; 21:54:08 >
  • zaten 2gb a çıkarma gibi bir durum yok.ürün hatalı üretim demekki.2gb olarak üretilmiş ama 1gb görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.