Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cep telefonu konusunda cahilim.
    nokia 1101 kullanırken E65 Aldım. Şok oldum.
    Kullanım kitabı bile faydasız.
    Bu durum normal mi?
    Sadece resim çekebiliyorum,silebiliyorum ,zoom yapıyorum ,tlf açıp msj larımı okuyabiliyorum.

En büyük arzum WLAN ağına girip int de gezmek olmuyor.
    Acaba kafelerin şifrelerini mi talep etmeliyim. Peki o şifreyi nereye girecem?

Son olarak titreşim modunu nasıl ipt edicem.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byurt

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

"Resmi" windows live messenger. aynı zamanda hotmail hesabınızı da kontrol edebiliyomuşsunuz programla. yeni nesil symbianlı telefonum henüz olmadığı için deneyemedim ben.

kurulum:
    önce dep.sisx i sonra diğer sis i kuracaksınız.

http://rapidshare.com/files/40606205/WindowsLive_S60_3_0_v_1_0_6141_Signed.zip

ilk mesajı atamıyor ne yazıkki :(

ayrıca @msn.com lu adresleride açmıyor. saçmalık !

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

"Resmi" windows live messenger. aynı zamanda hotmail hesabınızı da kontrol edebiliyomuşsunuz programla. yeni nesil symbianlı telefonum henüz olmadığı için deneyemedim ben.

kurulum:
    önce dep.sisx i sonra diğer sis i kuracaksınız.

http://rapidshare.com/files/40606205/WindowsLive_S60_3_0_v_1_0_6141_Signed.zip

BU PROGRAMI KULLANMAL İSTERSENİZ
    ,
    TELEFON DİLİNİ İNGİLİZCEYE CEVİRİN

• handsalarm telefon kapalı ıken calısmıyor.. bu sorunu cozen var mı?
  • arkadaşlar bir kaç program yüklemek istiyorum ama yapılan yorumlarda programın çok iyi çalıştığı felen yazıyo ama bende neden trial program yazısı çıkıyo bunu craklemenin bir yolu yokmu bu arada telefon N73
  • RNurOkuma (okuma2) v2.3 Programı (Tanıtım ve İzah)

Son zamanın (ahir zamanın) çok kuvvetli bir Kur’an tefsiri olan Risale-i Nur eserlerini cep telefonlarında taşıyabilmek, okuyabilmek, kitaplarda arama yapmak, metin kopyalamak vs için hazırlanan bu program tamamen ücretsiz / free olmakla beraber Java tabanlı oldugu için farklı marka ve model telefonlarda çalışabilmektedir.(Özellikle Nokia’nın symbian60 v3 özelliği olan -Nokia 3250,5500,6290, E50,E60,E61,E62,E65,E70,E90, N71,N73,N80,N91,N92,N93, 5700,6110,6120, N75,N76,N95 gibi- telefonlar için hazırlanmıştır).
    Ayrıca Arapça karakterleri gösterebilme ve arayabilme, metin kopyalama, küllî arama yapma vs gibi özellikleriyle de Adobe Reader, RepliGo vesair kitap okuma programlarından çok farklı ve kullanışlıdır.
    Ayrıca ilmihal ve Kur’an da bu program ile okuyabilirsiniz.
    Program geliştirme aşamasında olduğu için yakında çıkacak yeni versiyonlar ve değişiklikleri http://www.nurrisaleleri.org/rnokuma.php adresinden takip edebilirsiniz
    Benim Nokia 6680 (s60 v2) telefonum vardı.Repligo programıyla Risale-i Nur Külliyatını okuma-arama yapabiliyordum. 6 aydır Nokia E65 kullanıyorum (s60 v3) .Bu telefon için Risale-Nur Külliyatını açan bir program –çok araştırmama rağmen- bulamadım.(Symbian60’ın 3.versiyonları için -şu an itibariyle- böyle bir program yok).
    Bu programın varlığını duyunca çok sevindim ve hazırlayan kardeşle irtibata geçtim.Program yeni ve geliştirme aşamasında.Zamanla daha pek çok özellik eklenecek.-Varsa- bulduğunuz eksiklikler ve tavsiyeleriniz için programcıyla irtibata geçebilirsiniz.Programın içinde irtibat maili mevcud.
    Program içinde yer alan şu not da faydalı olabilir: “Java MIDP 2.0 CLDC-1.1 ve JSR-75 FileConnectionAPI destekleyen telefonlarda çalışır.S60 3rd Edition telefonlar için tasarlanmıştır.Diğer marka ve modellerde bazı özellikler çalışmayabilir.”
    Ben programı buraya nasıl yükleyecegimi bilemedigim için rapid'e upload ettim
    indirmek için
    http://rapid share.com/files/65125242/RisaleNurOkuma_Hepsi.zip.html

ayrıca tanıtım ve izah için:
    http://rapid share.com/files/65128423/Tanitim-izah_PROGRAM_RNurOkuma_v2.3.doc

PROGRAMIN BAZI ÖZELLİKLERİ:
    ARAMA : Türkçe yada Arapça kelime aramaları yapabilirsiniz.Kitap seçme şıkkından birkaç kitap yada tüm Külliyatı da seçme imkanı mevcud. Türkçe aramada birkaç kelime birden girip bir cümlenin veya pragrafın içindeki kelimeler bulunabilir.
    KAYDIR:Kitap okurken devamlı satır veya sayfa atlatmak yerine bu seçenekle otomatik olarak ekrandaki yazıları kaydırabilirsiniz.Ayarlarda kaydırma hız seçenekleri de mevcud.
    NOTLAR: Kitap okurken almak istediğiniz notları yazabilirsiniz.
    KOPYALA: Bu şıkla kitaplarda istediğiniz yeri kopyalayıp daha sonra Mesajlara vs yapıştırma yapabilirsiniz
    FONT AYARLARI:Metinlerin büyüklüğünü, rengini, arkaplanın rengini vs ayarlayabilirsiniz.Türkçe metinlerde 3, Arapça da ise 4 farklı metin büyüklüğü mevcuddur.
    GÖRÜNÜM AYARLARI: Paragrafların görünüm ayarlarını yapabilirsiniz.
    KAYDIRMA AYARLARI: Sayfa veya satır kaydırma hızlarını, Kaydırma şeklini belirleyebilirsiniz.
    GENEL AYARLAR: Arkaplan ışığını ve parlaklığını, Aynı anda açılacak maksimum dosya sayısını belirleyebilirsiniz.
    KOPYALAMA AYARLARI: Kopyalarken Türkçe “Ç,Ş,Ğ,Ö,Ü,ı,İ” harflerini almayı veya ihmal etmeyi vb seçebilirsiniz.(Bu seçenek hususan SMS’e metin yapıştırırken karakter problemi çıkmaması için çok kullanışlıdır)
    KISAYOLLAR:
    1- Tam Ekran (On/Off)
    2- Önceki Satır (=Yukarı yön tuşu)
    3- Tekrar (Arama bir sonrakini)
    4- Önceki Sayfa (=Sol yön tuşu)
    5- Kaydır
    6- Sonraki Sayfa (=Sağ yön tuşu)
    7- Arama
    8- Sonraki Satır (=Aşağı yön tuşu)
    9- Arapça Arama
    0- Kitap Seç

http://www.nurrisaleleri.org/rnokuma.php

• telefona tema yapmak için program arıyorum...
    pcden yapacam...
    cc_man sen tema yapıyorsun galiba bi tane fenerbahçe temasını görmüştüm yaptıgın
    yardımcı olursanız sevınırım.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanttoleavetheforum -- 26 Ekim 2007; 22:01:15 >
  • Nokia music manager le n95 ime dönüştürüp M4A attığım zaman sürekli beklemede ibaresi gözüküyo bu sorunu nasıl aşabilirim acaba enson sürümü yükledim sorun aynı
  • mrhb arkadaşlar n80 aldım. uygulama yöneticisinden baktığımda ''search, search-localplugins-IT, search-globalplugins, search-localplugins-FI, search-localplugins-SE, search-localplugins-UK, search-localplugins-DE, search-localplugins-DK, search-localplugins-FR, search-localplugins-ES, search-localplugins-NO, search-localplugins-CA, search-baiduplugins, bu programlar var. ne olduğunu tam olarak bilmediğimden kaldırmadım. ne olduğunu yazarsanız sevinirim. bide bu programları kaldırırsam bi sorun olurmu. şimdiden teşekkürler
  • E65 ALIP DA MEMNUN OLAN YOK MU? HERKES TUŞTAKIMI IŞIĞI VE YANLARININ SOYULMASI SORUNUNDAN BAHSETMİŞ. MEMNUN OLAN BİR KİŞİ BİLE YOK MU?
  • Arkadaşlar bende Nokia N73 var. Çeşitli programlar yükledim. İçinde F-Security Antivirüs var. Denemek için Trend Micro Mobile Security v3.0´yüklemek istedim. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Telefonu kapatıp açtım. Pin onaylandıkdan 5-6 saniye sonra en son hangi görüntüde kaldıysa orada takılı kalıyor. Sanki çakışma söz konusu. Dışardan aramalarda telefon çalıyor sesi gelsede benim N73´de hiç bir haraket yok.Lütfen acil yardımcı olun. Şu anda telefonumu kullanamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilbaba

E65 ALIP DA MEMNUN OLAN YOK MU? HERKES TUŞTAKIMI IŞIĞI VE YANLARININ SOYULMASI SORUNUNDAN BAHSETMİŞ. MEMNUN OLAN BİR KİŞİ BİLE YOK MU?

Ben çok memnunum.
    ayrıca soyulma falan tuş takınında da bir şey yok.
    Temiz kullanılınca hç bir şey olmaz.
    Bence N95ten bile güzel...
  • saol muzo kardeş. bence de dizaynı ve ebatları n95ten güzel... kamera umrumda bile değil ama 2mp yeterli.. herkes isyan edince vazgeçecektim neredeyse... ölümüne cimbom! uA_ANKARA
  • mrhb arkadaşlar n80 aldım. uygulama yöneticisinden baktığımda ''search, search-localplugins-IT, search-globalplugins, search-localplugins-FI, search-localplugins-SE, search-localplugins-UK, search-localplugins-DE, search-localplugins-DK, search-localplugins-FR, search-localplugins-ES, search-localplugins-NO, search-localplugins-CA, search-baiduplugins, bu programlar var. ne olduğunu tam olarak bilmediğimden kaldırmadım. ne olduğunu yazarsanız sevinirim. bide bu programları kaldırırsam bi sorun olurmu. şimdiden teşekkürler
  • irremote symbian os 9.1!!
    http://shop.psiloc.com/en/Download,262308/Psiloc_irRemote_S603rd.sisx

beta sürümü onun için ücretlide değil.güle güle kullanın:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inaccurate -- 31 Ekim 2007; 2:47:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inaccurate

irremote symbian os 9.1!!
    http://shop.psiloc.com/en/Download,262308/Psiloc_irRemote_S603rd.sisx

beta sürümü onun için ücretlide değil.güle güle kullanın:D:D

ücretli değil ama free licence dediğimiz zaman gprs e bağlanıyo ama paylaşım için teşekkürler
  • programlar çok güzel ellerinize sağlık. Asphalt urban varmı n91 için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc2019

mrhb arkadaşlar n80 aldım. uygulama yöneticisinden baktığımda ''search, search-localplugins-IT, search-globalplugins, search-localplugins-FI, search-localplugins-SE, search-localplugins-UK, search-localplugins-DE, search-localplugins-DK, search-localplugins-FR, search-localplugins-ES, search-localplugins-NO, search-localplugins-CA, search-baiduplugins, bu programlar var. ne olduğunu tam olarak bilmediğimden kaldırmadım. ne olduğunu yazarsanız sevinirim. bide bu programları kaldırırsam bi sorun olurmu. şimdiden teşekkürler

bendede aynı seyler vardı hepsini sildim..daha sonra search programını tekrar yükledim bu sefer hafıza kartına o bir sürü search yazan seyler kayboldu ve program problemsiz çalışıyor

• arkadaşlar n 80 kullanıcısıyım güvenlik kodunu unuttum herhangi bir program var mi kodu bulmam için yada ne yapmalıyım
  • merhaba yazdıklarınızı en ince ayrıntısına kadar uyguladım ve agile messenger 3.76 unsigned i signed yapip telefonuma yukledim ancak programın yeni surumu ciktigi icin onu download etmemi gerektiren bir yazı cıktı onu download etsem agile messenger ı sınırsız kullanamam :(((

Yardimci olursaniz cok sevinirim

Saygilar
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.