Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ongur arkadaşım saol hallettim de nedenini biliyormusun hep benim telefonum 2006 da mı kalcak :((
  • Buyrun y-browser programı.. yukarı da bahsettiğim özellikleri ile birlikte.

http://rapidshare.com/files/29491813/Y_Browser0.80_for_Series_60_DP3.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_mt

ongur arkadaşım saol hallettim de nedenini biliyormusun hep benim telefonum 2006 da mı kalcak :((

hocam kurduktan sonra tarihi değiştirebilirsin ama geçmiş sertifika falan gibi hatalar verirse tarihi geri al programı kurduktan sonra tarihi düzelt
  • quote:

Orjinalden alıntı: yolcux
    ........
    Hareketli duvar kagıdı veya ekran koruyucusu koyma sansı yok mu.

Bu başlıkta önceki sayfalarda hareketli ekran koruyucuyu paylaşmıştım(1adet). "Hareketli ekran koruyucu, Symbian 9.1 için ilk" gibi de kırmızı bir başlık koymuştum. Yukarıdaki kelimelerle arama yaparsan bulabilirsin sanırım. Ama hareketli tema henüz olamıyor bildiğim kadarı ile.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

s60 OS 9.1 için orijinal N95 teması !!

İNDİR !

Teşekkürler hocam

• arkadaşlar hafıza kartıma nasıl format atabilirim ?
  • ULTİMATE TEMASINIDA BEN VEREYİM BARİ Category: Series 60 3rd Edition Themes

DOWNLOADhttp://www.mmcforums.net/forum/index.php?s=&act=dscript&CODE=showdownload&f_id=1721

Vista Tema Category: Series 60 3rd Edition Themes

Download:http://www.mmcforums.net/forum/index.php?s=&act=dscript&CODE=showdownload&f_id=1727

Black pearl (2.6) Category: Series 60 3rd Edition Themes

DOWNLOAD:http://www.mmcforums.net/forum/index.php?s=&act=dscript&CODE=showdownload&f_id=492

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOKIA -- 5 Mayıs 2007; 14:12:00 >

• selam arkadaslar
    n80 de ybrowser kullaniyorum ama sis dosyalarininin uzantilarini degistirip yollama işini yapamiyorum sadece java dosyalarini degistirip yollayabiliyorum baska pc ye fexplorer e benzer bu işleri yapabilecegim program ne var
    n73 te calişip bunda calişmayan xplore gibi programlar da var 80 de calişmiyor yani.farazi degil bizzat N80 kullanicsindan tavsiye istiyorum. dene calişir falan degil kullanicisindan
  • quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

quote:

ongur arkadaşım saol hallettim de nedenini biliyormusun hep benim telefonum 2006 da mı kalcak :((

hocam kurduktan sonra tarihi değiştirebilirsin ama geçmiş sertifika falan gibi hatalar verirse tarihi geri al programı kurduktan sonra tarihi düzelt

benim telde bazen veriyo sertifika hatasını ama genelde dosya bozuk diyo anlamadım gitti

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetonline

arkadaşlar 3250 için sms şifreleme programı çıktımı bayadan beri bekliyorum.symbian diğer sürümleri için mum sms die bi program var onun gibi olursa çok sevinirim.herkese şimdiden teşekürler

arkadaşlar bilen yokmu
  • 2 çeşit sms şifreleme proramı mewcut.bi tanesi mesajlara girdiğin zman direk şifre soruyo.yani şifreyi bilmeden mesajlar klasörüne giremiyosun.diğeri ise istediğin mesajı seçiyosun gelen weya giden kutusunda prograndan işaretliyosun işaretlediin mesajlar gözükmüyor.hangisini istersin.ilk söylediğim programı kullanabilmen için signed yapman lazım ama
  • Arkadaslar yeni cikan Nokia E65 sahibiyim ve cihaz cogu konuda 4*4'luk olmasina regmen nette sörf yaparken önemli bir eksikligi kesfettim bugun cihazin!

Şimdi bir web sayfasindasiniz diyelim (opera veya kendi bowser'i ile farketmiyor) herhangi bir web sayfasinda download icin verilmis bir adresi (ör; r.apidshare.com) pc'deki gibi adresi işaretleyip, copy-paste yapip yeni bir browser penceresinde adres satirina direk copy-paste yapamiyorsunuz!

Ancak uzun-uzun adresi kalem kagitla yazmak veya not defteri acarak klavye ile tek-tek uzun adresi yazmak zorundayiz maalesef. Bu isi yapabilecek yani web sayfalarinda dolasirken gordugumuz bir yazıyı direk copy-paste yapmaya izin verecek bir eklenti, program, browser kesfeder ve bu konuya bir cozum uretirsek cihazi kullanmak cok daha pratik, zevkli hatta mukemmel olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

e61 ekranı: 320 x 240 pixels

böyle bakıldığında sorun yok gibi duruyor..., teoride aynı ekran çözünürlüğündeki n73 için hazırlanmış program, oyun , tema ve duvar kağıtları bu telefonda da sorunsuz ekranda bozulma büzülme..vb olmadan çalışır.., peki ya pratikte durum nasıl ?!?

^^ yukarı
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 6 Mayıs 2007; 10:54:23 >
  • Ustalar ellerinize sağlık teşekkürler.
  • banada yollarmısın arkadasım mesaj gizleme programını ikincisini yollarsan cok sevinirim
  • meraba arkadaslar bugun n 73 telefonumda e posta adresi olusturdum ve gelen e mailleri aldım ama bir sorunla karsılastım aldıgım e mailleri silemiyorumm bu konuda bana yardımcı olacak birileri varmı acaba sil kısmı var sil diyorum bana bir secenek sunuyor yalnızca telefon veya telefon sunucu diyor ikisinide sectim ama silinmiyorrr ne yapmam lazımmm???
  • quote:

Orjinalden alıntı: snnozcan

banada yollarmısın arkadasım mesaj gizleme programını ikincisini yollarsan cok sevinirim

aşağıdaki linkten indirebilirsin arkadaşım.

http://r-apidshare.com/files/29819229/SymbianOn_Private_Call_And_Sms_Guard_v3_20.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosi -- 7 Mayıs 2007; 1:12:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: taskinfener

quote:

quote:

benim telde bazen veriyo sertifika hatasını ama genelde dosya bozuk diyo anlamadım gitti

arkadsLAR BİLGİSİ OLAN YOKMU BU KONU HAKKINDA !!

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadsLAR BİLGİSİ OLAN YOKMU BU KONU HAKKINDA !!

bataryayı çıkartıp takmıştım, düzelmişti bende..

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.