Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Network KILLER

FExplorer'ın symbian 9.1 için yeni "never expired" yani "signed" sürümü olan 1.17 sürümü yakın zamanda çıkacakmış. Ama 3 mart'tan beri hâlâ çıkamamış nedense. Gerçekten çok güzel yenilikler var 1.16 beta sürümünde. Tabii ki bu özelliklerin çoğu tamamen kodu yazılmamış özellikler ve bazıları da çalışmıyordu. Tüm eksiklerinin giderilmesi ümidiyle... Bir de total IR Remote çıksa tam süper olacak!

http://www.gosymbian.com/fexplorer_new.php

son sürüm ybrowser klanıyorum skin desteği var.. zip açıyor. me versiyon da yöneticeden şarkıları açabiliyor artık. zip açıyor. mesajlar klasörünü görebiliyor vs.. fexplorer ı beklemiyorum artık :)

• eywallah saolun arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: EBK
    peki burda verdiğiniz prgram vs kesin onda çalışırmı

se olmasi sart degil bazen nokia olmasina ragmen v9.1 iken bile uyumsuzluk yasanabiliyor.
    ama p990 v9.1 oldugunu goz onunde bulundurursak, uyumlu olacaktir.

OK SAOL
  • Kim ise bana n73 icin proqram yuklemeye bir say deyer
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Tomtom symbian Nokia N73 icin

http://****.com/files/27744211/TomTom.Mobile.v6.01_fuer_z.B._Nokia_N73.rar.html

Türkiye haritaları mevcutmu elinizde?

• quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

son sürüm ybrowser klanıyorum skin desteği var.. zip açıyor. me versiyon da yöneticeden şarkıları açabiliyor artık. zip açıyor. mesajlar klasörünü görebiliyor vs.. fexplorer ı beklemiyorum artık :)

yapma ya. desene bayağı güzel yapmışlar denerim bir ara artık. Eyvallah.
  • Arkadaşlar bugün telefonun ekran kırıldı Dış kapakta birşey yok. Servise götürdüm garanti kapsamında değil 110 ytl dediler. Fiyat normal mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Tomtom symbian Nokia N73 icin

http://****.com/files/27744211/TomTom.Mobile.v6.01_fuer_z.B._Nokia_N73.rar.html

Türkiye haritaları mevcutmu elinizde?

evet arkadaşlar türkiye haritaları lazım yoksa ne işimize yarar bu program

• www.series60v3.com adresinde şu an TomTom v6.2 mevcut. Ama haritaları nereye kopyalayacağız ona bakınıyorum şu an. TR haritası var mı bilmiyorum.
  • arkadaşlar ben denilenleri yaptım telefonuma(n80)Türkçe olarak son wersiyonu yükledim.telefon en dikkat çekici özelliği muhteşem şekilde hızlandı ve eskiden bazen arama yaptığımda ekran yeşillenip kayıyordu ve artık o sorunda kalktı.ama bi sorunum war artık kaç kontur kaldığını öğrenemiyorum.yani *123# yaptığım zman ekrana kaç kontorum kaldığı gelmiyor. bu herkeste böylemi acaba.telefonumun wersiyonu

v 4.0707.0.7
    28.03.2007
    rm-92
    nokia n80(02)
  • arkadaş iki tel arasında kaldım yardım edebilirmisiniz?

E50 vey 3250 almayı düşünüyorum ama 3250nin kamerası sorunlu diyolar. bu iki teldede hasız mod var mı? benim için en önemlisi bu? 3250 elde nasıl duruyo resimlerinden baya kalın gibi geldi bana. fiyatları yakın sayılır siz hangisini tavsiye edersiniz?

teşekkürler...
  • abi gel sen n80 al
  • slm arkadaslar telefonum n73 gelen mesajlara sifre koymak için bir program varmı biliyomusunuz
    kız arkadasım surekli mesajlarıma bakıyorda ondan saklamam gereken mesajları nasıl gizliyebilirim yardımcı olurmusunuz
  • n80 nin en son çıkan wersiyonu nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

www.series60v3.com adresinde şu an TomTom v6.2 mevcut. Ama haritaları nereye kopyalayacağız ona bakınıyorum şu an. TR haritası var mı bilmiyorum.

aynen ya türkiye haritaları varmı? bide haritaları nereye kopyalıcaz 3250 de yardımcı olurmusun ;)
  • beyler şu fexplorer dosyasını singed yaptım telefona yükledim telefonda dosyayı açarken Uygulama Yalnızca geliştirme amaçlıdır. Yüklemeye devam etmek ............ uyarısını aldım ve evet dedim ve bir müddet 3-4 saniye bekledikten sonra bu hatayı verdi "Yüklenemiyor. Sertifika Tarafından kısıtlanıyor"
    bunu hem telefon hafızası hemde hafıza kartı için hem senin 1 linkinden hemde başka sitelerden indirdim yine de olmadı hep aynı hata neden olabilir bu
  • YAKAMOS arkadaş ben bu oyunlarn siteye giremiom

Ayrıa n73 için TENİS oyunu lütfeeennnn
  • ya n80 için skype arıyorum forumda bulamadım yardımcı olabilirmisiniz..nerdeyse yarım saat oldu bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: snnozcan

slm arkadaslar telefonum n73 gelen mesajlara sifre koymak için bir program varmı biliyomusunuz
    kız arkadasım surekli mesajlarıma bakıyorda ondan saklamam gereken mesajları nasıl gizliyebilirim yardımcı olurmusunuz

dostum bu program işini görebilir...

http://rapid share.com/files/28600684/SymbianOn_Private_Call_And_Sms_Guard_v3_1_.20.rar

rapid share aradaki boşluğu silin

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.