Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gundur yoktuk neler kacırmısız yahuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizalican

quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

dostum indirdim paket cok sahane yav icinde tema da oyunda programda mevcut direk temalara girdim icinde hoslandıgım baya tema var biradan telefona atacagım ins içeriği de hosuma gider

tekrar tesekkür ederim

Her zamn abicim... Elime geçsn koycam böle paket şeklinde.. Yani indiren olursa.. Olmazsa.. Öbür türlü tek tek de koyucam.. Saygılar

kardesim sen paket halınde koy valla cok is gordu ben uzun suredir yoktum girer girmez senin paylasımı gordum hemen indirdim tekrardan emeklerin icin saol

• quote:

Orjinalden alıntı: ConnorMcLeod

quote:

Orjinalden alıntı: as_hasan

selam dostlar burda da cevap gelmezse ayrı başlıkta yazıcağım artık videyodaki telefon 8800 mı tam çıkartamadım? görüntüsüne hayran kaldım fiyat/peformans/özellik/kullanımda nasıldır rakiplerine göre tavsiye eder misiniz?

http://youtube.com/watch?v=-P7G4VmhqSo

Bu telefon kesinlikle Nokia 8800'dır. Ve sanırım Sirocco versiyonu. "Nerden bildin" dersen tuş takımından anladım.

dogrudur 8800 dir

(sirocco versiyon)

• quote:

Orjinalden alıntı: madgkhn

selam arkadaslar bugun n73 ailesine bende katildim ;) yalniz cok heyecanliyim bu alet tam bi canavar..Oncelikle bu telefonu ME'ye nasil cevirebilirim ? biliyorum aranizda "arama" tusundan neden aramadan buraya post attin diyeceksiniz ama heyecanimi mazur gorun lutfen :/ birde bu telefon icin MSN ve cesitli programlar istiyorum arkadaslar link veya verebilecek olan warsa lutfen bekliyorum :/ bu gibi sorularima cevap verirseniz cok sevinirim..Telefonun ilk ayarlarini ve ilk sarjini nasil yapayim sizce ?

Saygilar.
    Tesekkurler.

hayırlı olsun kardeş güle güle kullan ençok tavsiye edilen siteleri vereyim sana
    www.dotsis.com
    www.series60v3.com

• sagol kardes tsk ederim..ya bu telefonu guncellemek istiyorum pc suit kurdum ama kablo baglantisinda kabloyu takıp ileri diyorum bir turlu gormuyor telefonu ? n73'ü Nokia Software Updater ile update edicem bir problem cikmaz degilmi ? arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim.
  • quote:

sagol kardes tsk ederim..ya bu telefonu guncellemek istiyorum pc suit kurdum ama kablo baglantisinda kabloyu takıp ileri diyorum bir turlu gormuyor telefonu ? n73'ü Nokia Software Updater ile update edicem bir problem cikmaz degilmi ? arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim.

arkadasım ben n91 i Nokia Software Updater ile update etti hemde 2-3 kere yaptım bu islemi gayet basarılıydı herhangi bir problemle karsılasacagını zannetmem sadece kvk ve genpa gibi garantili degilse dil sorunu yasayabilirsin saygılarımla iyi gunler
  • quote:

sagol kardes tsk ederim..ya bu telefonu guncellemek istiyorum pc suit kurdum ama kablo baglantisinda kabloyu takıp ileri diyorum bir turlu gormuyor telefonu ? n73'ü Nokia Software Updater ile update edicem bir problem cikmaz degilmi ? arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim.

Kabloyu taktıktan sonra telefonda mod seçin bölümü çıkıyor oradan Pc Suite yi seç ondan sonra görür...
  • quote:

kardesim sen paket halınde koy valla cok is gordu ben uzun suredir yoktum girer girmez senin paylasımı gordum hemen indirdim tekrardan emeklerin icin saol

eyw abicim... ben paket olark koyarm.. ne fark eder.? Bizim için her yol Paris faln
  • denizalican süpersin indiriyorum şuanda %50 de inince bakıcam hepsine çok sağol dostum
  • Lafımı olr abicim.. Ne için burdayızz.. PAYLAŞIM
  • Arkadaşlar çok acil n93 için şifreleme programı lazım!!!! Yardımcı olursanız çok sevinirim.. best cryptoyu indirdim ama 15 günlük deneme :S crack varsa oda olabilir... Yardım lütfeeen!!!!
  • sayın cLone kardeşim ya bu bu programı indirdim yükledim telefona oraya kadara sorun yok ama programı çalıştırmak istediğimde sürekli update etmemi istiyor benden ve bundan dolayıda bir türlü çalıştıramadım bu konuda bir bilgin varmı nasıl yaparız bilgilendiirirsen sevinirim... saygılarımla...
  • denizalican

yukardaki paketini indirmiştim ama icindeki temaların cogunu yüükleyemedim

43 temadan 7 sini yüklemeye calıstım 2 tanesini yükleyebildi

Temaların bi kısmı uyumlu değil galiba E50 ile
  • walla abi sonçta Os9.1 ama bilmiyorum nie öle oldu ki..
  • valla bilmiyorum bende bi anlam veremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: deli baytar
    sayın cLone kardeşim ya bu bu programı indirdim yükledim telefona oraya kadara sorun yok ama programı çalıştırmak istediğimde sürekli update etmemi istiyor benden ve bundan dolayıda bir türlü çalıştıramadım bu konuda bir bilgin varmı nasıl yaparız bilgilendiirirsen sevinirim... saygılarımla...

tam olarak hangi programdan bahsettiginizi soyleyebilirmisiniz. boylece daha saglikli yardimci olabilirim.
  • slm arkadaşlar kapanmayan uygulamaları kapatmak için bir program söylermisiniz 3250 için başım belada lütfen yardım edin
  • hadi yaa... Abicim sen E50 teması istiyosan ben ekliyim buraya.. Yani mahcup olmayalım.. Ne tarz tema beğeniyosan söle bakıyım ben..? Böle manzara mı? Simgeler faln mı? işaretler işte.. nese abi
  • Abi ben kendi tarzımda pek tema bulamıyorum

Ama elinde varsa soyut temalardan hoslanıyorum

Soyut aklına ne gelirse artık sevgi,renklerin alacası gibi

mesela yolladıklarının arasında

antiseptic,deviant,pinkflower(rengi farklı olsa mükemmel) bi d e asağıdaki resmini

verdiğim tipte olanlar var bu tip temalar işte bi kac tane karsıma cıktı ama onlar da

simgelerden kaybediyor temanın icine cok güzel ediyorlar yani ya kocaman oluyor

ya dengesiz oluyor temayla uyumlu olmuyor asagıda resmini verdiğim tema da

mesela tepedeki batarya ve hattın gostergeleri cok igrenc

cok mu sey istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 19 Nisan 2007; 15:11:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SehrinEfendisi
    slm arkadaşlar kapanmayan uygulamaları kapatmak için bir program söylermisiniz 3250 için başım belada lütfen yardım edin

3250 de kirmizi (no) tusuyla ciktiginiz her uygulama kapanmaktadir. veya uygulamalari secenekler>cikis olarak kapatin.
    cunku anlattiginiz turden bir program yok.
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.