e50 modeli symbian v9.1 3rd ed oldugu icin denizalican ini paylastiklari dahil bu topicteki tum paylasimlar uyumludur.
denizalican tesekkür ederim
bişe değil Arkdşlar E50 de çalışması lazım s603rd edition sonuçta... saygılar
ben indirmeye basladım 1024le indirmeme ragmen biraz yavas indiriyor ama indirince bakarım
Mutlaka calışacaktır ama uyum meselesi var bide
indirin abicim.. Hr zman elime bi geçsinn yine wercemm... saygılar..
Ultimate Street Football [ N73 / N75 / N76 / N77 / N93 / N93i / N95 / E50 / E65 / 6110 / 6290 ] Hemen indir abicim :)
quote:
Orjinalden alıntı: reddlion111
quote:
Orjinalden alıntı: baskan78
duyduk duymadık demeyın sımdı N80 ve diger nokia lar için kımselerın bilmediği süper bir site hemde herşef free arkadaşlar evet sırrımı sizlerle siz nokia severlerle palaşıyorum ve sadece paylaşım için bir tşk yeter kalın sağlıcakla link aşağıdadır ve birkereye mahsuz ve yine beleş uye olun sonra istmediğiniz kadar game ,prog ve daha niceleri gelsin herkeze kolay gelsin kalın sağlıcakla
Biraz ingilizce bilen ve teelfondan anlıyan buradakı herseyı cok rahat ındırır ve kullanır bıraz ugrasın arkadaslar cok hazırcı olmayın burası full bır sıte ve free sadece uye olun yeter oda free haydı kolay gele
ben indiremiyecem çünkü 56 k ile bağlanıyorum adsl yok hala bu memlekette yine internet cafe yolu görüktü :)
dostum indirdim paket cok sahane yav icinde tema da oyunda programda mevcut direk temalara girdim icinde hoslandıgım baya tema var biradan telefona atacagım ins içeriği de hosuma gider
tekrar tesekkür ederim
p990 da symbian os 9.1 di mi ?
arkadaşlar resimleri 240x320 hangi programla çeviriyosunuz bana lazımda
quote:
Orjinalden alıntı: EBK p990 da symbian os 9.1 di mi ?
evet p990 symbian os v9.1 3rd ed
quote:
Orjinalden alıntı: byozer arkadaşlar resimleri 240x320 hangi programla çeviriyosunuz bana lazımda
goruntu kalitesini bozmadan en iyi sekilde photoshop ile yapabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Sui CompoS
dostum indirdim paket cok sahane yav icinde tema da oyunda programda mevcut direk temalara girdim icinde hoslandıgım baya tema var biradan telefona atacagım ins içeriği de hosuma gider
tekrar tesekkür ederim
Her zamn abicim... Elime geçsn koycam böle paket şeklinde.. Yani indiren olursa.. Olmazsa.. Öbür türlü tek tek de koyucam.. Saygılar
EA Mobile UEFA Champions League 2007 [ N91 / 3250 ]
Arkdşlar Asphalt 3 - Street Rules 3D oyununun [ N91 / 3250 ] [ N73 / N75 / N76 / N77 / N93 / N93i / N95 / E50 / E65 / 6110 / 6290 ] destekeleyen modeller için de download verebilrim.. Eğer bu modellerin arasından tlefonu olan warsa hemn sölesin.. Çekinmk olmasın tmm ? Harbi darılırım.. Bİri yer biri bakar faln olmasın
selam arkadaslar bugun n73 ailesine bende katildim ;) yalniz cok heyecanliyim bu alet tam bi canavar..Oncelikle bu telefonu ME'ye nasil cevirebilirim ? biliyorum aranizda "arama" tusundan neden aramadan buraya post attin diyeceksiniz ama heyecanimi mazur gorun lutfen :/ birde bu telefon icin MSN ve cesitli programlar istiyorum arkadaslar link veya verebilecek olan warsa lutfen bekliyorum :/ bu gibi sorularima cevap verirseniz cok sevinirim..Telefonun ilk ayarlarini ve ilk sarjini nasil yapayim sizce ?
Saygilar. Tesekkurler.
quote:
Orjinalden alıntı: madgkhn
selam arkadaslar bugun n73 ailesine bende katildim ;) yalniz cok heyecanliyim bu alet tam bi canavar..Oncelikle bu telefonu ME'ye nasil cevirebilirim ? biliyorum aranizda "arama" tusundan neden aramadan buraya post attin diyeceksiniz ama heyecanimi mazur gorun lutfen :/ birde bu telefon icin MSN ve cesitli programlar istiyorum arkadaslar link veya verebilecek olan warsa lutfen bekliyorum :/ bu gibi sorularima cevap verirseniz cok sevinirim..Telefonun ilk ayarlarini ve ilk sarjini nasil yapayim sizce ?
Saygilar. Tesekkurler.
Arkadaşım n73 me yi kimseye önermiyorum ben hiç bir farkı yok normalinden hatta eksi yönü var medya tuşuna normalinde kısayol program atabiliyorsun ama n73 me de atamıyorsun sadece müzik çalar ve radio yu kullanabiliyorsun. N73 me yaparsan geri eski normal versionada dönmüyor çünkü n73 me nin versionu yüksek gözüküyor ama normalinin versionu düşük o yüzden update programı eski versiona döndürmüyor.
Ben yaptım pişman oldum allahtan telefoncu teknik servis arkadaşım var onun servisinde box yardımı ile kendim eski versiona döndürdüm telefonu...