Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mitrox

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

arkadaslar kusura bakmayin benim telefon bozuldu servise verdim o yuzden deneyemedim tekrardan kusura bakmayın bende bulunca sevinmiştim

Önemli değil. Turbomsn verelim lazımsa yaw. Güzelmiş. mig33 vardı bende ondan iyi gibi geldi bana. Arabirimi biraz daha iyi olsaydı keşke ama Türkçe olması avantaj. zip'te iki dosya var sırasıyla ikisini de kuracaksınız.

http://rapid_share.com/files/19733445/Turbo_MSN_v1.03.zip.html

quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

sayın @network killer ben ekran çevirme programından çok görüntüdeki temaya hasta oldum acaba o tema yı nereden aldınız yada buraya upload edebilirmisiniz....saygılar..

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

Sorular TIESTO_DP'ye.... Ben onun mesajını buraya taşıdım sadece. Gerçi yukarıda bir arkadaşım vermiş cevabı ve temayı indireceğiniz adresi.

turbo msn yi yuklerken normal yukluyor gorunuyor ama en sonunda guncelleme hatasi diyor sebebi nedir acaba kurup deniyen varmi cihazim e61

güncelleme hatası bende de oluyodu live messenger yüklümü sende eğer yüklüyse onu kaldır tekrar dene bak çalışacaktır

• arkadaşlar kusura bakmayın bu sıfır tel aldığımızda o "ürerindeki ekrana yapışmış olan"İNCE JELATİN"onu bulabilirmiyiz..yada kırtasiyeden ekranın üzerine yapışması için böyle bir ""şey uydura bilirmiyizzz
    teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarLord_52

arkadaşlar kusura bakmayın bu sıfır tel aldığımızda o "ürerindeki ekrana yapışmış olan"İNCE JELATİN"onu bulabilirmiyiz..yada kırtasiyeden ekranın üzerine yapışması için böyle bir ""şey uydura bilirmiyizzz
    teşekkürler..

hayırdır organize işler mi?? gitti gidiyora bak bi telefonunun modelini arattır bak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: udede

quote:

arkadaşlar kusura bakmayın bu sıfır tel aldığımızda o "ürerindeki ekrana yapışmış olan"İNCE JELATİN"onu bulabilirmiyiz..yada kırtasiyeden ekranın üzerine yapışması için böyle bir ""şey uydura bilirmiyizzz
    teşekkürler..

hayırdır organize işler mi?? gitti gidiyora bak bi telefonunun modelini arattır bak!

YAV HOCAM TELİ YENİ ALDIM SADECE EKRAN CİZİLMESİN DİYE TEKRARDAN JELATİNLEMEK İSTİYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

Symantec Norton 21 şubat 2007 Güncellemesi

http://rapid share.com/files/19569986/Symantec_1_.Def.21.Feb.2007.rar.html

alintidir
    calısıp calısmadigini kontrol edemedim.

slm abi ya bu galiba 9.1 için uyumlu değil ben 3250 ye uyumlu bi antivirüs pro buldum gayet güzel çalışıyor ama buraya nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum yardımcı olursan zevkle paylaşırım tşk..

• slm doğrumu yapıyorum bilmiyorum am a ben burdan çok güzel bi antivirüs yükledim sorunsuz çalışıyor

http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=28979
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar merhaba ben baslıkdan da anlasıldıgı üzere nokia 3250 kulanıyorum ve cok da memnundum 6-7 ay kullanım süremde fakat gecenlerde bu fporumdaki symbian9.2 altbaslık lı paylasım bölümündekii programlardan bazılarını indirdim ve telime yükledim (oto tus kilidi,arama engelleme prosu vs...) ne o lduysa ondan sonra oldu ben bunları yükledikten sonra farkettim ki benim 3-5 gün giden bataryam 1 gün bile gitmez oldu nerdeyse hemde hiç bşey yapmadığım konusa bile yapmadığım halde 1 gün zor gitmeye basladı sonra forumda yazdım ben hafıza kartına yüklemiştim proları bi arkadas proları hafıza kartına yüklediğim için tel hafıza kartından acmaya calısırken cok enerji tüketiyordur ondan olabiliri gibi bir yorum yaptı ve tavsiye olarak format atmamı istedi nitekim cevremden sorduğm bi kac telci de aynısını söyledi ve attım hem tele hemde hafıza kartına ama düzelmedi şarjım hala cok az gidiyor ben eski müzik dinlediğim halde 3 gün dayanan 3250 mi cok özleim yardımcı olursanız cok sevinirm
    not:kardesim de aynı teli kullanıyor ve ona da aynı proları kurmustuk su an o da aynı sorunu yasıyor.ben proların sorun yarattığından emin gibiyim ama sizin yorum öneri ve yardımlarınızı sabırsızlıkla beklicem saygılarımla...

• Bluetooth ya da kızılötesini kullanan programlar açık kalıyorsa bataryayı tüketebilir. Bir de telefon faturanız kabardı mı ya da kontörler çabuk mu bitiyor? Telefona virüs girmiş olabilir. Formatı düzgün atabildiniz mi? Hard format: Telefon kapalıyken hafıza kartını sökün. * 3 yeşil arama tuşu'na basılı tutarken telefonun açma tuşuna(power) basın. Bunları deneyin. Düzelmesi lazım. Telefona virus girdi mi çıkmıyor diyorlardı okuduğum bazı şeylerde. Yine de bir antivirus programı edinin. Formattan sonra telefona kurun. Aslında kullandığınız programları açıklamalarıyla beraber yazsanız buraya daha rahat yorum yapılabilir.

Ek: Format yerse telefon hafıza kartını bir güzel biçimlendirin ve güvenilmez programları kurmayın bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 10 Mart 2007; 0:05:10 >
  • bilgilendirmen için cok sağol demissin ki acıklamalarıyla yazsanız daha iyi olurdu diye pek acıklayabilirmiyim bilmiyorum ama yüklediiklerim sunlardı mesela ilk otomatik tus klidi yükledim bende bi eksiklikdi sonra aramasını istemediğim no ları engelleyen bi programve bi kac tane de tema vardı vardı onu yükledim internet radyo yükledim ama calısmadı ve buna benzer programlar işte aslında gecen haftaya kadar cok iyiydi tel sarjı hatta inanmıyordum performansına ama ilk defa program yüklediğim gecen haftadan sonra kardesiminkiyle beraber benimki(kardesiminde 3250 si var )bıcak keser gibi bi anda sarj süresi azaldı dedğin format sekliyle değil yalnız telefoncu bir arkadasımın tavsiyesi üzerine yıldız kare7370yıldız kare [yıldız kare tuslarım bozuk da :) ] yaparak telefona iki kere format attım sonra bir de hafıza kartını biçimlenirdim ama sorun devam ediyor kontör olayına gelince öyle belirgin bir artıs yok sanırım kontör gidişatı aynı anti virüs demişsin tavsiye edebileceğin teli asmıycak program varsa burda paylasırsan cok sevinirim saygılar..
    ayrıca bütün programları bu sitedeki yönlendirmeler ve tavsiyeler dogrultusunda verilen linklerden indirip yükledim ben güvenilir oldugunu düşündüm aslnda pcde anti vrüs taraması da yaptım ama sorun cıkmamıstı sence sorun ne ben sinir oldum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recosir -- 10 Mart 2007; 2:07:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: udede

quote:

teşekkürler..

YAV HOCAM TELİ YENİ ALDIM SADECE EKRAN CİZİLMESİN DİYE TEKRARDAN JELATİNLEMEK İSTİYORUM

hayırlı olsun kardeş ben şaka yaptım hangi telfonu aldın bana söle ben bi bakayım bulursam sana pm atarım

• ya live messenger da bnm msn e girmiyo bi yere sms gönder dio gönderilmiyo onun ayarlarını bilen var mı ya lütfen yardımcı oluuunnnn
  • quote:

teşekkürler..

Arkadasım istediğin sey bu galiba

her ürün için var ellerinde ama link N70 için yalnız en altta bi kaç model daha var

http://urun.gittigidiyor.com/Nokia-N70-ICIN-3-ADET-EKRAN-KORUYUCU-FILM-FOLYO_W0QQidZZ3814086

• quote:

teşekkürler..

kardes ben taylandda yasiyorum. burda hemen her telefoncuda ekranin cizilmemesi icin ekranin uzerine yapistirmak icin her model elefon icin ayri jelatin satiliyo. bana telinin modelini soylersen sana 1 adet getirebilirim. sali gunu turkiyedeolacagim.. posta ile sana gonderirim jelatini. sana pm atiyorum benim cep numarami. banada telinin modelini ve adrs bilgilerini gonderirsin. turkiyeye gelince sana gonderirim.
    saygilar
  • quote:

teşekkürler..

Arkadasım dcfix (disifix) diye kırtasiyeden bulabilecegin birsey var.kırtasıyeden satın alabilirsin yardımcı olur..saygılarimla...
  • Orjinalden alıntı: SehrinEfendisi

slm doğrumu yapıyorum bilmiyorum am a ben burdan çok güzel bi antivirüs yükledim sorunsuz çalışıyor

quote]Orjinalden alıntı: SehrinEfendisi

slm doğrumu yapıyorum bilmiyorum am a ben burdan çok güzel bi antivirüs yükledim sorunsuz çalışıyor

arkadasım benim verdigim virus programını deneyemedim.nedeni siralı programlar verdigim gun telefon servisteydi kontrol edememistim kusura bakmayın saygılarimla.

• PC den bildiğimiz oyunun java versiyonu (240*320).
    2 saattir N73 ümde oynuyorum. Bırakamadım bir türlü .Oynanabilirlik ve grafikler harika !

*************BIG KAHUNA REEF************

http://rapidshare.tc/47023809

Saygılarımla.

• slm arkadaslar ben daha yenı n91 aldım 2 gundur kulanıyorum ve arkadaslardan bazı oyunların telefonlardada oynandıgını duydum orngın nfs call of duty gıbı bunlarun oynandıgı dogrumu dogruysa n91 de calısırmı cvplarsanız sevınırım tskrler sımdıden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onesk

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

sen 3250 de denedi mi, denediysen screen shot alabilirmiyim.

n73 yan ekran görüntüleri dostum gayet güsel bir program

Bu görüntüyü hangi programla yapabiliyoruz.Ayrıca N70 telefonlara da olur mu?Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

PC den bildiğimiz oyunun java versiyonu (240*320).
    2 saattir N73 ümde oynuyorum. Bırakamadım bir türlü .Oynanabilirlik ve grafikler harika !

*************BIG KAHUNA REEF************

http://rapidshare.tc/47023809

Saygılarımla.

emegine saglık murtah tesekkurler.n91 de denenmistir.ekrana gore oyun boyutu buyuk ama oynanabiliyor.guzel ve harika saygılarimla

• quote:

Orjinalden alıntı: knsk11

slm arkadaslar ben daha yenı n91 aldım 2 gundur kulanıyorum ve arkadaslardan bazı oyunların telefonlardada oynandıgını duydum orngın nfs call of duty gıbı bunlarun oynandıgı dogrumu dogruysa n91 de calısırmı cvplarsanız sevınırım tskrler sımdıden...

ben n91 kullanıyorum nfs carbon yukledim ama goruntu acısından bes para etmez cıktı hic begenmedim.call of dutyi denemedim deneyince bilgi veriririm.saygılarimla
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.