Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muRTah

Üstadım yukarıdaki adımda şiştim cmd ile açılan dos ekranına senin yukarıda yazdığın komutu aynen kopyaladım ve "enter" ladım ama "filo I/O fault, cannot open FExplorer.sis" promptu aldım.
    Neyi yanlış yaptım ?

signed yapmaya çalıştığın dosyanın ismi Fexplorer.sis olmalı. Arada boşluk (F Explorer.sis) ya da harf hatası (FExplorer -> Fexplorer) olmasın dikkat et dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER
    signed yapmaya çalıştığın dosyanın ismi Fexplorer.sis olmalı. Arada boşluk (F Explorer.sis) ya da harf hatası (FExplorer -> Fexplorer) olmasın dikkat et dostum.

Fexplorer.sis diye bi dosyam yok ki ?

Heeeeeeeeee..................Şimdi anladım. Ben unsigned olan sis dosyasını o klasöre koymadıydım !
    Hay Allah yaw !
    Tamamdır üstadım. şimdi oldu.

Edit : Jetonun düştüğünü anlatan açıklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 11 Mart 2007; 22:24:15 >

• quote:

Fexplorer.sis diye bi dosyam yok ki ?

Heeeeeeeeee..................Şimdi anladım. Ben unsigned olan sis dosyasını o klasöre koymadıydım !
    Hay Allah yaw !
    Tamamdır üstadım. şimdi oldu.

Edit : Jetonun düştüğünü anlatan açıklama

Evet bu dediğim dosya FExplorer'ın unsigned versiyonu. İndirmediysen link aşağıda. İndirdikten sonra adını FExplorer.sis yapmayı unutma.

Link->http://www.gosymbian.com/FE_beta_download_3ed.html

Nette bir sorun var mesaj atamıyorum. cevap veremedim kusura bakma dostum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: byozer

bu signede üye olamıyorum yanlış bir şeymi yazıyorum Fill in the fields below and click 'Register Now' to become a member of Symbian Signed service. If errors are detected during the process, the system will print an error message and allow you to make the necessary corrections. bu ne demek

"Register now" ın hemen üzerinde "licence agreement" diye bir buton var. Ona tıklayın ve açılan pencerenin en altındaki "I accept" ya da "I agree" diye bir kutucuk var.
    Onu işaretledikten sonra "register now" ı tıklamanız gerekiyor.

Saygılarımla.

kardeş ben böyle bir buton bulamadım

• Aynen muRTah'ın dediği gibi. Hemen "Register Now" butonunun üstünde "Licence Agreement" butonu var. Ona tıkla. Açılan pencereyi aşağıya kaydır. En altta "I Agree" var. Ona tıkla. Pencere kapanacak. Ardından da önceki pencereden "Register Now"a tıkla.
  • quote:

Aynen muRTah'ın dediği gibi. Hemen "Register Now" butonunun üstünde "Licence Agreement" butonu var. Ona tıkla. Açılan pencereyi aşağıya kaydır. En altta "I Agree" var. Ona tıkla. Pencere kapanacak. Ardından da önceki pencereden "Register Now"a tıkla.

yok öyle bir buton ben göremiyom kafayı yicem şimdi
  • ya network dostum sana imeil no mu versem bana bu fexplorer i indirebilirmisin,ben bi türlü beceremedimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: welat.

ya network dostum sana imeil no mu versem bana bu fexplorer i indirebilirmisin,ben bi türlü beceremedimde

essoesso da istemişti. PM atmadı IMEI'yi neyse. Sen mailini ve IMEI'ni bana PM atarsan sana 5dk içinde yollayabilirim şu an için.
  • quote:

Nette bir sorun var mesaj atamıyorum. cevap veremedim kusura bakma dostum.

Kusur ne demek üstadım. Estağfurullah. Hem zaten "signed yapmaya çalıştığın dosyanın ismi Fexplorer.sis olmalı" diyerek cevabı da vermiştin de benim anlamam uzun sürdü.

Ayrıca detaylı anlatım için teşekkürler. Emeğine sağlık. Bu anlatımı da topiğinin ilk sayfasına koysan "tam süper olacak kanımca"
    Saygılarımla.

İlave soru : Programı imzaladıktan sonra telefona yüklemek istediğinizde "Uygulama yalnızca geliştirme amaçlıdır. Yüklemeye devam etmek cihazınızda ciddi sorunlara neden olabilir. Devam edilsin mi?" gibi bir uyarı aldınız mı ?
    Aldıysanız kaale aldınız mı ?

Edit : ilave soru eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 11 Mart 2007; 23:44:31 >

• quote:

Kusur ne demek üstadım. Estağfurullah. Hem zaten "signed yapmaya çalıştığın dosyanın ismi Fexplorer.sis olmalı" diyerek cevabı da vermiştin de benim anlamam uzun sürdü.

Ayrıca detaylı anlatım için teşekkürler. Emeğine sağlık. Bu anlatımı da topiğinin ilk sayfasına koysan "tam süper olacak kanımca"
    Saygılarımla.

Sen sağol dostum. Koydum zaten linkini. Fakat resimleri ekleyemem çok şişer ilk mesaj diye linkini verdim. Madde 19'da açıklama var.

• arkadaşlar bu programlar için bilgisayarda telefona yüklemeden önce açmayı sağlayan program varmı ?
    telefona yüklemeden bi inceleme şansımız olsa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zarrath

arkadaşlar bu programlar için bilgisayarda telefona yüklemeden önce açmayı sağlayan program varmı ?
    telefona yüklemeden bi inceleme şansımız olsa ?

var dostum. Alanımda, Symbian 9.1 -> PC Program altında UnmakeSIS.zip

http://www.4shared.com/dir/2171763/805eb3c3/

Yalnız denemedim. Haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 11 Mart 2007; 23:50:07 >
  • powermp3 programının s60 3rd edition versionu çıktımı bileniz varmı ben arıyorum nette ama yok bulamadım arkadaşlar

eyer elinde olanız var veye sitesini indirebileceğimiz adres var ise linkini veya direk dowlan verise sevinirim şimdiden teşekkür
  • Fexplorer için sign olma işi güvenilir mi beyler, imei filan yazılıyor; güvenilebilir mi sizce?
  • arkadaşlar bana acil sınırsız ses kaydı programı lazım okulda derslerde şu an çokl azımda yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salur

Fexplorer için sign olma işi güvenilir mi beyler, imei filan yazılıyor; güvenilebilir mi sizce?

gördüğüm kadarıyla sign işleminde kullanılan sitenin sertifikaları, oluşturulduğu tarihten itibaren maksimum 6 ay geçerli oluyor. Ama site bana güvenilir gibi geldi. Yine de FExplorer'ın ufak tefek hataları var. Yani sign yapmaya değer mi şuan bilemiyorum. Ben kullanıyorum program çok güzel. ilave özellikleri de çok kullanışlı. Ama yeni sürümü beklemek daha mı iyi olur orası düşündürücü.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Salur

Fexplorer için sign olma işi güvenilir mi beyler, imei filan yazılıyor; güvenilebilir mi sizce?

gördüğüm kadarıyla sign işleminde kullanılan sitenin sertifikaları, oluşturulduğu tarihten itibaren maksimum 6 ay geçerli oluyor. Ama site bana güvenilir gibi geldi. Yine de FExplorer'ın ufak tefek hataları var. Yani sign yapmaya değer mi şuan bilemiyorum. Ben kullanıyorum program çok güzel. ilave özellikleri de çok kullanışlı. Ama yeni sürümü beklemek daha mı iyi olur orası düşündürücü.

Yani 6 ay sonra tekrar bi daha aynı işlem yapılıyor?
    Peki yeni sürümde de (yani beta olmayan tam sürümde) sign işlemini yapmak gerekir mi?

• Sanmam. zaten imzalanmamış sürümler stabilitesini ve uyumluluğunu kanıtlayamamış beta ya da yeni çıkmış sürümler oluyor. ACS Publisher ID'sine sahip program dağıtıcıları (yazılım şirketleri vs) dosyayı imzaladığı zaman her kullanıcı bu dosyayı kurabiliyor. Bir nevi "tamam bu program olmuş" demek gibi.
  • Anladım, teşekkür ediyorum; peki fexplorer tarzı önerebileceğiniz bi program var mı ve mümkünse link verebilir misiniz?
  • Y-Browser ve X-plorer var. Symbian 9.1 kullanıyorsan eğer imzamdaki 1 numaralı linkte Symbian 9.1 başlığında var programlar.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.