gördüm mesajını hemen elimin altındaydı zaten program atıverdim.
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER
gördüm mesajını hemen elimin altındaydı zaten program atıverdim.
eyvallah banada lazimdi tskler
quote:
Orjinalden alıntı: tekno2007
evet cep telfonunda oyun oynama tutkunalrı için bir haber vermek istiyorum
birçoğumuz biliyordur cepte emulatör programı ile oynann oyunalrı oynama şansımız vardı bu emualtör programları sadece symbian 6/7/8.1 için çıkmış olup s60 3rd 9.1 için olanları yok idi
şu anda cepte en iyi emualtör olan picodiriver (sega emualtörü) olan bu program sadece 6/7/8.1 s60 version işletim siistemi için olanı var idi
ve araştırma bir kaç hafta sürdürdüm ve picodiriver programının s60 3rd edition versionunu buldum bende çok bekliyordum bu versionunu daha önceleri n90 teelfonum var idi onal oynuyordum bu emualtör programı ile teelfonu sattım tabi ve ileride n93 almayı düşünüyordum sizler gibi sahibi olmakta ama bu picodiriver emualtörünüde n93 de düşünmeye başlamıştım tv out yapıp o güzelim sega oyunalrını oynamak ve beklenen oldu yeni versionu s60 9.1 için çıktı
tabi bende şu an n93 telfonum yok deneme şansım da yok ben n93i beklicem siz n93 sahiplari bu emualtörü hiç düşünmeden kurun derim ve sonuçlarınıda yazar iseniz sevinirim
hatta bir arkadaşımız var idi ha bire sega oyunalrını nasıl oynarım n93 de diiyp soroyo idi al kardeş diyorum ona şimdi
şimdiden teeşkkürler deneyen arkadaşlardan yorum ve sonuçalrı bekliyorum
ben de buarad n93i beklicem çıkmasını oan yüklerim işallah alır isen bu programı
evet programı indirmek için aşağıdaki likten çekebilirisnzi
dostum çok teşekkür ederim peki oyunları nerden bulabiliriz yardımcı olurmusun
slm arkadaşlar ya bi şey soracam ben z sürücüsünün içindeki sistem dosyasındaki installer klasöründeki yazılımlarının (yani telin yedeğini) pc me nasıl alıcam kolay yoldan
quote:
Orjinalden alıntı: SehrinEfendisi
slm arkadaşlar ya bi şey soracam ben z sürücüsünün içindeki sistem dosyasındaki installer klasöründeki yazılımlarının (yani telin yedeğini) pc me nasıl alıcam kolay yoldan
s.a pc suite cd si varsa onu kur bilgisayara sonrada ordanda telin yedegini kolaylıkla alırsın.benim aklıma baska bir yol gelmedi.insalah yardımcı olur.iyi aksamlar...
quote:
Orjinalden alıntı: crackeruser
quote:
s.a pc suite cd si varsa onu kur bilgisayara sonrada ordanda telin yedegini kolaylıkla alırsın.benim aklıma baska bir yol gelmedi.insalah yardımcı olur.iyi aksamlar...
evet abi arkadasın dediği en basiti bundan kolay yolu yok ama kopyaladıgın dosyaları pc de göremezsin
arkadaşlaar N80 nin kablosuz klavye özelliğini kullanan varmı ben bağlantı kuamadımda microsoft kablosuz klavyem var
quote:
Orjinalden alıntı: rewbeli
arkadaşlaar N80 nin kablosuz klavye özelliğini kullanan varmı ben bağlantı kuamadımda microsoft kablosuz klavyem var
bende microsoft kablosuz klavye kullanıyorum.klavyenin ve mouse algılayıcısı olan ayri bi alet var ama zannediyorsam o algılayıcı aleti de telefonlari algılamıyor...cunku bende algılatamadim.ayarlarıylada oynamak istemedim...iyi aksamlar
Arkadaşlar N73 için pokemon oyunu arıyorum(kuzene). Bulan varsa yardım edebilir mi??
arkadaslar arnızda 3250 ile veya işletim sistemi v3 olan bi telefonla telefonda bluetooth uzerinden adsl interneti ni kullanabilen varmı uzun zamandır arstıyorum ama hala bulamadım verdiniz bilgiler için şimdiden saolun
quote:
Z sürücüsü ROM sürücüsüdür. yani oraya erişilemez pc suite ile. telefondan x-plore ya da y-browser gibi bir program ile eğer olursa E'ye (hafıza kartı) ya da C'ye (telefon hafızası) ilgili dosyayı kopyalayıp pc suite ile bilgisayarına alabilirsin. dediğim gibi kopyalayabilirsen tabii ki.
quote:
Orjinalden alıntı: jakabo333
arkadaslar arnızda 3250 ile veya işletim sistemi v3 olan bi telefonla telefonda bluetooth uzerinden adsl interneti ni kullanabilen varmı uzun zamandır arstıyorum ama hala bulamadım verdiniz bilgiler için şimdiden saolun
telefonun, masaüstü pc'ne bağlıysa bluetooth ile o zaman ağ bağlantılarım altından bluetooth bağlantısı ile adsl bağlantısını (usb ya da ethernet üzerinden. hangisiyle bağladıysan modemini pc'ne) KÖPRÜLE. o zaman olması lazım mantıken. denemedim tabii ki ama se deneyebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: jakabo333
The basic thing is first get gnubox.sis working on your phone for which you need to get it signed. Then configure incoming connections in XP, then configure GNUBOX on the phone and keep your fingers crossed.dont forget to install your pc bluetooth at first !!
STAGE 1 - Sign GNUBOX.sis
1. First get gnubox.sis.http://rapid share.com/files/4548686/gnubox_s60v3.sis
4.Start the DevCertRequest program It'll be easier if u name all the files as gnubox =Step1: Select as output file for your *.csr file =Step2: If you dont have ACS pub ID , select No. Then select your key output *.key file name , and fill password. ps: for Step1 and 2, have the files output to ur desktop. =Step3: Fill Personal info =Step4: Add capabilities (i selected all) =Step5: Finish Developer cert request. Then *.csr file will created. - Login in to Symbiansigned.com, ** "My Symbian Signed" tab - ** "Developer Certificates" on left side bar, - ** "Request" and upload *.csr file and wait - Will automatically change to Dev cert page. You can download dev cert, *.cer to the desktop
Signing The File - Go to "Start" -> "Run" -> type command - In the command prompt, type cd (then go to your sissign dir) (enter) - Then type signsis -o -s -v gnubox.sis gnuboxs.sis gnubox.cer gnubox.key password (enter)
1. Follow this guide exactly with 2 exceptions: http://web.singnet.com.sg/~kinston/Bluetooth%20Internet.htm a. When setting up the 'Bt' access point in your phone enter your dns address in the 'advanced setting' section. 'For your dns address type 'ipconfig /all' in the windows command line.' b. In incoming connections under the tab 'Users' tick mark 'Require all users to secure their passwords and data'