Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 sayfalık konuyu komple okuyamadım, kusuruma bakmayın.

Ben sizden klasör şifreleme programı istiyordum. Nokia 6680 kullanıyorum.

Nokia 6680'de Galeri'deki Görüntüler bölümünün içinde bir klasör oluşturdum, içi dolu. O klasörü herkes tarafından direk açılmaması için şifrelemek istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Programı var mı?

• Hani şu tercihler var ya; sessiz, genel, toplanrtı, dış mekan... İşte öle bi program vardı ki o tercihleri zamanlı olarak birbirine çevirebiliyodu, yani saat koyuyodun.Diyelim 10:45 de sessize al diye, o sessize alıyodu o saatte.

Benim eski telde vardı ama N73 e göre olanını bulamadım.. Onu arıyorum. Belki java olanı vardır ve bilen vardır diye sordum. Bilen yok mu?

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superfen -- 15 Şubat 2007; 20:05:35 >

• arkadaşlar, best call recorder adlı kayıt programı neden sadece 10 sn kayıtta kalıyor. sebebini bilen var mı?..seri numarası ile register yapılsa da, crack da kullanılsa hep 10 sn de kalıyor.. telefon hafızası ya da hafıza kartına kayıt seçeneklerinin hepsinde durum aynı..hatta menüden unlimited kayıt diyorum, programdan çıkıp tekrar açınca 10sn geri gelmiş oluyor..buradan 10 sn süreyi 30 dakika da yapsam kayıt hep 10sn-7 sn gibi kesiliyor..program ve cihazda hiçbir sorun görünmüyor..proyu e50 modeli ile kullanıyorum..hatta programcının websitesinde e50 ile uymlu olduğu da yazıyor..yardımlarınıza ihtiyacım var..
  • biliyorum yasadışı işler yasak ama şu concise oxford english dictionary nin 30 günlük süresi bitince ne yapabilirim walla çok işime yarıodu bu program bilen varsa pm den halledebilirmiyiz?
    ayrıca telefonda mp4 oynatmak için alternatif bi program ismi söyleyebilir misiniz(real dışında)
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

Merhaba,

Öncelikle tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

47 sayfa okumak (tüm linklerinde kapanmış olması:) ) biraz zamanımı aldı ama olsun..

Birçok siteden birton DL yaptım ama sanırım herkeste herşey var artık..
    Yinede isteyen olursa programı söylemesi yeterli..

Tek bir sorum olucak,forumda daha önce bir arkadaşın verdiği çin sitesinden (veya japon tam hatırlamıyorum) Windows Live Msg. Mobile gibi bir isimde bişi indirmiştim ve uzun süre kullandım.Fakat firmw. update sonrası, benden "subscribe" gibi birşey istiyor.Msj atmak gerekiyor vs.. bu riske ben giremedim.
    Bu tip bi durumla karşılaşmış olan varmı? veyahut çözümünü bilen?

Teşekkür ederim.

Saygılarımla,

MERTŞENER

kardes bana n80de kullanabileceğim wireless destekli Google Earth Programı lazım sitede verilmıs fakat lınk çalısmıyo eger bulabılırsen çok sevınırım.sımdıden çok tesekkur ederım...

3rd Editionlar için Google Earth Programı (N80 de denenmiştir.)

Wireless ı destekliyor.

İstanbul sokak haritasını baya ayrıntılı şekilde gösteriyor. Çıkmaz sokak isimleri bile yazıyor.

1 ve 3 tuşları zoom in ve zoom out
    bir kere bastıktan sonra navigasyon tuşunda ortaya basıcaksınız

gerçek google earth goruntüsü içinde 5 e basıcaksınız

http://****.com/files/9934522/J2meMap.v0.9.12.jar

*** yere rapid share yaz birlesik olarak linki kontrol ettim calısıyor.iyi kullanımlar

• s.a arkadaslarhttp://www. series60v3 . com sitesine yine ne oldu acılmıyor.kapandi galıba galıba adres degisikligine gitmisler eger yeni adres varsa paylasırsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

50 sayfalık konuyu komple okuyamadım, kusuruma bakmayın.

Nokia 6680'de Galeri'deki Görüntüler bölümünün içinde bir klasör oluşturdum, içi dolu. O klasörü herkes tarafından direk açılmaması için şifrelemek istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Programı var mı?

Şu soruma cevap verebilecek var mı?
  • quote:

quote:

50 sayfalık konuyu komple okuyamadım, kusuruma bakmayın.

Şu soruma cevap verebilecek var mı?

Burası symbian 9.1 topiği olduğundan ve 6680 de Symbian 9.1 olmadığından soruna yanıt alamayabilirsin. Symbian 9.1 için de klasör şifreleme programı yok diye biliyorum.
    Saygılarımla

• Arkadaşlar ayrı bi konu açmıştım ama burdada paylaşıyım ;
    Symbian OS9.1 telefonlar için gameboy emulatorleri buyrun arkadaşlar.
    Vboy(.gb ve .gbc dosyalarını çalıştırır)
    http://rapid share.com/files/16788446/Vboy_for_OS9_1_.1.rar
    VGBA(.gba dosyalarını çalıştırır)
    http://rapid share.com/files/16788819/VGBA31_S60e3_bin.rar
    Kullanımları
    http://rapid share.com/files/16789880/Emo_kullan__305_m.txt
    İsteyenler olursa ve forum kurallarına uygunsa oyunda ekleyebilirim.Saygılar

• teşekkürler
  • Merhabalar...
    Bu alana dosya gönderme ile ilgili bilgim yok. İsteyen kişilerin e-mail adreslerine hem güzel programlar hem de güzel temalar gönderebilirim. (e61 için tabii)
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Arkadaşlar ayrı bi konu açmıştım ama burdada paylaşıyım ;
    Symbian OS9.1 telefonlar için gameboy emulatorleri buyrun arkadaşlar.
    Vboy(.gb ve .gbc dosyalarını çalıştırır)
    http://rapid share.com/files/16788446/Vboy_for_OS9_1_.1.rar
    VGBA(.gba dosyalarını çalıştırır)
    http://rapid share.com/files/16788819/VGBA31_S60e3_bin.rar
    Kullanımları
    http://rapid share.com/files/16789880/Emo_kullan__305_m.txt
    İsteyenler olursa ve forum kurallarına uygunsa oyunda ekleyebilirim.Saygılar

slm dostum ben vgba emosunu ve oyunlarını denemiştim(n80 de) önceden oyunlar küçük ekran ve acayip yavaştı seninkiler nasıl beni bilgilendirirsen çok sevinirim ayrıca oyunları koyarsan çok sevinirim yeniden deniyerek hiç birşey kaybetmem değilmi

• arkadaşlar bu konu ile alakalı değil ama hepimizin destek vermesini gerektiren bir konu. lütfen bir bakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_12436656/tm.htm
  • arkadaslar E50 de ses kayıt programı olarak Ultimate.Voice.Recorder kullanıyorum ama bip sesini bir turlu yok edemedim nasıl yok edilecegini bilen varsa cok sevinirim birde turkcesini bilen varsa cok iyi olur simdiden cok tsk ederim..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

arkadaşlar bu konu ile alakalı değil ama hepimizin destek vermesini gerektiren bir konu. lütfen bir bakın.

http://forum.donanimhaber.com/m_12436656/tm.htm

way beee dedirtecek cinsten,
    çok sağol bilgilendirme için.
  • Arkadaşlar S60-V3 için live messenger var ben E60 a kurdum.
    İlginç bir sorunu var. Listemde 82 kişi olmasına rağmen 56 kişi görünüyor.
    Denemek isteyenler:

BURADAN İNDİREBİLİR...
  • N73 için smart settings prosu bulabildiniz mi ? üretmeyecek heralde bu firma bu proyu 9.1 ler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyker

Arkadaşlar S60-V3 için live messenger var ben E60 a kurdum.
    Denemek isteyenler:

BURADAN İNDİREBİLİR...

Maalesef bu programın böyle bir sorunu var. Daha önce de bahsi geçmişti.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: Spyker

Arkadaşlar S60-V3 için live messenger var ben E60 a kurdum.
    Denemek isteyenler:

BURADAN İNDİREBİLİR...

Maalesef bu programın böyle bir sorunu var. Daha önce de bahsi geçmişti.
    Saygılarımla.

Peki bu neden kaynaklanır bi bilginiz var mı?

Acaba program sadece live messenger kullananları mı görüyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Arkadaşlar, yabancı forumların birinde , telefon ekranına uyumsuz (çözünürlüğü farklı )olan "JAR UZANTILI OYUNLARIN" nasıl uyumlu hale getirilebileceği ile ilgili aşağıdaki gibi bir post gördüm . Söylenen doğru ise birçok arkadaşımın işine çok yarayacağını zannediyorum. Tercümede bir hatam olursa lütfen düzeltin diye de orijinal postu buraya koydum.
    Not: Konu post "fifa 2007" oyunu için atılmıştır.

Saygılarımla

TERCÜME
    "Oyunu indirin ve sağ tıklayıp "birlikte aç" diyip winrar ile açın (oyunu extract etmeyin). "Meta-inf" folderına tıklayın ve "manifest.mf" isimli dosyayı "notepad" programı ile açın (eğer .mf uzantılı dosyaları Notepad ile ilişkilendirmedi iseniz, -bunu yapmak için- ilişkilendirmelisiniz).Sonra aşağıdaki satırları dosyanın sonuna ekleyin:

Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 352,416

Sonra kaydedin (save). WinRar size "dosyanın değiştirildiğini ve arşivi güncellemek isteyip istemediğinizi" soracak. "Evet" deyin ve sonra oyunu yükleyin(install)
    Bu sitede kimsenin bahsetmemiş göründüğü şey şu :
    İlk satır, siz oyunu aldığınızdaki oyunun boyutudur/çözünürlüğüdür. İkinci satır sizin telefonunuzun boyutudur/çözünürlüğüdür (ekranının) . Eğer oyun 240,320 boyutunda ise (N73 boyutu) bunu ilk satıra koyun ve mesela N80 telefon için ikinci satıra (ikinci satır dememiş orijinal metinde ama mantıken öyle olmalı) 352,416 koyun. Eğer oyunu yüklediğinizde doğru boyutta değilse ; bu , orijinal boyutun sizin olduğunu düşündüğünüz boyutta olmadığından kaynaklanabilir. 176,208 i veya 240,320 yi deneyin ya da nadir durumlarda N80 için satırları hiç koymamayı deneyin."

ORİJİNAL METİN
    "You download the game then right-click/ open with/ Win Rar. (Don't bother extracting the the game). Click the folder that says Meta-inf then open the Manifest.mf file with notepad.(if your .mf file isn't associated with Notepad then you need to do that) Then add the following lines into the end of the file.
    Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 352,416

Then Save. WinRar will say the file has been modified to you want to update the archive. Say Yes. Then Install the game.

Now here is the thing that nobody seems to mention on this site.

The first line is the size the game is in when you get it. The second line is the size of your phone. So if the game is in 240, 320 (N73 size) put that in the first line and then put the 352,416 (N80 size) If when you install the game it isn't the right size it could be that the original size isn't what you thought it was. Try 176,208 or 240,320 or on rare occasion for the N80 try to not put the lines in at all."

bu arada bilmiyorum onaylanmış mıydı ama bu işlem işe yarıyor arkadaşlar türkcell süper lig oyununu n73 e göre büyütmekte kullandım.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.