Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: baracuda50

3rd Editionlar için Google Earth Programı (N80 de denenmiştir.)

Wireless ı destekliyor.

İstanbul sokak haritasını baya ayrıntılı şekilde gösteriyor. Çıkmaz sokak isimleri bile yazıyor.

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

1 ve 3 tuşları zoom in ve zoom out
    bir kere bastıktan sonra navigasyon tuşunda ortaya basıcaksınız

gerçek google earth goruntüsü içinde 5 e basıcaksınız

http://****.com/files/9934522/J2meMap.v0.9.12.jar

arkadaslar n91 de denenmistir cok guzel calısıyor.yanlız sehir ve ilce vs. isimlerini gormek icin 0 tusuna basılıp 'msn' modu secilir.(0 tusuna basınca google-msn-ask.com-yahoo gibi seyler cıkıyor sırA İLE) yanlız beles internet bulmamızda fayda var :) dalıp gittiginizde pahalı olabilir.ben belesten girdigim icin ucreti bilemiyorum...

• arkadaşlar e60 ın doğubank fiyatını bilen var mı veya ucuz satılan bir yer ?
  • ya e 50 neden saf dışı olduuu
  • arkadaşlar n73 aldım çok güzel ama bazı symbian programlar çalışmıyo 7610 wardı önceden handyphoto safe yani resim şifreleme we msj şifreleme programları çalışmıyo acaba n73e uygun war mı?eğer bu topicte cewabı warsa kusura bakmayın okuyamadım acelem warda bu bnm için çok önemli çünkü ztn galeride bütün resimler ortada
  • Arkadaşlar, yabancı forumların birinde , telefon ekranına uyumsuz (çözünürlüğü farklı )olan "JAR UZANTILI OYUNLARIN" nasıl uyumlu hale getirilebileceği ile ilgili aşağıdaki gibi bir post gördüm . Söylenen doğru ise birçok arkadaşımın işine çok yarayacağını zannediyorum. Tercümede bir hatam olursa lütfen düzeltin diye de orijinal postu buraya koydum.
    Not: Konu post "fifa 2007" oyunu için atılmıştır.

Saygılarımla

TERCÜME
    "Oyunu indirin ve sağ tıklayıp "birlikte aç" diyip winrar ile açın (oyunu extract etmeyin). "Meta-inf" folderına tıklayın ve "manifest.mf" isimli dosyayı "notepad" programı ile açın (eğer .mf uzantılı dosyaları Notepad ile ilişkilendirmedi iseniz, -bunu yapmak için- ilişkilendirmelisiniz).Sonra aşağıdaki satırları dosyanın sonuna ekleyin:

Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
    Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 352,416

Sonra kaydedin (save). WinRar size "dosyanın değiştirildiğini ve arşivi güncellemek isteyip istemediğinizi" soracak. "Evet" deyin ve sonra oyunu yükleyin(install)
    Bu sitede kimsenin bahsetmemiş göründüğü şey şu :
    İlk satır, siz oyunu aldığınızdaki oyunun boyutudur/çözünürlüğüdür. İkinci satır sizin telefonunuzun boyutudur/çözünürlüğüdür (ekranının) . Eğer oyun 240,320 boyutunda ise (N73 boyutu) bunu ilk satıra koyun ve mesela N80 telefon için ikinci satıra (ikinci satır dememiş orijinal metinde ama mantıken öyle olmalı) 352,416 koyun. Eğer oyunu yüklediğinizde doğru boyutta değilse ; bu , orijinal boyutun sizin olduğunu düşündüğünüz boyutta olmadığından kaynaklanabilir. 176,208 i veya 240,320 yi deneyin ya da nadir durumlarda N80 için satırları hiç koymamayı deneyin."

ORİJİNAL METİN
    "You download the game then right-click/ open with/ Win Rar. (Don't bother extracting the the game). Click the folder that says Meta-inf then open the Manifest.mf file with notepad.(if your .mf file isn't associated with Notepad then you need to do that) Then add the following lines into the end of the file.

Then Save. WinRar will say the file has been modified to you want to update the archive. Say Yes. Then Install the game.

Now here is the thing that nobody seems to mention on this site.

The first line is the size the game is in when you get it. The second line is the size of your phone. So if the game is in 240, 320 (N73 size) put that in the first line and then put the 352,416 (N80 size) If when you install the game it isn't the right size it could be that the original size isn't what you thought it was. Try 176,208 or 240,320 or on rare occasion for the N80 try to not put the lines in at all."

• arkadaslar versiyonun yenilendigi hakkında bilgi almak icin bir siteye girliyordu o sitenin adresi neydi unuttum da .yabancı site idi ve 'sw' li birseydide hatırlayamıyorum :( :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Arkadaşlar, yabancı forumların birinde , telefon ekranına uyumsuz (çözünürlüğü farklı )olan "JAR UZANTILI OYUNLARIN" nasıl uyumlu hale getirilebileceği ile ilgili aşağıdaki gibi bir post gördüm . Söylenen doğru ise birçok arkadaşımın işine çok yarayacağını zannediyorum. Tercümede bir hatam olursa lütfen düzeltin diye de orijinal postu buraya koydum.

Saygılarımla

TERCÜME
    "Oyunu indirin ve sağ tıklayıp "birlikte aç" diyip winrar ile açın (oyunu extract etmeyin). "Meta-inf" folderına tıklayın ve "manifest.mf" isimli dosyayı "notepad" programı ile açın (eğer .mf uzantılı dosyaları Notepad ile ilişkilendirmedi iseniz, -bunu yapmak için- ilişkilendirmelisiniz).Sonra aşağıdaki satırları dosyanın sonuna ekleyin:

Sonra kaydedin (save). WinRar size "dosyanın değiştirildiğini ve arşivi güncellemek isteyip istemediğinizi" soracak. "Evet" deyin ve sonra oyunu yükleyin(install)
    İlk satır, siz oyunu aldığınızdaki oyunun boyutudur/çözünürlüğüdür. İkinci satır sizin telefonunuzun boyutudur/çözünürlüğüdür (ekranının) . Eğer oyun 240,320 boyutunda ise (N73 boyutu) bunu ilk satıra koyun ve mesela N80 telefon için ikinci satıra (ikinci satır dememiş orijinal metinde ama mantıken öyle olmalı) 352,416 koyun. Eğer oyunu yüklediğinizde doğru boyutta değilse ; bu , orijinal boyutun sizin olduğunu düşündüğünüz boyutta olmadığından kaynaklanabilir. 176,208 i veya 240,320 yi deneyin ya da nadir durumlarda N80 için satırları hiç koymamayı deneyin."

ORİJİNAL METİN
    "You download the game then right-click/ open with/ Win Rar. (Don't bother extracting the the game). Click the folder that says Meta-inf then open the Manifest.mf file with notepad.(if your .mf file isn't associated with Notepad then you need to do that) Then add the following lines into the end of the file.

Then Save. WinRar will say the file has been modified to you want to update the archive. Say Yes. Then Install the game.

The first line is the size the game is in when you get it. The second line is the size of your phone. So if the game is in 240, 320 (N73 size) put that in the first line and then put the 352,416 (N80 size) If when you install the game it isn't the right size it could be that the original size isn't what you thought it was. Try 176,208 or 240,320 or on rare occasion for the N80 try to not put the lines in at all."

bende bunu biryerlerde görmüştüm ve sonra bir daha bulamadım. ne zamandır arıyorum, ellerine sağlık.

• muRTah cok iyi yakalamissin ve cok iyi tercume etmissin, tesekkurler.
  • ARKADAŞLAR N73 TELEFONUMUN VERSİYONU V 2.0628.0.0.1 10-07-2006 RM-133 NOKİA N73 02 VERSİYONU NASIL BİLGİNİZ VARMI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Tavlayı N73 ekranında büyüteçle oynuyordum.Murtah arkadaşım çok teşekkür.

edu 34 arkadaşım sanırım seninki eski versiyon. ben bir ay oldu güncelleyeli bende versiyon 30.10.2006 V3.0638.0.0.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankirali -- 6 Ocak 2007; 22:38:39 >
  • ARKADAŞLAR N73 VERSİYONU V 2.0628.0.0.1 10-07-2006 RM-133 NOKİA N73 02 VERSİYONU NASIL BİLGİNİZ VARMI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • ya arkadaşlar ben 3250 min kulaklığını kaybettim.ne kadarki onların fiyatı..off çok kullanıorum ben ya pahalı değildir inşallah
  • @WhiTeRaVeN , @[cLone]:: ve @ankirali :

Rica ederim, işe yaradığına sevindim.

Saygılarımla.

Edit : Postun sonunda lüzumsuz boşluklar olmuş, çok yer kapladığından sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 7 Ocak 2007; 0:12:37 >
  • arkadaşlar pc suiteden telefona aac formatında nasıl şarkı atabilirim..atmaya çalıştım o kadar ama hep zaten hedef biçimde olduklarından veya dosya biçimi desteklenmediğinden aşağıdaki parçalar dönüştürülemedi diye bi hata veriyo yardım edermisiniz ..resimde görüldüğü gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emevi -- 7 Ocak 2007; 1:01:51 >

• ala alaa kımse bılmıyomu bu sorunun cozumunu offff
  • arkadaslar we yöneticilerden ricam; bu paylasilan program v.s iceriklerini 1. sayfada index olusturmaz miyiz? erisim kolaylasir sanki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emevi

arkadaşlar pc suiteden telefona aac formatında nasıl şarkı atabilirim..atmaya çalıştım o kadar ama hep zaten hedef biçimde olduklarından veya dosya biçimi desteklenmediğinden aşağıdaki parçalar dönüştürülemedi diye bi hata veriyo yardım edermisiniz ..resimde görüldüğü gibi..

benimde bi ara şarkıları dönüştüremiodu.işlem başarısız diyodu.takrar kurup yada onar diyip öle dene istersen..bende düzelmişti.aac formatında ayalarından seçerek atabilrsn..bi dene sen yinede..

• ben biliyorum zaten bunları tşk gine herkeze
  • quote:

Orjinalden alıntı: maibe
    ya arkadaşlar ben 3250 min kulaklığını kaybettim.ne kadarki onların fiyatı..off çok kullanıorum ben ya pahalı değildir inşallah

istanbulda isen bulman daha kolay olacaktir. ad-41 aparatini mi kaybettin yoksa kulakligini mi. kulaklik kaybolduysa onun yerine farkli kulaklik alirsan daha iyi olur. ad-41 aparati kaybolmussa dedigim gibi istanbulda 20 ytl ye bulursun saniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Arkadaşlar, yabancı forumların birinde , telefon ekranına uyumsuz (çözünürlüğü farklı )olan "JAR UZANTILI OYUNLARIN" nasıl uyumlu hale getirilebileceği ile ilgili aşağıdaki gibi bir post gördüm . Söylenen doğru ise birçok arkadaşımın işine çok yarayacağını zannediyorum. Tercümede bir hatam olursa lütfen düzeltin diye de orijinal postu buraya koydum.

Saygılarımla

TERCÜME

ORİJİNAL METİN

Sen yazmadan önce ben 3250 için fifa 07yi denemiştim ama çalışmamıştı bu teknikle. Başaran olur inşalllah.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.