Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cezare

zannettmiyorum real playerin güncellerken bir yerini sildik ama haydi hayırlısı insallah dedigin gibi olur kac aydır güncellemede yok bu aralar her gün bakıyorum yok yok millete rezil olduk tam ekran oynatamıyorum diye gülüyorlar bütün modellere uptade yaptım tık yok bizimki neyseeeeee

dogru soyluyorsun kardes dalga mevzusu konusunda.bu kadar pahalı telefon al versiyonda hata cıksın :) bir yerini silmemisizdir galiba ya cunku updateti herkes yaptı ve millette sorunu dile getiriyor.ama ilk update yaptıktan sonra ben birsey hata verdi die sildim simdi dusunuyorum onun bunla ilgisi var mı die. guncelleme konusunda kimin haberi olursa hemen haber versin.iyi gunler...

• arkadaşlar bilmiorum söledinizm ama okumaya zamanım olmadı 3250 için msn programı ne önerebilirsiniz agile paralı live msn bozuldu bağlanmıo başka neler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: gabriel_logan

arkadaşlar bilmiorum söledinizm ama okumaya zamanım olmadı 3250 için msn programı ne önerebilirsiniz agile paralı live msn bozuldu bağlanmıo başka neler var

turbo msn var windows live mesenger var forum sayfalarına bakman lazım 30.sayfadan sonrasına bak istersen...iyi gunler
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

tskler kardes de bu son versiyon ne zaman cıkacakmıs ?? dalga mevzusu oluyor :) bu kadar pahalı telefonda videoyu tam ekran yapamamak kotu yani bilemiyorum.insallah yeni versiyonda bu duzelirde videolarımı tam ekran da doya doya izlerim

dostum şuanki son versiyon 2.10.013'dür,bu versiyonu yükleyince sorunun ortadan kalkacagi yazılmıştı başka bir topic te.Benim telefonda 2.00.052 bu versiyon yüklü.O yüzden haala tam ekran izleyemiorum.Fırsatım olmuo son versiyonu yüklemeye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmZ

quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

tskler kardes de bu son versiyon ne zaman cıkacakmıs ?? dalga mevzusu oluyor :) bu kadar pahalı telefonda videoyu tam ekran yapamamak kotu yani bilemiyorum.insallah yeni versiyonda bu duzelirde videolarımı tam ekran da doya doya izlerim

dostum şuanki son versiyon 2.10.013'dür,bu versiyonu yükleyince sorunun ortadan kalkacagi yazılmıştı başka bir topic te.Benim telefonda 2.00.052 bu versiyon yüklü.O yüzden haala tam ekran izleyemiorum.Fırsatım olmuo son versiyonu yüklemeye.

kardes benimki 2.10.013 :( bende tam ekran izleyemiyorum.eski versiyon varken izleyebiliyodum bu iste bi gariplik var dahala cozemedim 1 aydir ugrasıyorum...

• hadi ya,desene 2.10.013 bu versiyonu attırdıgım zamanda gitmicek sorunumama ben telefonu aldıgım zaman,henüz versiyon attırmadan önce tam ekran izleyebiliyordum videoları.Ne olduysa versiyon attıktan sonra oldu bence bu kesinlikle versiyonla ilgili...
  • quote:

hadi ya,desene 2.10.013 bu versiyonu attırdıgım zamanda gitmicek sorunumama ben telefonu aldıgım zaman,henüz versiyon attırmadan önce tam ekran izleyebiliyordum videoları.Ne olduysa versiyon attıktan sonra oldu bence bu kesinlikle versiyonla ilgili...

Hic sorma kardes ilk telefonu aldıgımda normaldi evde update yaptım bu hale geldi :) :) canımı sıkıyo :)
  • quote:

hadi ya,desene 2.10.013 bu versiyonu attırdıgım zamanda gitmicek sorunumama ben telefonu aldıgım zaman,henüz versiyon attırmadan önce tam ekran izleyebiliyordum videoları.Ne olduysa versiyon attıktan sonra oldu bence bu kesinlikle versiyonla ilgili...

hic sorma kardes ya bende update yaptım versiyon yukselttim ama ekran biraz ufaldi.ben real playerin sitesine baktımda bizimkilere uyumlu yeni real sym. bulamadim insalah cıkar yada yeni versiyon cıkarda bu isten kurtuluruz :)
  • 3rd Editionlar için Google Earth Programı (N80 de denenmiştir.)

Wireless ı destekliyor.

İstanbul sokak haritasını baya ayrıntılı şekilde gösteriyor. Çıkmaz sokak isimleri bile yazıyor.

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

1 ve 3 tuşları zoom in ve zoom out
    bir kere bastıktan sonra navigasyon tuşunda ortaya basıcaksınız

gerçek google earth goruntüsü içinde 5 e basıcaksınız

http://rapidshare.com/files/9934522/J2meMap.v0.9.12.jar

• 3rd Edition için Youtube videolarını oynatan program. (önceden bilgisayara kaydedilip telefonun içine atılan dosyaları açıyor)
    N80 de denenmiştir.

Flashlite 2.1

http://rapidshare.com/files/9778812/flashlite2_1_symbian_s60V3.rar

• 3rd Editionlar için Adobe Reader

(N80 de denenmiştir)

http://rapidshare.com/files/9779642/Adobe_Reader.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda50 -- 3 Ocak 2007; 15:24:10 >
  • 3rd Editionlar için Super bir mp3 programı

(N80 de denenmiştir)

http://rapidshare.com/files/9929084/Lonely_Cat_Games_LCG_Jukebox_v2.02_OS9.1_BiNPDA.rar

• 3rd Editionlar için Opera

(N80 de denenmiştir)

http://rapidshare.com/files/9789866/Opera.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda50 -- 4 Ocak 2007; 0:42:07 >
  • opera turkcemi acaba
  • merhabalar
    bilgisayardan e50ye attığım video kayıtlarını nasıl görüntüleyebilirim. (mediaplayer,winamp,asf vs)
  • arkadaslar bi konuda acil yardiminiz lasim bende divx player yukluydu fakat bugun bi baktimki calismiyo ekranda ise application expired please download latest version yazio benim bildigim kadariyla bu pogram ucretsiz fakat bende sureli oldugu yazio elinde bu programin full u olan varsa allah rizasi icin yardim etsin bana
  • ewt opera türkçe

quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

opera turkcemi acaba
  • arkadaşlar
    e50de videoları nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyacavus
    arkadaşlar
    e50de videoları nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz

attigin videolar *.3gp veya *.mp4 formatinda ise izlemen mumkun, diger turlu videolari donusturmen gerekli.
  • videoları dijital kamera ile çektim mpeg4. nasıl dönüştürebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.