Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tamamdır MAG ALLAH razı olsun video ya attım ama isim konusuna sonradan dikkat ettim halloldu gösteriyor şimdi tek eksik seleq / fxplorer kaldı onlarıda hallederiz inşallah tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

3250 için fxplorer yada seleq lazım hala

dostum bu programlar da işini görebilir.

Ybrowser
    http://ra pidshare.com/files/10990503/Y-Browser_1_.v0.75.S60.SymbianOS9.1.zip

Sexplorer
    http://ra pidshare.com/files/10990732/Simon.Judge.SExplorer.v1.00.S60.SymbianOS9.1.SIS

• quote:

arkadaşlar tamamdır MAG ALLAH razı olsun video ya attım ama isim konusuna sonradan dikkat ettim halloldu gösteriyor şimdi tek eksik seleq / fxplorer kaldı onlarıda hallederiz inşallah tekrar teşekkürler

halletiğine sevindim

bi de yukarıda yazmayı unutmuşum,
    video isimlerinin de çok fazla uzun olmamasına dikkat edin.
  • @mag@ ok mag hatırımda dedıklerın kaldırma işini tabiki öyle yapmıyorum o yüzden seleq yü arıyorum zaten menuden kalkmaz biliyorum

@blackeagle08@ arkadaşım hemen bakıyorum yagmur oldunuz teşekkurler sonucu bildiririm

edit: blackeagle08@ kardeşim ikiside tamamdır tam istedigim ybrowser daha kullanışlı tekrar tkrr teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 10 Ocak 2007; 0:23:10 >

• quote:

@mag@ ok mag hatırımda dedıklerın kaldırma işini tabiki öyle yapmıyorum o yüzden seleq yü arıyorum zaten menuden kalkmaz biliyorum

@blackeagle08@ arkadaşım hemen bakıyorum yagmur oldunuz teşekkurler sonucu bildiririm

edit: blackeagle08@ kardeşim ikiside tamamdır tam istedigim ybrowser daha kullanışlı tekrar tkrr teşekkürler

önemli deil dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: bafrasporlu

arkadaşlar kamera sesini kesmenin yolunu buldum sesin çıkış yerini parmagınla kapatınca ses cıkmıyo bi deneyin tabi tamamen kapatacaksın...

tebrikler dostum sen olayı cözmüsüzsün valla bu türk zekasına hayran oluyorum

• arkadaşlar 3550 tel.versiyon attım mesaj ğön.hızlandırır diye düşünmüşdüm ama dahada yavaşlattı ortalama 15sn ğönderim yapıyor iletim raporuda bir okadar ayrıca mesaj ğönderdikden sonara şöyle bir uyarı geliyor UYĞ.KAPANDI SMSVİEWER yardımcı olursanız sevinirim teşk
  • mrhba ya ben yeniyim ama nokia 3250 var Bu pc suite byükledim ama telefonu görmedi bende kaldırdım.ama yeniden bilgisayara yüklerken bilgisayar telefonu algılamadı şöyle hata yazıyor
    Nokia 3250 USB Phone part bu hatayı verdi ama ben 3250 orginal cd sini bulamadım şimdi ne yapmalıyım
  • mrhba ya ben yeniyim ama nokia 3250 var Bu pc suite byükledim ama telefonu görmedi bende kaldırdım.ama yeniden bilgisayara yüklerken bilgisayar telefonu algılamadı şöyle hata yazıyor
    Nokia 3250 USB Phone part bu hatayı verdi ama ben 3250 orginal cd sini bulamadım şimdi ne yapmalıyım
  • BURASI SYMBIAN 9 PROGRAMLARI PAYLAŞIMI İÇİN AÇILMIŞ BİR KONUMU YOKSA KAFASINA GÖRE HER İSTEYENİN İSTEDİĞİ SORUYU SORDUĞU BÖLÜMMÜ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 11 Ocak 2007; 20:41:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BREATH

BURASI SYMBIAN 9 PROGRAMLARI PAYLAŞIMI İÇİN AÇILMIŞ BİR KONUMU YOKSA KAFASINA GÖRE HER İSTEYENİN İSTEDİĞİ SORUYU SORDUĞU BÖLÜMMÜ???

burası insanların birbirine symbian 9.1 hakında elinden geldiğince yardım etmeye çalıştığı bir bölüm. sizinde yardıma ihtiyacınız varsa, küçük harflerle yazarak ve böyle sert çıkışlar yapmayarak burada yardım talep edebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmettuncez

mrhba ya ben yeniyim ama nokia 3250 var Bu pc suite byükledim ama telefonu görmedi bende kaldırdım.ama yeniden bilgisayara yüklerken bilgisayar telefonu algılamadı şöyle hata yazıyor

nokianın resmi sitesinde 3250 pc suite var
    oradanda indirebilirsin...!
    telefon peki veri aktarma modundayken normal çalışıyormu
    ona göre sorununa care bulalım...!
  • quote:

BURASI SYMBIAN 9 PROGRAMLARI PAYLAŞIMI İÇİN AÇILMIŞ BİR KONUMU YOKSA KAFASINA GÖRE HER İSTEYENİN İSTEDİĞİ SORUYU SORDUĞU BÖLÜMMÜ???

sakin ol dostum sen sorunu sor cevaplayan olmazsa böyle tepki göster...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarLord_52

arkadaşlar 3550 tel.versiyon attım mesaj ğön.hızlandırır diye düşünmüşdüm ama dahada yavaşlattı ortalama 15sn ğönderim yapıyor iletim raporuda bir okadar ayrıca mesaj ğönderdikden sonara şöyle bir uyarı geliyor UYĞ.KAPANDI SMSVİEWER yardımcı olursanız sevinirim teşk

bu sorun yüklediğin proğramlardan kaynaklanıyor sanırım
    sms accelatör proğramını telefonuna tekrar bi kur sorun muhtemelen çözülür
    sorunun çözülmezse telefona format atmayı dene

buna bence işlevini bilmeden yüklediğin bir proğram neden olmuştur
    bende otomatik mesaj gönderme proğramını yüklediğimde karşılaşmıştım böyle bi sorunla...!

• arkadaşım şikayet butonu diye bişey var. AYRICA PAYLAŞIMIN ANLAMINI SOZLUKTEN Bİ ARAŞTIR!!!(sorunları paylaşmak)(sorunları gidermeye yardımcı olmak)
  • ya alarm managerin normal sürümü çıktımı acaba
    onun yüzünden 15 günde bir telefona format atıyorum bea...!
  • quote:

Bu tarzda sorular gelmeye devam ederse , "b" şıkkına yaklaşacak olan bölüm.
    Bi nefeslen, take a deeeeeeep BREATH.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baracuda50

3rd Edition için Youtube videolarını oynatan program. (önceden bilgisayara kaydedilip telefonun içine atılan dosyaları açıyor)
    N80 de denenmiştir.

Flashlite 2.1

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

http://****.com/files/9778812/flashlite2_1_symbian_s60V3.rar

sanırım youtube videolarını direk siteye girdiğimizde açmıyor, yani sadece flv, swf dosyaları telefon belleğinde mevcutsa oynatıyor, doğru mu?

• Elinde Advanced Device Locks programı ve ilacı olan var mı? Hiçbiryerde bulamadım. Bulduğum sürümleri yükleyip activate dediğim zaman da online activation'a geçiyor ve active olmuyor.
  • arkadaşlar telefon 3250 sorun smartmovie
    pocketdivx converterle çeviriyorum videoyu ama telefonda takılarak oynuyor video
    önceden 6630a çeviriyoken normaldi şuan 3250 de takılıyor yardım edebilecek varsa PM lütfen
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.