Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

Best Full Screen Clock v1.0 + 6 Skin

indir:// http://rapidshare.com/files/9561913/Best_Full_Screen_Clock.rar.html

• Arkadaşlar nokia e50 telefonum var. . yüklediğim programları kaldır diyorum ama program silinemiyor diyor..
    nedir bunun çözümü(not ek hafıza kartı kullanmıyorum 70 mb lik kendi hafızasıyla idare ediyorum şimdilik)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

Arkadaşlar nokia e50 telefonum var. . yüklediğim programları kaldır diyorum ama program silinemiyor diyor..
    nedir bunun çözümü(not ek hafıza kartı kullanmıyorum 70 mb lik kendi hafızasıyla idare ediyorum şimdilik)

arkadaşta vardı geçen o da silememiş bana gösterdi,
    o genelde menüden üstüne gider c'ye basıp silmeye çalışırdı,
    bende ilk önce o şekilde denedim silinmedi ama uygulama yöneticisi ile siliniyor, ben öyle silmiştim,
    eğer ordan da silinmiyorsa büyük ihtimal telefon o programı kullandığı içindir,
    onun için de telefonu kapat aç ve tekrar dene silmeyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zopik

quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

selam arkadaşlar. Ben de artık mpx200 ümü bir kenara attım ve nokia e50 aldım. Tüm uygulama sıkıntılarına rağmen telefonu çok sevdim.

mpx200 ümün tek eksikliğini hissettiğim noktası ise 400.000 kelimelik Lingvosoft sözlüğü. E50 için bu kadar kapasiteli olmasa da kullanışlı bir sözlük programı var mıdır???

çok ararsın lingvosoft'u

Ya hem de nasıl arıyorum walla...

Yok mudur beyler güzel bir sözlük. Ben Slovoed diye bir sözlük buldum ama onun da ilacı yok...

• Degerli paylasim arkadaslarim, sizlerin ve ailelerinizin kurban bayramlarini ve yeni yillarini kutluyorum.

Yeni yilda once saglik, sonra mutluluk ve basari diliyorum.
  • selamlar. burada verilen yani OS9.1 temalarını ve yine bazı (istisnalar haric) program ve oyunları yeni aldıgım E60 telefonuma yükleyemiyorum. sertifika hatası veriyor. bazı uygulamaları ve oyunları ise yükleyebildim. örn oto tus kilidi. bu sorun neden kaynaklanabilir. telefon versiyonuyla ilgili olabilirmi. yardımlarınızı bekliyorum. tesekkürler.

E60
    1.0610.02.15
    12.04.06
    RM49
  • uygulama yoneticisi >> secenek >> ayarlar >> yazilim yukleme=tumu(on) >> cevirim ici sertifika kontrolu=kapali

yaptiginiz taktirde olacaktir.
  • arkadaşalr bana normal videoları mepg4 formatına donusturecek program lazım daha once bi arkadaşa vermişti linki programın ismide super.di bvaya başka bi programda olur yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

/>

Degerli paylasim arkadaslarim, sizlerin ve ailelerinizin kurban bayramlarini ve yeni yillarini kutluyorum.
    />

Yeni yilda once saglik, sonra mutluluk ve basari diliyorum.

tesekurler clone :) bende herkesin kurban bayramını kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim.ayrıca yeni yılınızda kutlu ve mutlu olsun.yeni yıl herkese saglık mutluluk ve huzur getirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: MAG

quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

Arkadaşlar nokia e50 telefonum var. . yüklediğim programları kaldır diyorum ama program silinemiyor diyor..

arkadaşta vardı geçen o da silememiş bana gösterdi,
    o genelde menüden üstüne gider c'ye basıp silmeye çalışırdı,
    bende ilk önce o şekilde denedim silinmedi ama uygulama yöneticisi ile siliniyor, ben öyle silmiştim,
    eğer ordan da silinmiyorsa büyük ihtimal telefon o programı kullandığı içindir,
    onun için de telefonu kapat aç ve tekrar dene silmeyi.

Dostum teşekkürler... Uygulama yöneticisinden kaldırmayı hiç denememiştim, denedim ve oldu.

• Arkadaşlar, size bir program soracağım ve böyle bir program varsa adını isteyeceğim;
    İstediğim program GPRS'e girdiğim zamanlarda ne kadar kilobyte download yaptığımı hafızada tutacak ve onu YTL/KB değeriyle çarpıp GPRS kullanım ücretini hesaplayacak...

Var mı acaba böyle bir program?
    Teşekkürler şimdiden.
  • radyodan kayıt yapabilen program varmı acaba
  • arkadaşlar bayramınızı ve yeni yılınızı kutluyorum

benim n80 nim var

v 3.0617.0.6
    03-05-2006
    RM-92
    nokia n80 (02)

arkaşlar yeni versiyonu varmı varsa nasıl yükleyebilirim

tşk...
  • Arkadaşlar wireless üzerinden telefonun paylaşım klasörüne ulaşamıyorum bunu daha önce deneyen ve başarılı olan bir üye varsa bana izlediği yolu söyleye bilirmi? şimdiden teşekkürlerr
  • www.paylasturca.com da bulabilirisn.çalışıyor
  • arkadaşlar bende 3250 için bir çok tema program var bunu nasıl buraya gönderebilirm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasindemirel78
    arkadaşlar bende 3250 için bir çok tema program var bunu nasıl buraya gönderebilirm.

ekleyecegin dosyalari gruplar halinde klasorleyip paketledikten sonra, teker teker indirim kolayligi acisindan dosya boyutlarini ortalama bir boyutta tutup, paket iceriginide yazarak paylasabilirsin.

upload olarak bu linkten faydalanabilirsin.
    http://rapidshare.tc/

• quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

s.a arkadaslar,
    ben telefonun dahala tam ekran olayını duzeltemedim.videolarimi tamk ekrana cevirdigimde kenerlarda 2mm siyah bosluklar oluyor eskiden bu olmuyordu.nokia nın kendi sitesine baktım real player bulamadim.ben telefona format atarsam duzelir mi yoksa duzeltebilecegim yol var mı ??
    yardımlarinizi bekliyorum ARKAdaslar ...
    (MAG - WhiTeRaVeN - goztepeli_TR - tekno2007 - izmirli mert - dangerous )

arkadasim aynı sorun bende de var.Telefona versiyon yükletmeden önce tam ekran izleyebiliyordum,ama versiyon yükselttigim zaman(2.00.052,bu versiyonu)senin bahsettigin sorunla karsılastım.Bu sorunun da,en son versiyonu yükleyince ortadan kalkacagını ögrendim..
  • zannettmiyorum real playerin güncellerken bir yerini sildik ama haydi hayırlısı insallah dedigin gibi olur kac aydır güncellemede yok bu aralar her gün bakıyorum yok yok millete rezil olduk tam ekran oynatamıyorum diye gülüyorlar bütün modellere uptade yaptım tık yok bizimki neyseeeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmZ

quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

s.a arkadaslar,
    ben telefonun dahala tam ekran olayını duzeltemedim.videolarimi tamk ekrana cevirdigimde kenerlarda 2mm siyah bosluklar oluyor eskiden bu olmuyordu.nokia nın kendi sitesine baktım real player bulamadim.ben telefona format atarsam duzelir mi yoksa duzeltebilecegim yol var mı ??
    yardımlarinizi bekliyorum ARKAdaslar ...
    (MAG - WhiTeRaVeN - goztepeli_TR - tekno2007 - izmirli mert - dangerous )

arkadasim aynı sorun bende de var.Telefona versiyon yükletmeden önce tam ekran izleyebiliyordum,ama versiyon yükselttigim zaman(2.00.052,bu versiyonu)senin bahsettigin sorunla karsılastım.Bu sorunun da,en son versiyonu yükleyince ortadan kalkacagını ögrendim..

tskler kardes de bu son versiyon ne zaman cıkacakmıs ?? dalga mevzusu oluyor :) bu kadar pahalı telefonda videoyu tam ekran yapamamak kotu yani bilemiyorum.insallah yeni versiyonda bu duzelirde videolarımı tam ekran da doya doya izlerim

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.