Şimdi Ara

Symbian belle resmi olarak çıktı.Navifirmde ve nokia suite de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar N8 C7 C6-01 E7 için belle çıktı.Phoenix ile belle yükleme videosu alttadır.Ürün kodu kafanızı karıştırmasın.örnek olarak : C7 ise rm 675 yüklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 8 Şubat 2012; 18:05:26 >

• E6 ve X7'ye de çıktı.
  • Şu an Türkiye'de Nokia Suite ile güncelleyebiliyor musunuz? Kendim için değil de kız arkadaşım için soruyorum. Türkiye için de aynı zamanda çıktıysa haber vereyim.
  • Nokia x6 için çıkacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tora

Şu an Türkiye'de Nokia Suite ile güncelleyebiliyor musunuz? Kendim için değil de kız arkadaşım için soruyorum. Türkiye için de aynı zamanda çıktıysa haber vereyim.

Evet. Nokia Suite 3.3.86 sürümünden güncelleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50 Cent

Nokia x6 için çıkacak mı?

Sadece Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia E7, Nokia C7 Astound, Nokia X7, Nokia E6, Nokia Oro, Nokia T7, Nokia 702T, Nokia 500'e çıktı.
  • Symbian^3 ve Anna ile çıkan cihazların aldığı son majör güncelleme oluyor muhtemelen. Daha sonraki majör güncelleme olan Carla bu cihazlara gelmeyecek. Belle'nin üzerindeki minör güncellemeleri alarak yazılım ömürleri sonlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 7 Şubat 2012; 14:52:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben N8 e yükledim. Ürün kodu: 059d954

Telefonun çehresi değişti valla :)

Güncellemeyi göremeyen arkadaşlar nokia suite i silip, tekrar indirip kursunlar , hemen buluyor güncellemeyi.

Telefon tamamen değişiyor. İllegal oyunlar yokoluyor ama legal uygulamalar duruyor.
  • ne tür yenilik ve değişikliler var?
  • merhaba film altyazılarında sorun oluyormu?
  • Ben beğendim tam telefonu değiştirmeyi düşünüyordum, belle benim c7'nin ömrünü 5-6 ay daha uzatır ancak son nokia telefonum olacağı acı gerçeğini değiştirmez
  • benim c6-01 bir türlü güncellemeyi görmüyor nokie suite silip yeniden yükledim ama yinede görmüyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: atimu

benim c6-01 bir türlü güncellemeyi görmüyor nokie suite silip yeniden yükledim ama yinede görmüyor :/

Bendede görmüyor?
  • güncelleme yaparken rehber ve resimler siliniyormu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkomanyax

bende henüz gelişme yok. şaşırdım.

Symbian belle resmi olarak çıktı.Navifirmde ve nokia suite de

Arkadaşlar hard format attım daha sonra suite'den anna yükledim, daha sonra yeniliyorum hala güncelleme yok diyor?
    yardımcı olabilecek var mı?

• ama bazı çalışan uygulama ve oyunlar uçtuu :D

ama telefon süper oldu
  • dün telefonu nokia care'e götürdüm, kamera çalışmıyordu. sordum yeni güncelleme yok dediler. umarım telefonun kamerasıyla beraber yazılımı güncellenir ve bir an evvel gelir. zaten telefon yüzünden trafik polisleri aracımı çekti 132 tl zarara soktular beni :(
  • yüklenmenin tamamlanmasına 15dk kaldı deyip hata veriyor. nokia e7 anna son sürüm yüklüydü. talimatlara aynen uyuyorum. bi fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talos1224

quote:

benim c6-01 bir türlü güncellemeyi görmüyor nokie suite silip yeniden yükledim ama yinede görmüyor :/

Bendede görmüyor?

benim c6-01 bu geceden itibaren gördü şu an güncelliyorum en kötü ihtimal pc ye bağlayıp deneyin muhtemelen görecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sillsaint

quote:

Orijinalden alıntı: talos1224

quote:

Bendede görmüyor?

benim c6-01 bu geceden itibaren gördü şu an güncelliyorum en kötü ihtimal pc ye bağlayıp deneyin muhtemelen görecektir...

Teşekkürler şimdi bakarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.